Előállítása során támadt rá az őt kísérő rendőrökre az az afgán férfi, aki ellen a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség szombaton nyomozást rendelt el – tájékoztatta Kopasz Zsolt főügyész szombaton az MTI-t.

A férfit Kecskemétről szállította a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal pénteken délután Szegedre.

A gyanú szerint az előállítás során a megbilincselt afgán férfi egyre türelmetlenebbé és agresszívebbé vált, ezért az egyik rendőr megpróbálta lefogni. Ekkor a gyanúsított az intézkedő rendőr pisztolyát – a tokjából, a fegyverrögzítőt kioldva – megszerezte és saját mellkasához szorította.

Ezt látva a három rendőr együttes erővel földre vitte a gyanúsítottat, és így sikerült a kezéből kicsavarni a lőfegyvert. Dulakodás közben az egyik rendőr nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, mert a gyanúsított megharapta.

A lőfegyverrel való visszaélés bűntette, továbbá a hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt indult eljárásban az ügyészség szombaton az őrizetbe vétel mellett gyanúsítottként hallgatta ki az afgán férfit, akinek az előzetes letartóztatását is indítványozza az ügyészség.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
ez csak egy megbilincselt afgán... akkor mit tesz majd ezekkel a szerencsétlenekkel több ezer afgán, aki a sok tökölést megúnva áttöri a gyenge határkerítést?

amúgy lehet ezt ragozni, ahogy akarják, akkor is a rendőrök a hibásak...nem úgy jártak el, ahogy egy vadállattal kell...

érdekes, egy láncfűrész-lopással gyanusított fogvatartottat a székhezbilincselve sikerült halálra verni(nő is volt köztük), itt meg egy afgánnal nem bírtak...persze óvtosan kell bánni velük, mert bántalmazás esetén a sok szarházi jogvédő elrohan brüsszelbe...

még több afgánt akarunk! na meg pakisztánit!.. virággal, plüssmacival, széles öleléssel...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Gondolom nem volt csőretöltve a rendőr pisztonya, ez esetben a hülyéjét joggal lefogták. De csak gondolom.
justhpeter
És ezekkel szemben fog intézkedni a féléves tanfolyamon kiképzett határrendész. Ahogy a tökostoba Pinocset elképzeli.
keresztapa
@justhpeter: a az Európai Unió nem képes időben véget vetni az illegális bevándorlásnak, az a keresztény, fehér ember által létrehozott nyugati civilizáció bukását jelenti, mert az iszlám civilizáció és vallás lényege éppen az, hogy nem képes az asszimilációra, ezért hosszú távon a saját normáit erőlteti rá az általa lakott területen élőkre. Ezért létkérdés a bevándorlás leállítása, még mielőtt a migránsok létszáma eléri azt a kritikus mennyiséget, amennyivel Európa őslakossága már nem tud mit kezdeni.
Maróth Miklós akadémikus, orientalista hívta fel a figyelmet arra, hogy a muszlimok azt hiszik, az ő vallásuk magasabb rendű, és emiatt megvetik az erkölcstelen európai kultúrát. Az előnyeit persze elfogadják.
Az iszlám kultúrában a Korán és a megtapasztalt külső tényezők határozzák meg az emberek életvitelét, normáit és magatartásformáikat. Ez azzal a veszéllyel jár, hogy hiányzik belőlük a lelkiismeret és a bűntudat, hiszen ezeknél fontosabb a vallási előírások betartása. Az európaiak szocializációja merőben más természetű, esetükben a kultúra és a szocializáció segítségével – a külső tényezők mellett – fontos szerep jut az érzelmi-pszichológiai folyamatoknak, ami az egyénben egyfajta normatív, belső szabályozóként működik, de végső fokon szabaddá tesz.
wagabund
ez csak egy megbilincselt afgán... akkor mit tesz majd ezekkel a szerencsétlenekkel több ezer afgán, aki a sok tökölést megúnva áttöri a gyenge határkerítést?

amúgy lehet ezt ragozni, ahogy akarják, akkor is a rendőrök a hibásak...nem úgy jártak el, ahogy egy vadállattal kell...

érdekes, egy láncfűrész-lopással gyanusított fogvatartottat a székhezbilincselve sikerült halálra verni(nő is volt köztük), itt meg egy afgánnal nem bírtak...persze óvtosan kell bánni velük, mert bántalmazás esetén a sok szarházi jogvédő elrohan brüsszelbe...

még több afgánt akarunk! na meg pakisztánit!.. virággal, plüssmacival, széles öleléssel...
keresztapa
@justhpeter: Folytatva.Az már nyilvánvaló, hogy az Európai Unió vezetői sem intellektuálisan, sem erkölcsileg nem alkalmasak Európa megvédésére, miközben az idő múlásával az egész kontinens egyre nehezebben megoldható helyzetbe sodródik. A döntésképtelenség legfőbb oka egy eldöntetlen társadalomfilozófiai kérdés: mi az unió valódi célja? A nemzetállamok gazdasági-politikai összefogása, vagy az Európai Egyesült Államok létrehozása? Az Amerikai Egyesült Államok mint globalista-atlantista nagyhatalom az európai nemzetállamok felszámolásában érdekelt. Emiatt nehezen értékelhető és elgondolkodtató az Európában tevékenykedő, harcos atlantisták szerepe. A birodalmi célok elérésének ugyanis az egyik leghatékonyabb eszköze Európa elárasztása más vallási és kulturális gyökerekkel rendelkező bevándorlók millióival. Sok baloldali és liberális teoretikus és politikus évszázados álma Európa őslakosságának, valamint a fehér ember keresztény, nyugati civilizációjának megváltoztatása. Egy kevert összetételű lakosság a multinacionális óriáscégek ideális felvevőpiaca lenne. A paranoiás nyugati, haladó értelmiségiek a nacionalizmus és a rasszizmus elleni harcban aratott győzelmüket remélik a színes Európa megvalósításától.
keresztapa
@justhpeter: Folytatás. kontinens vezetőinek nagy része még most sem érti, hogy a migránsok nem az iszlám világot akarják maguk mögött hagyni, hanem az erőszak, a gyilkosságok, a káosz, a nyomor és a reménytelenség elől menekülnek. De nem akarnak integrálódni, muszlimként akarnak tovább élni békés körülmények között. Az otthon hagyott iszlám világot akarják létrehozni Európában! Ettől nehéz lesz őket hat hónapos tanfolyamokkal eltéríteni, majd munkába állítani.
36
@keresztapa: Így van. Területet szereznek és ott, csak az ő vallási-jogi-etikai törvényeik érvényesülhetnek. pl. Macedóniában, sok pénzt fektettek már be, szállodákba, boltokba, földterületbe. Az Arab öböl államai. Ennek következménye, hogy azokból az államokból, sok "túrista" is jön. Macedónia lakossága kb. 45%-ban muszlim vallású ember. Sokan elvilágiasodtak. Az új érkezők pedig, balhéznak, hogy hol a burka/nikáb? Nem látják az ott élőket, imádkozni. Egyik általuk nyitott, nagy bevásárló központban, nincs alkohol és disznóhús árusítás.
Kötelességüknek tekintik a körülöttük élő emberek rábírását az ő szokásaikra.
keresztapa
@36: Jól látod, de ez még csak a kezdetek kezdete.:,A migránsok kvóta szerinti szétosztása értelmetlen és használhatatlan ötlet. Érdekes, hogy Helmut Schmidt volt német szociáldemokrata kancellár egy 2002-ben (!) megjelent könyvé­ben már így fogalmazott: „Idealista meggondolásokból, ami a harmadik birodalom miatti bűntudatból fakadt, túl sok idegent fogadtunk be.” Angela Merkel valószínűleg a német tőkések érdekeit szolgálja, és nem a kereszténydemokrata elveket képviseli.

A magyar miniszterelnök és a visegrádi négyek bevándorlással kapcsolatos elutasító magatartását ma már szinte minden nemzetállami vezető a magáénak vallja. Főként azok, akik nem vettek részt annak a térségnek a destabilizálásában, ahonnan most milliók menekülnek. De felelős balliberális körökben még mindig felbukkan időnként az irracionális ötlet: meg kell nyitni minden határt, minden irányban. A valóságtól teljesen elrugaszkodott európai politikai osztály egy része kifejezetten öngyilkos politikát folytat.
keresztapa
@36: Köztudott, hogy az Európai Unió alapokmányából kimaradt a kereszténységre való utalás. A nyilvánvaló történelemhamisítás a múlt átírásának kísérlete, ami elvileg lehetővé teszi a szakítást a keresztény gyökerekkel és értékekkel. De a hétköznapi életvitel során egyre világosabban látszik, hogy a keresztény értékrendet ideológiai megfontolásokból tagadó közösségek egyre szabályozatlanabbul működnek, majd szétesnek. Az új helyzetben szocializálódó egyének magatartását már nem szabályozzák sem a közösségi normák, sem a keresztény értékeken alapuló erkölcsi kategóriák. A modern európai ember bizonytalan identitású, önző, a jelenben és csak a jelennek élő, könnyen manipulálható fogyasztó, aki szándékosan rávehető vallási és kulturális gyökerei megtagadására. A sokak által leírt modern európai ember már alig ismeri a tradíciók és a közösségek összetartó erejét, és az erkölcsi törvények által szabályozott kiszámítható világot. A mai, modern liberalizmus elveszítette korábbi pozitív helyét és szerepét: az individualizmus ma már a korlátlan, irracionális szabadság és szabadosság, valamint a természetes emberi közösségek felbomlasztásának az eszköze.
Az illegális bevándorlással kapcsolatos nézetek a keresztények közötti véleménykülönbségeket is a felszínre hozták. A keresztények egy része – éppen a krisztusi szeretetből kiindulva – a jelenleginél sokkal tágabb befogadói attitűdöt tartana helyesnek. A pápa, Böjte Csaba atya vagy Csókay András idegsebész ajánlásai erkölcsileg kikezdhetetlenek, de a történelmi tapasztalat óvatosságra kell hogy intse a felelős politikusokat és gondolkodókat. „A menekültek olyanok, mint a kiszolgáltatott gyerekek, ahogy Böjte atya mondja. Ha adok nekik élelmet, szeretetet, tanítást, akkor 90 százalékuk hálás, és asszimilálódni akar, nem integrálódni.
1magyar
@wagabund: Józan eszű európai ember nem akar csak a hülyék és lefizetettek.
36
@keresztapa: Az általad említett könyv, az Ausser Dienst, ha nem tévedek?

Én a közös haderőben, nem nagyon hiszek. Közös haderőre én csak a V4-ek haderőinek összefogásában látok lehetőséget. A franciák, a németek és olaszok, biztosan nem adnak hozzá katonát. Elég nekik a belbiztonságot fenntartani. Bár, ha pl. arra gondolunk, hogy kül szolgálaton is sok katona van, ezekből az államokból, akkor miért is ne.
36
@keresztapa: A keresztény alapot, eredetileg a falu, mint szakrális közösség adta.(Ma is van ennek jele, hisz sok városi, aki teheti, falura megy lakni, vagy legalább a nyarat ott tölti. Nekik már kinyílt a szemük) De, sajnos a XX. század urbanizációja, mindenhol a gyökértelenséget eredményezte. De, nem a muszlimoknál! Még Törökország is, a napjainkban fordul vissza a fundamentalista és ortodox valláshoz.
keresztapa
@36: Nem tévedsz:, Milyen közösség az amelynek nincs önvédelmi ereje, csak bérlője saját védelmének, ez a vicc kategória.
Ki akarná azt az eszmét, vallást továbbvinni, ami lerombolta az életét? Asszimilálódik a kereszténységhez.” (Magyar Nemzet, 2015. október 30.) Csókay professzor sajnos téved, álláspontját a valóság óránként cáfolja. A migránsok döntő többsége fényévnyire van a keresztény etikából következő erkölcsi normáktól. Szélsőséges példa, de az Európába érkezett muszlim migránsok között vannak olyanok, akik a Földközi-tengerbe dobták a velük egy csónakban menekülő keresztényeket. Erősen kétséges, hogy a most nagy tömegekben ideérkező iszlám hívők hallgatnának a szeretet szavára. Intő jel, hogy a már generációk óta itt élő muszlimok nagy része sem asszimilálódott. Ugyancsak vitatható Ferenc pápa legújabb kijelentése, miszerint, „aki kerítést épít és nem hidakat, az nem keresztény”. Ez a kérdéskör ennél sokkal bonyolultabb.

Ugyanakkor sokasodik a megválaszolatlan kérdések száma: a keresztény múltú Európa miért nem az üldözött keresztényeket fogadja be elsősorban? Miféle irracionális bűntudat tartja vissza a keresztény kontinens vezetőit attól, hogy elsősorban a velünk azonos értékrendű üldözöttekkel vállaljon közösséget? Vagy Brüsszel már semmiféle szolidaritást nem vállal a kiszolgáltatott keresztényekkel? Miközben folytatódik Európa ostroma, az EU egyre hevesebben küzd a rasszizmus, az antiszemitizmus és a nacionalizmus ellen. De nem feledkeznek meg a különböző szexuális devianciák elfogadtatásáról és a genderideológiáról sem. Sokak számára nem ezek korunk igazi kérdései.

Reméljük, Henri Boulad jezsuita szerzetes tévedett, amikor ezt mondta: „Bár a pápa is befogadott menekülteket, és a plébániáknak is így kell tenniük, ti ne tegyétek! Mert a muzulmán, ha beköltözik valahová, onnan már soha többé nem akar távozni. Sőt, előbb-utóbb a tulajdonos lesz a vendég.”
nevemnick
Látom szomorú jövőnket... mi lesz itt, ha a határainkat is ilyen ,,alulképzett", gyorstalpalós határőr, rendőr védi? Ezeknél még a ,,varsói operetthadsereg" kiképzése is többet ért '90 előtt.
Persze örülhetünk, hogy az országunk nem célpontja a migráncsoknak, feltéve, ha a vezír nem feszíti túl a bőgőhúrt.
keresztapa
@36: ahogy írod ez a jelenség egyre szembetűnőbbé válik:, akkor mikor a hit, a szeretet, az erkölcs az ismeretlenség homályába vész, maga a jóléti társadalom nagy része tagadja, hite a pénz, mellyel adja a szeretetének jelét, és ezt hiszi erkölcsnek. „gender” (alternatív írásmódban: „dzsender”) fogalmát kell tisztázni. A szó jelentése: társadalmi nem, azaz mindazon tulajdonságok, viselkedésformák és szerepek összessége, melyet a társadalom az egyéntől biológia neme folytán elvár. Egyszerűsítve: hogy mi van az egyén lába között, az a „sex” azaz biológiai nem („nő” vagy „férfi”); és hogy a társadalom a biológiai nem alapján milyen személyiségvonásokat tulajdonít az egyénnek, illetve milyen szerepeket vár el tőle, az a „gender,” azaz társadalmi nem: „nőies” vagy „férfias,” illetőleg női vagy férfi szerep, melyekhez a nemi sztereotípiák is kapcsolódnak.
perfekt
@nevemnick: Szia Nem mindegyik rendőrtől próbálnak fegyvert szerezni.A baj az,hogy hoznak nekik amennyit csak akarnak.És beköszön-lassan Európában.a szép új világ-Merkel nem kell már ezeknek,viszont, van sok fiatal hölgy!
keresztapa
@nevemnick: Az EU védelmi erejének szükségszerűségét kell felismerni, nem bérelni, hanem létrehozni kell mert erős EU saját védelme nélkül védtelenné kiszolgáltatottá vált. Ennek felismerését nem képes az EU vezetése értelmezni!
nevemnick
@keresztapa: nem vagyok biztos benne, hogy az EU védelmi ereje képes lenne megvédeni a földrészt, pláne a volt VSZ legyengített haderejével sem ;)
Ha még hozzátesszük, hogy magyar hadsereg részvételével, partnersége mellett még egyetlen egy ország nem nyert háborút...
Lehet, hogy ez motoszkál a fejükben. :)
Kovács Gizella
Csak halkan jegyzem meg, 3000 határvadásszal bővítené a kormány
a határvédelmet. Úy gondolják, hogy egy gyorstalpaló kiképzés elég lesz ?
Még a rendőrök legtöbbje sincs megfelelelően kiképezve !
varrólány
Valószínűleg nem gondolták , sőt fel nem tételezték hogy a fegyvert elorozhatja. Nem is gondolkozok azon ha egy rendőrrel agresszív milyen egy európai gyanútlannal akinek eszébe nem jut hogy támadólag léphetne fel ellene.
papa.49
Már csupán egyetlen kérdés van ,hogy volt megbilincselve az afgán???
Ezek a ,,rendőrnek látszó valamik,, egyetlen menekültre hárman kellenek???
1magyar
Mentségére legyen mondva: magát akarta lelőni.
Nil
Maga ellen fordította a fegyvert nem a rendőrök ellen- erre hárman voltak olyan bátrak hogy földre vitték.
keresztapa
Ha tényleg már megbilincselt személy a megbilincselést végrehajtó rendőrtől elveszi a fegyvert hol volt ennek a keze megbilincselve nem életszerű állítás,,,,, miért van erre szükség rendőr lejáratása céljából, nagyon rossz indulatú személy ír ilyet, vagy hírhajszás a személy.
wagabund
@1magyar: 17.27...asszem nagyon feszült vagy...én próbáltam viccelni egy ismert ellenzéki szlogent előhozva...nem sikerült... talán legközelebb teszek szmájlit
Peller Anikó
Miért ne lenne életszerű, a retek ideges volt (nyilván), hőzöngött, a rendőr ahelyett, hogy lefújta volna le akarta csillapítani. A szar meg kilopta a pisztolyát. Erre hárman legyűrték. Mit nem értesz?

Az Eu-s eszmefuttatásod jó, csak bonyolulu. Amíg a mekkergültet nem tapossák ki a hatalomból addig sok jóra nem lehet számítani. Aztán meg még kevesebbre.

Európa elhülyült. Itt vagy zsidózik valaki vagy diktátort játszik. A filantrópok meg kivégzik Európát.
Veleda
Az amerikai izgulós filmekben a kigyúrt zsaruk meg a feszülős farmer gatyóba dugják a pisztolyukat. De mint a villám, úgy tudja kirántani ha kell.
A magyar zsarutól meg elszedi egy hadonászó hegylakó. Akkor ki a béna?
keresztapa
@Veleda: az igaz történetet kellet volna a firkásznak írnia, de az nem lett volna hír érték,ez annyira igaz mint ahogy én bártáncos nő vagyok!
Peller Anikó
Hát rajta, tedd ide az igaz történetet :)
keresztapa
@Peller Anikó: A rendőrséget kérdezd meg, ne a kommentelőt, ha az igazi hitelest akarod megtudni!
keresztapa
@Peller Anikó: A férfit Kecskemétről szállította a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal pénteken délután Szegedre.
perfekt
@varrólány: Szia.Ez nagyon mélyen"szántó" gondolat.Olvasniuk azoknak is kellene ezt a hsz-edet is,kik minden lehetőséget kihasználnak,a migránsokért -s nem ellenük.Persze-ez a rendőr felelőtlensége is-és kétségem nincs-hogy,ha lehetősége van a migránsnak az "Allah-akbár" szavakkal használta volna is.Kis matek-ha egy migráns megfékezéséhez-két rendőr kell---- mondok egy számot 10000-r-migránsra?-esetenként mennyi.(mint fikció)
varrólány
@perfekt: Szia! Màr ne is haragudj egy rendőrnek mindenre fel kell készülnie gondolom én. Gyors reakció bàrmilyen támadàsra főleg az olyan személyeknél akikről tudjàk honnan jöttek.
Nyilvàn nem véletlenül volt màr eleve bilincs rajta .De írtam már máskor is hogy az európai törvényeket nem ismerik nem is akarjàk elfogadni.
Nem mertem kiszàmolni se a matekpéldàt főleg hogy csoportokban még erősebbek.
perfekt
@varrólány: Szia! Így van-és a rendőrnek-mi szerintünk-reagálnia kellett volna--de ennek megítéléséhez máris írtál egy biztos tippet--gondolatot, és nincs is kompetenciánk nyilatkozni felelősségéről.Persze a számolás, rémálmunkban,legyen--"éleben" pedig isten me'nts.
karma1
@perfekt: Bar nem nekem irtad ezt a hsz-edet, hanem varrolanynak, de azert van nehany kerdes ezzel kapcsolatban: az senkit, de SENKIT nem erdekel, hogy mik voltak az elozmenyek, es hogyan jutott ez az afgan a ketsegbeeseseben arra, hogy hivatalos szemelytol pisztolyt lopjon, es azt MAGA ELLEN forditsa? Tudjatok esetleg pontosan, hogy hogy, milyen korulmenyek kozott tartottak azelott ezt az embert? Mert 90 %-ukat allati sorban, zsufoltan tartjak, lehet, hogy a csaladjatol is teljesen elvagva?
VOLTATOK HASONLO HELYZETBEN? Ismertek szemelyesen is menekulteket? Ismeritek a sorsukat, akarcsak egynek is? En ismerek, nem is egyet, es ismerem az elozo sorsukat is...

Ha eddig tobb szazezer menekult suttyant at az orszagon - egy sem akart igazan Ma.o.-n maradni, nagy valoszinuseggel ez az ember sem, csak letartoztattak az uj torvenyek alapjan, es kizarolag MAGYAR kenyszeritesre van meg az orszag bortoneben - es csak ez az egy eset tortent, akkor ez hany %-os arany???
Nem mentegetem egyaltalan a palit, mert ezt akkor sem kellett volna megtennie, viszont a rendor hulyesegere sincs magyarazat, ha pedig egy gyorstalpalos rendor volt, akkor viszont a kormany teljes felelossege allapithato meg, mert szakkepzetlen, nem erre a munkara valo emberekkel "vedi' a hatart. (Ez meg nem is hatarvedes volt, hanem egyszeru rabkiseres...)

Guantanamorol is csak mostanaban derul ki a merhetetlen brutalitas, kinzas, a rabok tulnyomo reszenel teljesen artatlanul, itelet nelkul.
Nyugodjatok meg, ha orban basi rendszere megbukik, itt tobb Guantanamo-nyi ugy fog napvilagra kerulni. (Hummeres gyilkos, aki az ebedidejeben hirtelen lett ongyilkos,. Welsz , aki a rendorautoban hirtelen hatulrol megmergezte magat... Az izsaki halalravert gyanusitott... Magyarok is tudnak ilyet produkalni, nem kell ahhoz afganokat eloallitani)

Kulonben meg arrafele nyitunk, nemdebar? Nem kene inkabb kettos allampolgarsagot adni nekik?
Peller Anikó
Nem. Nem kéne. Előszöris azért mert olyan 3000 millióan vannak akik az első hívogató jelre ugranának, hogy itt a kánaánban ingyenellátást kapjanak.

Másodszor ezen emberszabásúak milliói (akik csak tavaly benyomultak Európába) nem dolgozni jönnek, felérhetnéd ésszel, hogy ezt a végtelenségig nem lehet csinálni akármennyire együttérzel a szerencsétlenekkel.

Hány csimpáncot fogadnál be (Európába) ha rajtad múlna, csak erre az egy kérdésre válaszolj. Minden egyes befogadással a saját és gyermekeid életterét csökkented és erőszakos fellépés nélkül a végtelenített embercsempészhálózat bugyellárisát pumpálod.

Németországban 54 -et sikerült munkába állítani a postán de vélhetően ebben sem lesz sok köszönet. Fel kell adni az öngyilkos migrácssimogatást, mert nagyon hamar késő lesz márha most nincs még késő.

A macskádat is cirógatod, de ha nem vigyázol pillanatok alatt elszaporodnak és mit kezdesz 1000 vagy tízezer macskával? Rühesek lesznek, bolhások, éhesek és a végén szétrágják a beledet.
perfekt
@Peller Anikó: Szia.Bár hasonlataid néhol kemények-de minden leírt mondatoddal egyetértek.
perfekt
@karma1: szia.Válaszok pontokban
1)Határsértést-követett el. 1/a nem lopta a fegyvert--"szakszerűen" lefegyverezett egy rendőrt!-
1/b,A körülményekkel ők Sehol sem elégedettek.S erről a tényről én nem tehetek.
perfekt
@karma1: folyt.2)Nem nem voltam még migráns--és az autó sztrádán még egyetlen visszapillantót nem téptem le ,nem köpködtem másokat, láttam hogyan viselkednek magyar lakta területen és Ausztriában is.Ezért sem keresem-velük az ismeretséget, s boldog érzés lehet ,hogyTe Új Zélandról többet tudsz-a migránsokról mint én-ki napi szinten látom őket.
3.) A migráns törvényt nem ismerem,ok nélkül még nem igen csuknak be migránsokat sem.
4.)Guantamót-és országunkat összehasonlítani-nem szerencsés-egyik a gőzeke-másik a
gizike.
5)Én teljesen nyugodt vagyok,és ,amennyiben@varrólány:t is egy hsz en említed, nyugtatod velem--én örömmel vállalom öt-mert a hozzászólásaival nem bánt senkit-viszont szellemesen-okosansőt tárgyszerűen érvel,---művelt nő.Bár -jobban venném-ha a hozzám írt soraidat-ne én postázzam.Szólítsd meg őt is-szerintem örülne is Neked.
6) Eljutottál ,mint minden alkalommal az Orbán rendszerhez --teljesen mindegy mi a vitaindító cikk témája.Én sem kedvelem őt sőt- de tudom azt ,hogy másnap is kél a nap, a felsorolt esetektől függetlenül.
7)Nem vagyok jós--hogy mit,hoz a jövő -nem látom.Egyben viszont biztos vagyok-a politika vadhajtásainak számonkérése-még sokáig nem lesz publikus--csak azért mert nincs olyan politikus,kinek szennyeseit tisztára mosná valaki.--mert tudod holló-a hollónak nem vájja ki szemét!
8)Azokat a migránsokat--kik a nyomorúság elől menekülnek-sajnálom--de ki tudja kik azok.Viszont tapasztalati tények alapján-én nem bízom bennük és az országnak sincs szüksége rájuk.Azt mondd meg-miért nem -írsz azoknak az országok vezetőinek-akik évszázadokig-kifosztották gyarmatokként- ezeket az országokat--köszönjék meg befogadásukkal.Avagy a gazdag rokonaikhoz- van ,hely fogadják be ők a tesókat. .Szerintem-ott is vannak ismerőseid.
oncogito
@wagabund: - teljesség kedvéért, az afgán amikor megszerezte a pisztolyt nem is tudta használni. Önmagára. saját mellkasára irányította, de még elsütni sem tudta, hogy hogyan kell.
A rendőreink meg képzetlenek, felszereletlenek, rossz körülmények között tartottak.
Szóval ha már kibuksz, akkor a teljes igazság birtokában tedd!
oncogito
@wagabund: - a jelen cikk bizony kihagyta a lényeget, olvasd el, amit korábban, picit objektívebben írtak:
propeller.hu/itthon/3238180-elvette-egy-szegedi-rendor-pisztolyat-egy-menekult
Apatszerek
@Peller Anikó: Elvette az őt felügyelő rendőr pisztolyát egy húszas évei végén járó afgán férfi, a szegedi Bevándorlási és Állampolgársági hivatal épületében. A menekült maga ellen akarta fordítani a fegyvert. Eddig ismeretlen módon elvette egy rendőr fegyverét egy menekült, majd saját magát akarta lelőni vele. A szerencsének köszönhetően nem tudta, hogyan kell használni a pisztolyt, így csőre sem töltötte azt, de még csak az elsütő billentyűt sem húzta meg. A helyszínen lévő rendőrök azonnal észlelték, és leteperték a fiatal menekültet, így visszaszerezték az elorozott pisztolyt is. A rendőrre támadó afgán férfit a Csongrád megyei rendőrök őrizetbe vették. A hatóság hivatalosan még nem tette közzé az eset részleteit, ám amint ezek nyilvánossá válnak, írásunkat frissítjük.
varrólány
@perfekt: Szia! Köszönöm az emlegetésem ami igazán megtisztelő !:-))
Elkezdtem írni a választ karma fórumtársunknak , de aztán pár sor után kitöröltem mert csak saját magam ismételném és az már olyannak tűnik mint aki mindig. ugyanazt írja ugye ,hogy saját magát győzködi leginkább. Így bölcsen inkább hallgattam, és persze nálunk nem Orbán ugrik ki minden bokorból!:-))
A pontokba szedett gondolataid ,megfogalmazásod teljesen perfekt!
perfekt
@varrólány:Igazán nincs mit megköszönni.Kedvelem írásaidat-ezt már régebben is jeleztem.Ez egy dolog.Az igazi érdem azé-jelen esetben a tiéd-kitől még nem olvastam káromkodást.Az a baj a poszton,hogy némelyek-a fáról írnak, ahol Gyurcsány, és a többi politikus is-a demokráciáról pampog-Ő és a demokrácia-le nem sül a pofájáról a bőr, egy Zsidó családtól elvett villába szálltak meg!.Minden téma vége a szocializálatlan, görénység--az a duma ,amiért egy rossz kültelki kocsmában szétvernék a pofájukat,És vannak akiknek még tetszik is.Nem téma, amilyen az adjonisten-olyan a fogadjisten!Jó pihenést és, én is köszönöm.
JAJMÁR
Szuper! Egy kétségbeesett és megbilincselt embert - aki egyértelműen jelezte, jogy inkább itt hal meg, de vissza ne -sikerült 3 embernek földrevinni.
Persze, szakszerűen. De nagy szerencséjük, hogy az szerencsétlen nem ért a fegyverekhez!
A határvédők meg a feladathoz, de nem csodálom, hiszen az se aki megszabja.
keresztapa
@JAJMÁR: Keverünk, sok a hamis játékos:, húszas évei végén járó afgán férfi, a szegedi Bevándorlási és Állampolgársági hivatal épületében. A menekült maga ellen akarta fordítani a fegyvert. Eddig ismeretlen módon elvette egy rendőr fegyverét egy menekült, majd saját magát akarta lelőni vele. A szerencsének köszönhetően nem tudta, hogyan kell használni a pisztolyt, így csőre sem töltötte azt, de még csak az elsütő billentyűt sem húzta meg. A helyszínen lévő rendőrök azonnal észlelték, és leteperték a fiatal menekültet, így visszaszerezték az elorozott pisztolyt is. A rendőrre támadó afgán férfit a Csongrád megyei rendőrök őrizetbe vették. A hatóság hivatalosan még nem tette közzé az eset részleteit, ám amint ezek nyilvánossá válnak, írásunkat frissítjük. (Eddig ismeretlen módon elvette egy rendőr fegyverét, Állampolgársági hivatal épületében. )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.