Saját feleségétől vehette át Nyírbogát díszpolgári címét a térség fideszes országgyűlési képviselője - Simon Miklós felesége ugyanis a település polgármestere. Állítólag egyhangú volt a szavazás, de ennél többet a zárt ülés miatt nem tudhattunk meg a jegyzőtől, akihez a polgármester irányította stábunkat információért. A házaspárnak nem ez az első bírált esete. A 2014-es választások után a volt polgármesternek, a felesége kezdeményezésére 5 millió forintos végkielégítést szavaztak meg a képviselők. Ezt az összeget egyébként Simon nem sokkal később visszafizette. További részletek a viedóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Semmi meglepő, csak szószerint értelmezik a családbarát kormányprogramot...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Simon képviselő pedig egy megható családi ünnepség keretében átnyújtotta élete párjának a ""Feltételes Vakkomondor""-díjat., melyet a hölgy a családon belüli kitüntetés kiharcolásáért kapott urától és parancsolójától. Az ezzel járó kórházi kezelés díja a családi kasszában maradt.
solidedge
Tesztelte a közvéleményt. Szeretné jövőre magát kitüntetni.
human
Matolcsy felesége meg úgy lett polgármester, hogy kettén vágtak érte egy települést. Hogy ez után is polgármester marad-e, meglátjuk.
mariaberta
Na és??? Biztosan jól teljesít otthon és azt díjazni kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.