Felfüggeszti az olimpiai szerződések kifizetését a Budapest 2024 Nonprofit Zrt. – írja a 444.hu az olimpiai pályázat vezetőségének közleményére hivatkozva.

Az állami projektcég közölte: felfüggesztenek minden megkötött szerződést, új megrendelést nem adnak ki, és nem használják fel a pályázatra elkülönített költségvetést sem addig, amíg helyre nem áll a budapesti olimpia egységes támogatottsága. A cég szerint az elmúlt hetekben egy közös nemzeti ügyből pártpolitikai vita lett.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Ez is ellentmondás: az "ÁLLAMI projektcég felfüggesztette a kifizetéseket", miközben O.V. szerint az olimpiához csak a fővárosnak van köze, mert ők pályáztak és nem a magyar állam, nem a Fidesz...akkor mi is ez az "állami cég"?! Csak nevetni lehet, ahogy próbálják "eltolni" maguktól, aztán meg nem veszik észre: egyre jobban "magukra huzzák" a saját hülyeségüket!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sokanvagyunk
"A cég szerint az elmúlt hetekben egy közös nemzeti ügyből pártpolitikai vita lett." - Ebben is tévednek, GAZDASÁGPOLITIKA.
nevemnick
Pártpolitika?
Az apukátok izéjét, mióta pártpolitika a haveri kör zsebének kitömése az adófizetők pénzével?
Függetlenül, hogy Budapest pályázott, de az egész országot érintő kérdés van itt szó!
Eladott Ország
"Volt nekem egy Kósám, tudod­ e? Megváltozott a jellege a közpénznek, tudod ­e? Csak a szarát hagyta, látod ­e? A pillanat rémületében egyedül a Fidesz nevű kormánypárt köpte szembe magát egy nap alatt nyolcszor, Gulyás! Itt egyedül a Fidesz nevű kormánypárt merült el a feneketlen demogógia sötét bugyraiban, midőn az egységes és oszthatatlan – azóta letagadott – nemzeti ügyre hivatkozva égetett el már legalább 20 milliárd forintot a semmire. És ameddig ebben az országban még mindig emberek tömegei halnak bele máshol gyógyítható betegségekbe, kórházi fertőzésekbe és a végtelen várólistákba, addig te ne merd közös nevezőre hozni a politikai bűnt a primitív lélegeztetőgépes kampányokkal. És végképp ne vedd a bátorságot ahhoz, hogy az olimpiai rémálomra két kézzel ellopható pénz védelmében demagógiának nevezd azt az evidenciát, hogy Magyarországon emberek kritikus tömege sokkal inkább meghalni jár a kórházakba, mint meggyógyulni. A jogászdiplomáddal meg szerintem nyugodtan kitörölheted."
Eladott Ország
Volt nekem egy kecském (Népdal)

Volt nekem egy kecském, tudod-e
Kertbe rekesztettem, tudod-e
Megette a farkas, tudod-e
Csak a fogát hagyta, látod-e
Azóta letagadott – "nemzeti ügyre" hivatkozva égetett el már legalább 20 milliárd forintot a semmire Ártunk ás Qrmányunk
eszegfu
Ez is ellentmondás: az "ÁLLAMI projektcég felfüggesztette a kifizetéseket", miközben O.V. szerint az olimpiához csak a fővárosnak van köze, mert ők pályáztak és nem a magyar állam, nem a Fidesz...akkor mi is ez az "állami cég"?! Csak nevetni lehet, ahogy próbálják "eltolni" maguktól, aztán meg nem veszik észre: egyre jobban "magukra huzzák" a saját hülyeségüket!!
justhpeter
Íme az élet bebizonyította, hogy hazudozni is csak komoly tudással lehet. Legalább is a lebukás veszélyétől kevésbé fenyegetetten.
aremy
@eszegfu:csak ennek az állami cégnek a vezetői fogják megkapni az illetményüket szerintem 2024-ig.
CsipkeRózsa
Csak a tanácsadói szerződésekre elköltöttek közel 7,5 milliárd Ft-ot. Ez csak akkor érne ennyit, ha aranylapkára vésték volna a szöveget.
F_Viktor
@Sámannus: Irod:

"Már is több jut oktatásra"

Igen, juthatna, de felo, hogy stadionokra, + egyeb mjtyikon keresztul a haverokhoz, stromanokhoz kerulnek az itt felszabadult milliardok.
Mert ezek a kozpenzek mar szoban biztosan szet lettek osztva.
bencemacska
@justhpeter: ma, 18:39
Hazudni sokkal nehezebb, mint igazat mondani!
Igazság csak egy van, a sok hazugságot meg fejben tartani nem kis feladat. Mindig tudni kell kinek mit hazudtál, egyébként lebuksz
eszegfu
@aremy: 19:12 Látod, erre nem is gondoltam!?:))) Tipikus... "kivéve a gyevi birót"...
aremy
és a tompikával mi van mert egy szava vagy intelme nincs erről az ügyről.lehet hogy úszik a kokóban vagy a piában?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.