A csorda át akart kelni az út másik oldalára Darnózseli közelében, de jöttek az autók. Az őzfőnök megoldotta, kiállt és megállította a forgalmat.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Semjén keresztény kartárs! Nem mindig a vadász győz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Semjén keresztény kartárs! Nem mindig a vadász győz.
nevemnick
Nem értem, hogy nincs az újságoknál egy!!! olyan hozzáértő ember, akinek megmutatnának ilyen videót, fényképet, és felvilágosítaná a cikkírót, hogy ez egy gímszarvas rudli (csapat). Az ilyenektől megy az ember a falnak. (persze volt már olyan is, hogy az őzre mondták, hogy milyen aranyos, és milyen szép, nagy szarvasbika lesz belőle...)
justhpeter
@Eladott Ország: Lehet, hogy Semjén azért vadászik ezekre a vadon élő állatokra, mert amint ebbél a filmből is kiderült, ezek az állatok szellemileg magasabb szinten vannak, mint a hazai megélhetési parlamenti keresztények.
Hari
Újabb bizonyíték, hogy az állatokkal szavak nélkül lehet értelmesen kommunikálni. Emberek, van mit tanulni !!!
bakegya
@justhpeter: az ölésnek is ideje van...nála...így legalább van mit meggyónni- ahogy elnézem néha a képes felét olyan önelégülten tökéletes ,hogy nála tökéletesebbnek csakkk a mellette ülő vicctort látja !
A másik-ezek A FÉLE ÚRI GESZTUST CSINÁLNI KÉNYSZERÜLNEK MAGUKNAK-ne hogy már azt lássa a pór nép,MEKKORA BUNKÓK,mert azok.
Eriksson
Ezek a szarvasok (Cervus elaphus) is tudják, hogy kell egy vezető, akire rá kell bízni a sorsukat, feltétel nélkül. Mert ha a demokrácia jegyében mindegyik azt csinál amit akar, bizony ők húzzák a rövidebbet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.