Erdő Péter és Szabó István kérte az abortusztilalmat, sem a Fidesz, sem a KDNP nem kezdeményez szigorítást – derült ki, miután Lázár János tegnap a kormányinfón bejelentette: két budapesti kórház, a Bethesda és a Budai Irgalmasrendi a kormánytól kapott 7,8 milliárdos támogatásért cserébe vállalta, hogy felújított osztályokon nem végeznek abortuszt és nem fogadnak el hálapénzt sem.

A Fidesz semmilyen változtatást nem tervez az abortusz szabályozása ügyében – nyilatkozta Kósa Lajos. A KDNP-s Rubovszky György szintén azt mondta, hogy a kereszténydemokraták sem kezdeményeznek szigorítási akciót.

Nem alkotmányellenes

Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek és Szabó István, a református egyház feje kérte a kormánytól: „üdvösségbe vágónak tekintik”, hogy az állam ne kérhessen abortuszt egyházi kórházaktól – tudta meg az atv.hu.

Kiderült: Erdő Péter bíboros kérte, hogy ne legyen abortusz két kórházban

A parlament igazságügyi bizottságának az elnöke szerint nem alkotmányellenes, hogy két kórház, a Bethesda és az Irgalmasrendi 7,8 milliárdos állami támogatásért cserébe vállalta az abortusztilalmat. Ugyanezt az álláspontot osztja Gulyás Gergely, a parlament alelnöke, az Országgyűlés törvényalkotási bizottságának az elnöke is.

7,8 milliárd támogatás a nem-abortuszokra

Az atv.hu felvetésére, miszerint az orvosok most is eldönthetik, hogy végeznek-e abortuszt, vagy sem, miért volt szükség a 7,8 milliárdos állami támogatás kapcsán abortusztilalmi feltételről beszélni, KDNP-s politikusok elismerték, hogy ez így van.

Szerintük azonban fontos különbség, hogy az alkotmánybírósági döntés a lelkiismereti szabadság és a hippokratészi eskü alapján hozta meg határozatát, míg a kereszténydemokraták számára az élet védelme, az abortusztilalom „hitelvi kérdés”.

Arra a kormányzati források nem tudtak válaszolni, gyakorlat lesz-e, hogy más kórházak is kapnak plusz forrást, ha vállalják az abortusz-, és hálapénz-tilalmat.

(atv)

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
,,Az apácák csöcse, a papok pöcse,, a teljesen felesleges dolgok között)))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zeta
Az állam és az egyház összeolvadása.
A ppénzért nem az egyháznak kellene feltételeket szabnia, hanem az államnak!
papa.49
Megszólalt az ,,igazán hozzáértő,, )))))))))))))))))
Hogy is a mondóka a felesleges dolgokról ???
papa.49
,,Az apácák csöcse, a papok pöcse,, a teljesen felesleges dolgok között)))))))))))
RonaGyuri
Qu... anyátokat! Tartsátok fenn a saját pénzetekből a kórházaitokat! =))
bencemacska
Én csak azt nem értem, ha az állami kórházak némelyike úgy néz ki, mint egy szegényházi elfekvő, akkor miért a más tulajdonában levő kórházakra költ az állam?!
És nem az adományozó szab feltételeket, hanem a megajándékozott???
OV!!! Ettől még nem üdvözülsz, mindenképpen a pokolban végzed!
papa.49
@bencemacska: Az árokban, dróttal összekötve, pofával lefelé))))))))))))
qxy
Na meg a cölibátus, apáról fiúra száll.
Én nem tíltanám be. kötelezővé tenném azt a filmet ami egy abortuszt mutat be mi is történik odabenn ? Jó kivételt tennék ha teljesen indokolt.
nemkati
Mindenkit lájkoltam, mert mind igazatok van. Én csak annyit tennék hozzá: a Bethesda egy gyermekkórház. Úgy gondolják magukról, hogy náluk a legjellemzőbbek az abortuszműtétek?
papa.49
@nemkati: Nem lehet elég korán kezdeni)))))))))))))))
Ennyi pontosan megmutatja azt a kurvára megfizetett ,,hozzáértésüket,,))))))))))
qxy
@Horizont: ugye,ha most rám gondoltál, vállalom.
bencemacska
@nemkati: Ezen én is nagyon fennakadtam. Minek a gyermekkórházat nőgyógyászati osztállyal bővíteni?!
nemkati
@bencemacska: A nőnemű lényeknek gyerekkoruktól kezdve (jó, elég ritkán), lehetnek nőgyógyászati problémáik. Tizenévesen, még gyerekkorban ma már az is előfordulhat, hogy teherbe esnek. Nem mehetnek felnőtt rendelésre, tehát nyilván a gyerekkórházban is kell legyen gyermek nőgyógyászat. Na de ott nyilván nem jellemző az abortusz, csak ezt akartam mondani.
qxy
@bencemacska: akkor lehetne a szemészetet az ortopédiával is nem?
.- Mert a nézését meg a járását csíííípőjének a ringását,
bencemacska
@nemkati: Az az igazság, hogy nem tudom meddig gyerek a gyerek, kórházi szempontból!
Én 12 évesen felnőtt normál kórházban feküdtem, fertőző betegként! (Fizető beteg voltam!)
nemkati
@bencemacska: Én úgy tudom, 18 év a korhatár. De már 16 éves kortól választható felnőtt orvosi kezelés. Hogy egy 16-18 éves gyerekkórházba vagy felnőtt kórházba kerül-e, az függ a betegségétől is. Vannak betegségek, amiket gyerekkórházban nem tudnak gyógyítani, nincsenek rá felkészülve. Ezeket a saját tapasztalataimból mondom. Sajnos. 17 évesen veseproblémákkal felnőtt kórházba kerültem. De szerencsére dupla vesével távoztam. :)) És meggyógyítottak. :)
qxy
@Horizont: Egy eset, otthon, nyár, strand, jön vagy húsz kimondottan szép, fiatal lány ( én is fiatalabb voltam. Mind vetkőzik, hogy megy úszni. Volt köztük egy vézna gibercs mint egy tornából fel mentett ötödikes.Oda szaladnak a lányok és meg kérdik,.- Tanító néni be mehetünk a vízbe??? Fél strand oda fordult nagy kerek szemekkel. Na ez, nem tudom milyen felvilágosítást tudna adni amikor még képen sem látott férfit meztelen nem hogy a tövis nyúlványt.Sokat forgolódok tanárok közt és sajnos látom hogy egyre megy le a nívó a tanárok soraiba.
nemkati
@Horizont: Persze, hogy minden élet fontos. (Már akinek, ennek a kormánynak és g..i fejének nem mindenki.) De egy nem kívánt gyerek, aki végül intézetbe kerül, sokuk nehéz, keserves és kudarcokkal teli életen küzdi át magát, erre sem a szülőknek, sem a társadalomnak, sem magának a nem kívánt gyereknek nincs szüksége. Inkább azoknak kellene segíteni, akik gyereket akarnak és nem sikerül, vagy sikerül, de a felnevelése megoldhatatlan problémákat, elbírhatatlan terhet ró a szülőkre. Csak emlékezzünk arra a nem régi történetre, amikor a gyereket egyedül nevelő anya mindent megtett a gyerekért, mégis elvették tőle. Az ilyeneket kéne segíteni, és nem arra ítélni anyákat, hogy megszüljék és felneveljék azt a gyereket, akit nem akarnak, vagy egyszerűen nem tudnak felnevelni.
nemkati
@Horizont: Persze, hogy meggyógyultam, mert ezerrel azon voltam. :))
nemkati
@Horizont: Azért, ha érdekel a történet, elmondom, hogy nem akkor gyógyultam meg. Akkor ugyanis ki akarták kapni az egyik vesémet, de nem engedtem. Egyszerűen fogalmuk se volt, hogy mi bajom van. Végülis, úgy tűnik, jobban járok, ha gyerekkórházba kerülök. Ugyanis pár évvel később, amikor professzorok álltak az ágyamnál a fejüket vakargatva, egy frissen végzett fiatal orvos jött rá, hogy mi lehet a probléma. Ugyanis ő még emlékezett arra, hogy mit tanult az egyetemen. Hát azt, hogy ez ami nekem volt, egy olyan rendellenesség, ami gyerekkorban sokszor előfordul, de magától rendbe jön. Nálam nem jött rendbe. Hanem rendbe kellett tenni. Na ez történt velem. De ennek ellenére minden más tökéletes volt, annak ellenére, hogy sokat voltam beteg, hogy nagyon szegények voltunk. Pont ez az időszak, a 16-22 éves korom közötti évek voltak (eddig) életem legboldogabb évei. :DDD

Már mosolygok rajta, de akkor eléggé megrázott, hogy egy hozzám korban közel álló orvos vizsgálgatott olyan helyeken, amiket másra (másnak) tartogattam. :))
qxy
@Horizont: Tudod én is szívesen hallgattam Dr Veres Pál adásait. az tisztán érthetően el mondta mit kell tenni de amikor tele rakják szak szavakkal a felvilágosítást, azt bizony egy eccerű gyerek, az biza nem érti. Ekkor van az hogy a gyerek, dicsekedett hogy heti hat meg nyolc lány . Kérdem tőle, és hányat elégítesz ki?? A válasz,.- he??? mi van?ezt nem értem.és a lányok is rá álltak arra hogy " dugni kell" az mindegy hogy volt e orgazmus? azt sem tudják mi az. De el lehet dicsekedni hogy engem is meg dugtak ma. 16 éves lány meg azt mondja a dokinak hogy unom a szexet. A doki meg azt válaszolja, ,-" mert férjhez akar menni." Tudod hány kuncsaftom van itt kint a lelki segély vonalon? 80 %a nő és szó volt a pete érésről. 50 % nem is tudta mi az. Amikor el magyaráztam mi is az, sokan azt válaszolták, .- Ja nem mindenki lehet nő gyógyász. Én meg válaszoltam. A végzettségem szerint hentes vagyok, de ez van. Ehhez is értek.Ja a többsége, 30 on túl van.
CsipkeRózsa
Nem értem, ha eddig végeztek abortuszt, ezután pedig nem fognak végezni, akkor miért kapnak milliárdokat? Ez a változás pénzmegtakarítással jár, mihez kell a + pénz? Az is lehet, hogy eddig sem végeztek abortuszt, akkor miért kell megígérniük, hogy ezután nem végeznek ilyen beavatkozást?
Erdő Péter bíboros lett a téma felelőse?
qxy
@Horizont: Na meg a szülő. épp a tévébe. anyuka, két gyerekkel. .-
.- terhes vagyok.
.-hanyadik hónapba van?
.-két hónapos és nyolc hetes."""""
Kis matek, az már fel adná a leckét. ez aztán fel is tudja világosítani a gyereket egyre butábbak az emberek butábbak a gyerekek. Mi szerettük az Ország város fiú lányt játszani. ma, azt sem tudják honnan ered a Tisza vagy a Duna.16 éves lány azért nem vesz olyan karórát aminek mutatója van, mert nem tudja le olvasni hány az óra vekker úr.De menő kocsi, menő cuccok, minden fúllos, agyilag meg zokni. mit is tudhat a szexről? azt nagyon hogy a torkáig érjen a farok aszt mehet a fészbokra
qxy
@Horizont: tudod, " szeretem a nőket. ez van .
quadrocopter
Erdőke!

Vissza kell szoktatni - már amelyiket - az alárendelteket, hogy foglalkozzanak többet a ministránsokkal és akkor szóba se jöhet az abortusz, ha csak nem hánynak!
kemeati
@qxy: Ez már röhej nem lesz hálapénz!Komolyan gondolják?
nemkati
@qxy: Nekem ezek a történetek is azt igazolják, hogy szükség van abortuszra. Nem akarom elhinni, hogy olyan gyereknek meg kell születni, akinek az anyja úgy esett teherbe, hogy fogalma sem volt, ez hogy történhetett meg, vagy egyáltalán, mi ez. Az a gyerek nagyon siralmas életre van kárhoztatva, aki ilyen anyának születik meg.

A másik ami még eszembe jut: végtelenül becsülöm azokat az anyákat, akik megszülik a tudottan, vagy a születés után kiderülő súlyosan sérült gyereket, és az életüket áldozzák arra, hogy egy ilyen, állandó gondoskodásra ítélt gyereket leginkább a gyerek élete végéig ápolnak, akár a gyerek felnőtt, sőt idős koráig. Ilyenkor az anya élete legtöbbször olyan magányra van ítélve, amiben egyetlen társa van: a magatehetetlen gyereke. Ebben az esetben két ember élete lesz hatalmas kudarc, némi örömmel és boldogsággal, és rengeteg szenvedéssel és küzdelemmel. Mégsem mondanám, hogy ilyenkor a megoldás a Taigetosz, vagy az abortusz. Igenis, a gyereket vállaló anyáknak meg kell adni a jogot a gyerek megszüléséhez. És a gyereket nem vállalóknak pedig az abortuszhoz. Meg kell adni a jogot minden embernek, hogy úgy élje le az egyetlen darab életét, ahogy ő eldönti. Már csak a meg nem született gyerekek jogainak kérdése az élethez, ez marad. Ez viszont meghaladja az én tudásomat.
qxy
@quadrocopter: tudod, egyszer otthon, disznó vágásra hívtak. fél nyolc, mindenki kezet mos, át öltözik, irány a templom. .-Mivan??? de irány ha mondom. Fél tíz, ujjra kezet mos, stb irány imátkozni.este hatig, háromszor. Nem semmi. egy hétre tudtam meg hogy a házi asszonyt kefélte a pap és amikor meg mozdúlt a pap köldöke akkor bizony menni kellett oda tartani a bolyhos rostélyost. Ennyit a papokról. kurva pecér a fele a másik fele az meg " Más" "
nemkati
@Horizont: Nagyon remélem, hogy a lányod is teljesen meggyógyult. Én nem szedek gyógyszereket, mert nagyon tartok attól, hogy többet ártanak, mint használnak. Ha mégis muszáj, akkor nem olvasom el a kockázatokat, mert nem tudom eldönteni, hogy mi vonatkozik rám, másrészt pedig azok el is rettentenek. Marad az, hogy meg kellene bízni az orvosban, hogy ő tudja, mit ad nekem, de így hogy?
qxy
@nemkati: Igazad van, de mi van azokkal akik csak vannak, kefélnek,mint a nyulak, mindegy hadd menjen. ha úgy maradok megyek a dokihoz .már ismer jól.még mindíg jobb hogy el csesszem az egészségemet minden szar gyógy szerrel. Na meg a másik hogy az ujj házasokat már oktatják, hogy ha netán gyereket akarnak,akkor irány a doki és bizony " gyógyszert kell szedni mert akkor erős a gyerek. Erős a faszát. már úgy jön a világra hogy tíz dologra allergiás és senki nem tudja az okát. a doki meg,.- biztos a gének. azok a hibásak, de arra is van ám gyógyszer. ha így megy tovább, ki írtsa magát az emberiség és tényleg csak a szegények, meg a romák maradnak meg mert nincs nekik pénzük egészségesen élni a dokik szerint és jó pár év tizednek el kell telni hogy az orvos tudomány rá jöjjön hogy tényleg, ezeknek az immunrendszerük azért erősebbek, mert nem szedtek semmi gyógyszert. húúúú de el tértem a dologról amiről hír van.
glorianna
No, ettől a hírtől agresszív lettem. Azt kívánom a bíboros úrnak meg a pispeknek, hogy valami olyan orvosi beavatkozáson essenek át, ami összemérhető egy abortusszal - ugyan a lelki részét soha nem tudják megtapasztalni, hiszen pasiból (ahogy elnézem, gonosz hülye pasiból) vannak, de legalább a fizikai fájdalom részét meg kellene tapasztalniuk. Továbbá fel kéne nevelniük legalább nagykorúságig néhány gyereket. Hátha rájönnek, hogy az abortusz nem laza HP-k nemzetvesztő kéjelgése.
kemeati
Megint kurrupt,tolvaj,pedofil cigánybanda lesz kormányon majd???
nemkati
@Horizont: Nekem a spirál bevált. Nem kéne azt megpróbálni? Nem tökéletes megoldás, nem veszélymentes, de a kockázat az előnyökhöz képest kicsi. Ez is olyan végülis, amit egyéni tapasztalat határoz meg, kinek jó, kinek nem. Sajnos, hogy kiderüljön, hogy nem jó, ahhoz kell egy negatív tapasztalat. Én annyit tudok mondani, nekem még nem volt negatív tapasztalatom. De ahányan vagyunk, annyiféleképpen működünk.
Pálinkafőző Rézüst
Szégyelli a papelvtárs a kölkeit??? Undorító állat...
qxy
tudjátok, " egészség. én, szeretem a hasam. eszem szépen. ha kell kívánom akkor kétszer is vacsorázom. a nejem, a barátnője, meg még ketten,? mennyi a kalória?? mennyi biz basz van benne?? diéta, fogyókúra, na egyszer, mennek nagy kivizsgálásra. én vittem őket. Miért? mert " ráééértem na. -.víz vizelet, vér, talp vastagság, minden. itt kint a Németeknél alaposak. Na rá vettek hogy én is menjek be. oké oké, csak hallgassatok már. Na meg van az eredmény, Nem hiszitek el, az enyém volt a legjobb. Miért, Mert azt eszek,amit szeretek, annyit eszek amennyit szeretek, és mind " jó étvággyal eszem meg. Ma, pl,. krumplis tarhonya, két virslivel, kis adag kelkáposzta főzelék, hat szelet natúr sertés karaj vajon sütve.ja, ez volt az ebédem.
nemkati
@qxy: Éppenhogy nem tértél el a témától. Ugyanis arról van szó, hogy kell-e beavatkozni a hatalomnak abba, ki, hol élhet az abortusz adta lehetőséggel. Már többen leírták, felháborító, hogy egy egyház által működtetett kórház állami támogatást kaphat, aminek vagy feltétele, vagy saját felajánlása, hogy nem végez abortuszt. Ez mindenképpen olyan kérdés, amiről nagy nyilvánosság előtt vitát kell folytatni. Mondjuk én nem vitatkoznék, egyszerűen a terhes nőkre bíznám, hogy döntenek, és ha az abortusz mellett, akkor elfogadnám a döntésüket. Azzal együtt, hogy mindenképpen szükség van egy felvilágosító, háttérfeltáró beszélgetésre a leendő anyával, hátha mégis vállalná a babát.

És egyébként itt is előkerül a környezet felelőssége: hogy ne menjünk el valakinek a súlyos problémái mellett úgy, mintha nem akarnánk tudni róla. Ajánljuk fel a segítségünket, hátha elfogadják. De nem erőszakkal és mindenáron. Akik "kefélnek,mint a nyulak, mindegy hadd menjen. ha úgy maradok megyek a dokihoz", azoknak nagyon alapos felvilágosításra van szükségük. Legalább arra, hogy igen, mindneképpen menjen orvoshoz. Na pont ezek a megszületendő/elvetendő gyerekek azok, akikről eddig beszéltem. Nagyon nehéz döntés a megtartása is, az abortusz is. Nagyon nehéz döntés ez egy leendő anyának/terhes nőnek. Nem csak egy élet elpusztításáról van szó. Hanem az anya további egészségéről, a későbbi lehetőség elvesztéséről, hogy majd, amikor akar, egyáltalán lehet-e gyereke.
nemkati
@qxy: Gratulálok az étvágyadhoz! :DD
Különösen a 6 szelet natúr karaj, na az nem semmi! És egészséges vagy! Mindehhez: hány kiló vagy? 180 cm magas, és 80 kiló? Mert akkor csak így tovább! :)
qxy
@nemkati: 180 ,magas, 100 kiló, de dolgozom, rendes munkám van és két mellék állásom is szabadidőmbe zenét szerzek, gyógyítok, villanyt szerelek, antennát állítok be. Mindent meg csinálok amire kérnek. ja meg szakács versenyekre járok. a tavalyi, egy arany érem.különleges étel kategóriában.
qxy
@nemkati: Na meg nem tudom, de úgy érzem hogy egy nőnek ha abortuszra kell menni és el veszti, mert el veszti a gyermekét, akkor szerintem úgy érzi egy valamire való nő hogy ki vettek, el vettek tőlem valamit ami az enyém nem?? és nem ártana ebben az esetben egy olyan doki aki esetleg pszihológiával is foglalkozik, és nem csak egy .-" Na ez is kész . Ki van még?húzzunk bele mert arcokat is akarok látni még ma.
nemkati
@qxy: El vagyok képedve! :) Minden nő álma vagy! Univezális pasi! :))))
Oké, azt hiszem, a 180-hoz a 100 kiló éppen jó lehet.
Ja, és ne érts félre, nem akarok semmit, én már elkeltem. :D
nemkati
@qxy: Csak tippelek, de azt hiszem, igazam van, amikor azt gondolom, hogy amikor egy nőben tudatosul, hogy a babáját halálra ítéli, az nagyon nagy trauma. Ezért kell vele beszélgetni orvosnak, pszichológusnak, hogy hátha az a bab megmenthető. De csak akkor, ha biztosítható neki egy boldog gyerekkor. Nyilván a későbbieket nem lehet előre látni.
qxy
@nemkati: nyugi én is el keltem. meg van mindenem ja és amit kedvelnek a nők, imádok főzni, sütni, és precízen össze tudok hajtogatni akármit a szekrénybe .
Minden nő álma ? tudod hányan mondják a nejemnek??
de ő meg, .- Ne tudd meg amikor hajnal kettőkór fel kel mert eszébe jutott valami és le kell írni vagy egy akkord valamelyik zenében és meg kell keresni akkor bizony neki is áll zenélni. na de hallkan . ezt szeretem benne.ez van amikor olyan az ember hogy minden érdekli és nem elég ha valamit csak kicsit tud.
qxy
@nemkati: Na . az ilyen nem kívánt, de egészséges Román gyermekeket hozták állami otthonokból annak idején Magyarországra bér anyákhoz akik fel pendítették és mentek ki Amerikába. de a végén tényleg az a lényeg hogy a gyermek egészséges és békében legyen nevelve emlékszel erre az ügyre? Nagy port kavart annak idején
nemkati
@qxy: Ne tetézd, ne tetézd! :DD
Ja, és csodálkozol, ha a nejednek nem olyan jók a vizsgálati eredményei? Talán nem tud ellenállni a remek főztödnek. Nem gondolod, hogy kicsit vissza kellene fognod magad főzésnél? :)
nemkati
@qxy: Nem emlékszem, mikor kavarta a port?
qxy
@nemkati: Tudod, nagyon egészségesen főzök. de tényleg. én híve vagyok az egészséges táplálkozásnak.a karaj is azon a hullámos szelet sütőn, vajon lett meg sütve. na meg úgy számolom a husit, hogy a nejem. 1 , én, 2 az 3, meg mi ketten, az már ugye 5 vagyis nekem 4 szelet jut. és mindenkinek lesz. na ezt jól kiszámoltam mi? ja a nejem, diétázik. natúr egy szelet, valami magos barna kenyér szelet fele, saláta, és ennyi.
qxy
@nemkati: még a Czeizel Endrét is bele kavarták. vagyis ő kavart. bele.
aremy
@bencemacska: az adomány meg a persely pénz az mise borra megy el.
qxy
@CsipkeRózsa: Szerintem a család befolyásolta főleg a gyerekek.
Equus
erdő exc. csapágyasra verte a faszát, ezzel telt az élete és most beleugat abba, h mi történjen férfi-nő kapcsolatban?

erdő exc.-nek a saját fasza üsse ki a szemét!
nemkati
@qxy: Valami rémlik, hogy Czeizelt megvádolták, hogy magyarországi adoptáláshoz asszisztált, de nem emlékszem, hogy beigazolódott-e hogy ő ezen nyerészkedett, vagy csak közreműködött. Mindenesetre nagyon meghurcolták. Nem tudom, jól emlékszem-e, de arról volt szó, hogy itt nagyon nehéz az örökbefogadás, sok pár nem tud saját gyereket nemzeni, ugyanakkor ott vannak azok a veszélyeztetett, és senkinek nem kellő gyerekek, és Czeizel ezeknek az itteni örökbefogadásában segített. Így volt, vagy rosszul emlékszem? Én ezért nem ítélném el.
qxy
@nemkati: Igen, valami hasonló volt a hírekben de teljesen más a valóság.én is ilyen " béranya voltam 4, 5 gyerek egyszerre 3 napostól a hat hónaposokig. fél évente mentek tovább Nagyon szép volt az a három év
Borsodi
Meg kell érteni Kövér meg mondta a nők feladata a gyerek szülés.A kormány feladata akitől lehet elvenni a hitellel terhelt házát.Csak milliárdosok,vagy felelőtlen segélyekért szülő elmebetegek vállalnak annyi gyereket,hogy a nevüket sem tudják.A papok meg köztudott szeretik a gyerekeket,persze,hogy tiltják az abortuszt.Ha ez a kormány marad,lehet bevezetik amelyik nő harminc éves koráig nem szül az adót fizet.
Lepényleső
Mennyivel humánusabb ha felnő a gyerek,aztán a papság érdekében kereszt alatt gyilkolásznak
Isten nevében?
huKKK
Fészbuk:
"Szerintem nem lenne szabad vallási, vagy egyházi kérdésként kezelni az abortuszt.Nevezzük annak ami. Nem kéne a nõket sem meghülyíteni azzal, hogy a "saját sorsukról" döntenek akkor, amikor egy ártatlan ember életérõl van szó. Inkább segíteni kéne azokon a nõkön akik a hazug, jogvédõnek, nõvédõnek álcázott embergyilkos propaganda áldozataként hoztak olyan döntéseket, amiket nem követtek volna el, ha nem nehezedik rájuk a pusztító propaganda nyomása."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.