Ezt a kormányt az MSZP egyedül nem képes leváltani, mert messze nincs akkora támogatottsága – jelentette ki Kovács László volt pártelnök a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában hétfőn.

Az egykori külügyminiszter szerint ezt a kormányt csak úgy lehet legyőzni, ha az összefogásban jobboldali demokraták is részt vesznek, és akkor lehet egy olyan miniszterelnök-jelölt, aki nem valamelyik párt politikusa, hanem egy mindenki által elfogadott, elismert szakember. Hozzátette: ilyenre van példa a térségben.

Kovács László arról is beszélt, hogy 2014-ben nagyon nem sikerült a választási összefogás, aminek az oka az volt, hogy "Mesterházy Attila körömszakadtáig ragaszkodott ahhoz, hogy ő legyen a miniszterelnök-jelölt, szemben a nála sokszorta alkalmasabb Bajnai Gordonnal".

Arra a kérdésre, hogy Karácsony Gergelyt, a Párbeszéd társelnökét el tudná-e képzelni miniszterelnök-jelöltnek a következő választáson, azt mondta: el tudja képzelni, de nem kíván találgatni, az is lehet, hogy olyan ember lesz a legesélyesebb, akinek még sehol sem "forog" a neve.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kacsa0707
Nem kérünk a fasizmusból!!!
Szocialista, nemzeti szocialista ugyanaz az eszmeiségük, az egyik balos, a másik jobbos ideológiával magyarázza a tetteit, de mindkettőben ott a fasiszta szellemiség.
Isten óvjon még egy szocialista kormánytól.
Akinek hiányzik, hogy alkalomadtán a nép közé lövessenek az csak szavazzon majd a szocikra.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kacsa0707
Nem kérünk a fasizmusból!!!
Szocialista, nemzeti szocialista ugyanaz az eszmeiségük, az egyik balos, a másik jobbos ideológiával magyarázza a tetteit, de mindkettőben ott a fasiszta szellemiség.
Isten óvjon még egy szocialista kormánytól.
Akinek hiányzik, hogy alkalomadtán a nép közé lövessenek az csak szavazzon majd a szocikra.
szép új világ
@kacsa0707: Nem akarlak megbántani, de talán el kellene olvasnod még egyszer Kovács nyilatkozatát.
solidedge
Még a Fidesz sem tudja ki lesz a kihívója 2018-ban de már gőzerővel készül a lejárató duma vele szemben. Csak a nevet kell majd a kihagyott helyeken bepötyögni.
A kommunikációjuk pedig kifogástalan, baloldali kihívóként még Teréz anya is csak egy utolsó ribanc lenne.
varrólány
Ezek együtt is szét vannak esve .Itt ott amott egy szervezet ,pàrt és egyezés sincs egymással. Az kevés ha az Orbán takarodj féle verziót mondjàk vagy a hibàkat soroljàk fel.
A sajàt felemelő programjukkal kell eőre jutni de úgy hogy a màsik ellen csak lázonganak fütyülnek ez csak a jelenlegit erősíti.
Talán majd jön egy legkisebb fiú mint a mesében batyuval a vàllàn és ő lesz a Valaki!
Bringás
Kik azok a jobboldali demokraták?
A ballib gittegylet tagjait ismerjük, de itt nem tudom, kire gondol. Gémesi jobb oldali, nem fideszes, de nem párt!
peno
@szép új világ: Nem mi találtuk ki de a kommunista ebből lettek a szocialisták és a fasizmus édestestvérek.Na ezért nem akarjuk a szocialistákat még egyszer a hatalomba.
egyvandor
@szép új világ: kacsa csak köpködni jár ide.
egyvandor
@peno: fidesz-jobbik barátság mélykeresztény gyökerekkel.
Főlökött
Azért a nem kevés pénzért, hazajőve nyomhatjuk az okosságokat, de mivel nem tudjuk az itteni viszonyokat - elszoktunk már ettől, így lehet, hogy rossz vágányon járunk és a hajóvonták találkozása is tilos :).

MSZP egyedül nem képes :) Ha így haladnak, a következő választásokon, be sem kerülnek az országunk házába. Tényleg felmerülhet bárkiben is Mesterházy - Bajnai, mint lehetséges jelölt ? Ne vicceljünk már.
Folytassuk, Karácsony, de akkor már hozzuk be kedvencünket is, Gyurcsányt. Tényleg Ők lennének, akik masszív - stabil állami szervezetet tudnának összehozni ? Ne már. Kergessünk libát :) avagy táncikáljunk egy kicsit. Mindegyik elbukott, most ismételnének ? Remélem viccelnek ! Örültünk, hogy megszabadultunk Tőlük. Tróger játék volt, tróger kivitelezéssel és résztvevőkkel.

Egy teljesen - az alapoktól teljesen új rendszer kell - olyan szakavatott személlyel, melynek mondanivalója hihető és elfogadtatható is. Programja élén pedig az elszámoltatás, az eddigi időszak disznóságainak feltárása és megszüntetése - felszámolása áll, felelősségre vonással színezve és az alapok rendbetétele.
Ebbe bele tartozik az alkalmatlan főügyészünk és annak stromanja is, a 200 misivel, de a Marcali-s egoista is, de ne keljen sorolnom. Ha mindegyik nagytudású elszámoltatása és felelősségre vonását ténylegesen is végrehajtva megteszi, na az egy nyerő személy, az országunk számára. Ebben a kupiban, lesz dolga rendesen ! -de kétlem, hogy lenne, van egy ilyen ember! Épeszű, erre nem vállalkozna, mert még a TEK is kevés ahhoz, hogyha demokratikusan győzne is és hatalomra kerülne, meg is tudnák védeni.

Akkor felmerül a kérdés, hogy létezik-e olyan személy, aki hófehér és fogást sem találnak rajta, kubatov-listát felállító személyek ? Ha nincs fogás, majd lesz pedifília, avagy hazaárulás, megrontás, vagy valami, amit modvacsinálva összehoznak, ahogy érdekük kívánja. Van - lenne valóság alapja ezeknek ? Nem igazán, de akkor és ott - döntő, tehát érdekből megteszik, mert van az a pénz.
Peller Anikó
@kacsacsőrűemlős: hinnye vazze te csak szavazze a figessz cibábra és az majd nem lövet beléd ha felkoncolod a tekes magánhadseregét és lábbal felfelé felhúzod őket a lámpavasakra.

De, szétlövik a segged hülyegyerek.
Szókrakész
Ez a Lezli Koveksz most nagyon belehúzott a méjdéj kiabálásba.

Már a jobboldalról is kér segítséget?
Miért nem egyből Orbánt kéri meg, hogy segítsen nekik megdönteni Orbán Viktort, alias önmagát?!?!?!
Nagy Mária
@Főlökött: Ezt csak úgy lehetne, ahogyan megírtad. De akkor félre kellene tenni, hogy jobbos-balos. No ez nem megy a magyar embereknek!
Hallottál már ilyen változásról, amely megtörtént forradalom, igazi EMBERI összefogás nélkül?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.