Valaki odahamisította az aláírását a szerződésre – állítja Lagzi Lajcsi, akit lopással és vesztegetéssel vádolnak, valamint azzal, hogy hat éven át illegális bekötések által szerzett vizet, gázt és áramot mocsai ingatlanjaiba.

A mulatós sztárja azt mondja, írásszakértővel fogja bizonyítani az igazát, de más ütőkártyákat is ígér. Ha ez nem sikerül neki, akár 12 évet is kaphat – írja a faktor.

Az ellenem felhozott vádakat nem követtem el. Tisztázni kell, mi a koncepció. A rendőrség és az ügyészség egy elképzelést tol végig, bevonva még a házvezetőnőt és a gondnokot is. Európában pedig páratlan, hogy három kiskorú gyerek anyját elvigyék a semmire, úgyhogy van itt egy kártérítési per is

– mondta Galambos Lajos a TV2 Mokka című műsorában.

Lagzi Lajcsi: meghamisították az aláírásomat

Lajcsi hangsúlyozta, nincs a kezében a vádirat, nem tudja pontosan, mivel vádolják – lesz ugyanakkor egy pár dokumentuma, amivel szerinte sokakat meglep majd. Mint mondta, valaki aláhamisította a nevét egy szerződésre a vízművekkel.

Nem loptam sem vizet, sem áramot, ki tudom jelenteni jó szívvel. Hat-kilenc hónapig hallgatták le a telefonomat, ebből összeraktak valamit, de nem is értem, miért hallgattak le. Ha nem emeltek volna vádat, akkor az ügyészség fölöslegesen dolgozott volna. Én azokkal az emberekkel nem is találkoztam, akiket a vád szerint megvesztegettem

– magyarázta.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Lagzi Lajcsi: meghamisították az aláírásomat.

...hüpp-hüpp...fiatal voltam, kellett a pénz...hüpp-hüpp...meg hát baj az hogy a villanyt is trombitának néztem? Hiszen rézbű' van a trombita is, meg a villanydrót is...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Vicces fiú ez a Lajos! Nagyon ari, amikor mossa ki magát a szrból. Ez a Galambos név nem sváb. Jó lenne a Lajcsinak tudnia, hogy vagy zsidó, vagy cigány, vagy zsidócigány. A neve alapján ezek a verziók maradtak. Én kérek elnézést!
Eladott Ország
www.penzcentrum.hu/otthon/itt_a_vademeles_ezert_nem_bukott_le_evekig_lagzi_lajcsi.1053132.html
Nem az aláírás hamisítása a legfőbb baj Lajcsi, hanem a 20 évvel ezelőtt kiépített Bypass - megkerülő vezeték. Nemcsak a trombitát fújtad meg, hanem a közműdíjat is. Úgy látszik, hogy te nem az egyesek közé tartozol.
"A szolgáltatók tapasztalatai szerint a gáz- és áramlopások nagyjából felében egyébként a plombát sértik meg, illetve a mérő számlálóját pörgetik vissza, az esetek 15 százalékában a mágnesezést, a maradékban pedig - ahogy a vád szerint tették azt Lajcsiék is - a mért rendszer megkerülését alkalmazzák. Ez utóbbi egyébként a legkifinomultabb, legkevésbé észrevehető módszer, így az sem véletlen, hogy a Galambos-család hosszú évekig nem bukott le."
Yeromos
Nem tudom, hogy Lakodalom Lajos elkövette vagy sem az ellene felhozott vádakat, de az elég egyértelmű, hogy valaki ki akarja csinálni. egy 40-50 milliós közmű lopás miatt, telefon lehallgatás, több hónap előzetes 12 év börtönnel való fenyegetőzés. Évek óta nyomoznak nyújtják az ügyet mint a rétest. Szerintem a gyilkosságokra, rablásokra negyed ennyi energiát nem fektetnek.
quadrocopter
Kíváncsi vagyok a fejleményekre, mert 6-9 hónapig hallgatóztak Megréék, abból vagy kijött valami, vagy nem!
nezelodo
Akinek volt valamilyen vitája a szolgáltatókkal, kicsit gyanakszik. Hogy nem ő írta alá a szolgáltatói szerződést? Aláíratták azzal akit az ingatlanon találtak. Könnyen lehet, hogy most megszívja a szolgáltató is.
Az én víz és csatorna szolgáltatómmal az életem során minden szerződést saját kezűleg írtam alá. Ez azonban nem zavarja őket abban, hogy időközben egy családtagom nevére vezették át, mert az ő számlájáról utaltuk a díjakat. Halála után tulajdoni lap másolatot, meg egyéb adminisztrációs kötelezettséget írtak elő az nevemre való vissza íratáshoz. Érdekes, amikor átvezették, nem kellett még a jóváhagyásom sem.
Cicamama55
Eleinte az ártatlan képe és a nyilatkozatai még bizonytalanná tettek, de egyre inkább kilóg a lóláb, hogy bőven van vaj a fején...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.