Tusványoson, egyik legfideszesebb fesztiválon kérdezgette az Index a fiatalokat arról, hogy:

Mi az az érték, amit a mai fiatalok látnak a Fideszben.

Volt, aki a miniszterelnök tökösségét, karakánságát méltatta ("nem egy papírfaszú"), akadt olyan is, aki a kettős állampolgárságért érez örök hálát.

Finom bírálatok is érkeztek a holdudvarban lézengő vállalhatatlan figurák miatt, illetve azért is, mert úgy érzik, az öregséggel együtt járó makacsság és elszigetelődés nem szolgálja a jövő épülését.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tódor
A tökösségről annyit, az utcára nem mer az ávh nélkül menni évek óta, tüntetni a környékére sem lehet menni. Pont annyira tökös mint egy medúza és meztelen csiga keveréke. És pont annyira gerinces.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
radikalisdemokratak
megnéztem, és egyrészt megdöbbentem, másrészt megerősödött bennem, hogy milyen nagy is az isten állatkertje.
hiszen látja a barom állatja, nem is tetszik neki, ám a hit a lényeg, s abbú biza nem enged.
azok a bizonyos „értékek”
röhej!
sőt!
rö-haj, de sok a birka barom!
a nemzeti szuverenitás, mint tipikus „jobboldali érték” ez túlmegy minden határon.
az egyetlen az ukrán szutykon kívül, aki megmondta a frankót az a félrészeg erdélyi gyökér, aki a román útlevél helyett a magyar útlevéllel véli magát előnyös helyzetbe hozni a világban!
csak egy apróság, hogy érthető legyek:
a magyar útlevéllel az USA-ban HÁROM HÓNAPIG lehet maradni, utána el kell hagyni az országot, mert illegális bevándorló, alias „migránycs” lesz a barom magyarja.
a román, sőt amennyiben jól tudom, még az ukrán útlevéllel is HAT HÓNAP, AZAZ FÉL ÉV ez az időszak.
na ennyire előnyös a magyar útlevél. arról már nem is beszélve, hogy a magyaroktól a hányinger kerülgeti az európaiakat a
.
GECIGÁNY MIATT
.
mondja az ukrán qrva, hogy fiatal vállalkozók támogatása…
itthon a következőképpen nézett ki a dolog:
akartunk indítani az ügyfeleink közül néhányat,
.
DE
.
jött az info, hogy teljesen értelmetlen, hiszen csak és kizárólag a fideszes kis köcsög férgek kölykei, fattyai fognak nyerni ezen a pályázaton.
így is lett.
ezek a mocsok állatok – mindezt erdélyi felmenőkkel mondom! – akik ott élnek, s megkapták az állampolgárságot mi a jó qrva édes anyjukért dönthetnek-szólhatnak bele, hogyan élünk mi itt?
az én pénzemből mi a jó qrva édesanyjukért kapnak támogatást? az én kölykeim miért nem?
.
amúgy a megszólalók közül hány a valódi magyar, aki itt született ebben a kis kurvaországban, s hányan vannak azok, akik az állampolgárságot csak úgy megkapták ajándékba?
Hellcat
Megmondom én csezdmeg mit szeret a mai fiatal 20 éves a fideszben! A befolyásos apukáját/anyukáját aki szarrá tömi a frissen alapított cégét!!!
Yoda69
@radikalisdemokratak: Ne huzd fel magad ezen. Aki posvanyosra elmegy az mind fideSS buzerans bunko. Mi mast mondanak ha kerdezik oket. Nem reprezentativ felmeres. A tobbseg utalja oket, es ha elmennek szavazni 18-ban akkor le is lehet valtani ezt a geci bandat.
Fradigege
Az szeretik a zsideszben, hogy a tökös zsírmore kőkeményen zsebre vágja és vágatja a strómanjaival az eu-s lóvékat. A magyar földet a haverok segge alátolta. TAO-ból rettyinti föl a stadionokat, mert jaj annak a cégnek, aki nem tolja zsebbe a TAO-ját. A tojáshéj még a seggükön van és ha jól benyalják magukat akkor jön a lóvé. Ha valamelyik kis köcsög netalántán a zsírdisznó útjába kerülne, úgy repülne, mint a sicc. Aztán majd rájön, hogy a felcsúti tényleg egy gc.
volvós
Ki lett válogatva a birkanyájból a legszopósabb
Tódor
A tökösségről annyit, az utcára nem mer az ávh nélkül menni évek óta, tüntetni a környékére sem lehet menni. Pont annyira tökös mint egy medúza és meztelen csiga keveréke. És pont annyira gerinces.
Manhattan
Tusványoson zömében Erdélyiek hallgatták áhítattal a vezérüket. Rá is fognak szavazni a kettős állampolgárságért. Örökre hálásak miatta.
justhpeter
@Manhattan: Ezért kell rendszerváltás 2018-ban. Maradjanak magyar állampolgárok, a fene bánja, de minden mást csak az kaphat, aki itt lakik, itt adózik. Az kapjon szavazati jogot is. A többi csókoltatom, akárhol is él az országon kívül.
egyvandor
Tehát ha van egy suttyó akit a háttérhatalom kiemel, sztárol, tökös, okos, szép, csalhatatlan szerepben tart, mert az van olyan gátlástalan hogy mindenben kiszolgálja, akkor az vezesse az országot! Hát igen a világ bizonyos dolgokban nem lépett előre az elmúlt tízezer évben.
egyvandor
@Tódor: Bizony igazad van Gorbán 1998 óta különösen védett állapotban van minden konfliktus színhelyétől távol tartják. Így volt ez 2006-ban is amikor "spontán" felgyújtották a tv székházat, ő me g véletlenül külföldön volt, meg amikor a híveire rávezényelte a szélsőségeseket hogy legyen már egy jó kis balhé, ő meg a nemrég szerzett páncélautóban hazasunnyogott. Onnan röhögött hívein, meg GyF-en akirnek megemlékezésére beszervezték a gójmotorosokat (A gerincessólyomot meg lebeszélték a részvételről.)
Nil
Románia az unió tagja- így minden állampolgár oda megy ahova akar- ehhez nem kell a fidesz.

Szajkók gyülekezete- annak volt igaza aki mutatta a poharát hogy ezért ment oda.

A töri tudásuk egyenlő a nullával-különben észrevennék a ki a pédaképe ov-nak: hitler, sztálin, rákosi
kkalman
Aki tudja szeretni kortól függetlenül ezt a puhatestűt, azt megvette!
Kapott földet, trafikot, állampolgárságot, szavazati jogot. Ez utóbbit egy kormányváltás után azonnal el kell venni azoktól, akik anélkül mondják meg, hogy kiszívja a vérünket, hogy itt adóznának. Természetesen a föld, trafik is vissza kell kerüljön jogos tulajdonosaihoz.
batukán
Csak a galacsinbogár jellegű fiatalok tartanak még ki a Fidesz mellett...azok szeretik a szart görgetni maguk előtt...abból élnek...
világlátó
A riport igen őszinte volt, minden visszafogottsága ellenére.Az azért megütötte a fülemet, amikor az egyik fiatal azt jelezte, melyik ellenzéki párt tudott eddig, tudna most, vagy a közeli jövőben ilyen rendezvényt összehozni.
A hazai költségvetésből, azaz a magyar adóforintokból elvenni az erdélyi rendezvényre a sok száz millió Ft.-ot bizony csak a kormányzó pártkoalíció tud . Az ország pénzével ma a fidesz gazdálkodik. Mintha az az övé lenne.Vajon lesz - e kérdés arra nézve, honnan, milyen alapon , ki ezért a felelős, mikor és miből fizetik vissza a költségvetésnek ezeket a százmilliókat. Aztán miért pont ott? Jó időben felfedezték a lehetőségek kimeríthetetlen tárházát Erdélyben
Erdély ma fogalom. A magyar dac kimeríthetetlen színtere, a tiszta magyar érzület tiszta forrása, az őszinte magyar lélek kincsestára, a természet és az ember alkotta gyönyörűség színtere, ahol szebben dalol a madár, erőt süvít a szél a havasokon, ahol még magyar ami magyarnak látszik és ösztönös tisztelet és szeretet árad az emberekből. Hát persze hogy oda ette a fene a miniszterelnök fidesz pártvezért. Pedig kár hogy megrontja, már megrontotta az erdélyi embereket , mert nivellálja őket a hazai közállapotokhoz, közgondolkodáshoz. Óriási , égbekiáltó bűn ez, oldalán Tőkés expüspökkel és a renegát Németh Zsolttal, aki ez ügyben Orbán rossz szelleme.Csak reménykedhetünk, hogy egyszer csak már nem lesz hallgatósága őkelmének.Egyszer már kifütyülték, hazazavarták, csak erről keveset tudunk. Talán aki erről jobban informált, majd megírja nekünk mi is történt.
Ami most történt az is csalódást okozhatott a hallgatóságnak. Ott másról kell beszélni. A magyarságról, a felelősségről, a lelkiismeretről, az ország előtt álló belső gondok megoldásának lehetőségeiről, a demográáfiai és munkaerő gondokról, a vidék kiüresedéséről,az öregekről való gondoskodásról, a jövőről. Nem az Eu vezetésének bukásáról, aminek ő is aktív, tevékeny részese, tagja. Cél - és szereptévesztésben van miniszterelnök úr !
Desischado
Persze hogy tetszik nekik a fidesz, mert onnan kapják a lét! Szomorú, hogy eladták a gerincüket és a becsületüket, hogy volt nekik egyáltalán. Egyébként imádnám, ha nem ugatnának bele a MI belügyeinkbe! Ott kell dumálni, ahol élnek, és adóznak!
magyarbakancs
A politikai pártoktól az isten mentsen meg.
Mind azért beszél, mert jól akar élni.
Sajnos minden korszakban vannak, emberek kik a szép és nacionalista dumáknak bedőlnek.
Ted fel magadnak azt a kérdést az elmúlt 26 évben te mind ember, hogy érezted magad?
Boldogultál - e az életben ahogy gondoltad?
Meg vagy – e elégedve azzal, ami itt folyik?
Kutyuska
Igen, a Fidesznek küldetés tudata van a minél több milliárd lenyúlására.
Strong
Rendet kellene tenni a fejekben. (általánosságban mondom)

és tény: nincs alternatíva..talán már csak ennyi maradt a "fi"deszben.
solidedge
Én azt szeretem a Fideszben, hogy erős, bátor legények. Szembe mernek menni a többség akaratával.
Veleda
Azt szeretik a Fideszben, hogy apuka pénzén eljátszhatják az ifjú gerófot, aki éppen házasodna, és jómódú lányt keresne magának. Dolce vita, fanta, buli, meg hanta.
micfild
@Hellcat: Ez egy jó meglátás.. kifejezetten kitermelödött az a fiatal korosztály akiről irtál.
qxy
Gondolom meg kérdeztek ötven néhány fiatalt és a két három olyan ami, " "na,? na? ez azért dicsér minket" " La adjuk. Mert hogy Ki is rendezte? Vagyis 1 értelmű hogy riport is olyan lehet ami nekünk jó nem??? Élnének Magyarországon. de sajnos Tusványos messze van és nem ér oda az igaz szó csak a Fidesz
radikalisdemokratak
@köhögő bolha: a kép, amit küldtél jó,
.
DE
.
nem pontos rajta a szöveg.
helyesen így szól:
.
orbán EGY GECIGÁNY!
Tódor
@Mirabilis: Megmondom neked: Egy strigula a vezérgecinek, azután idejöhet, erőszakolni rabolni, gyilkolni. Tessék már megnézni az utóbbi évek statisztikáit, kik követték el ez előbb leírt bűncsekekményeket az elmúlt 5 évben. NA UGYE...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.