A Quaestor-vezér Tarsoly Csaba újra aktuális témákról mesélt bírósági tárgyalásán: most az Index által megírt, Kiss Szilárdhoz köthető moszkvai vízumgyárról emlékezett meg a 444 beszámolója szerint. Az ügyről annyit, hogy a nagyon magas kormányzati kapcsolatokkal rendelkező Kiss moszkvai cége több ezer vízumot osztott ki ellenőrzés nélkül igen gyanús embereknek. Ezt az üzletet a Quaestorral csinálták közösen. A vízumnyomdáról Tarsoly most azt mondta, őt Szijjártó Péter kereste meg a vízumgyár ötletével, hogy ne a követségen dőljön el, ki kaphat engedélyt. "Ez egy 40 ablakos központ lett, 15 eurót kerestünk vízumonként. Ez az orosz kereskedőház része lett volna.” Tarsoly azt is elmondta, hogy a külgazdasági és külügyminiszter Azerbajdzsánban, Egyiptomban és Fehéroroszországban is létesített volna hasonlót. A moszkvai központot 2014 novemberében nyitotta meg Szijjártó és Tarsoly. Az üzlet a Quaestoros levelezések alapján évi 400 millió forint tiszta haszont hozott volna.

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Futsalosszargyártó mikor mondasz le???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Futsalosszargyártó mikor mondasz le???
RonaGyuri
hát mit mondjak nem lóg ki a többi ötlete közül! =))
dr. prédikátor
Zselés prütyi!! Vélemény???A vizumgyárból teli a kétszáz millás viskóra igaz???!Hogy rohadj meg te is a vezéreddel együtt!!! GECI!!!
Béla333
És hogy-hogy Szíjjártót még nem vezetik el rabszíjon hazaárulásért?
Macskaszem
Úgy tűnik ez a Tarsoly nem akarja egyedül elvinni a balhét, háborog a lelke, hisz ő csak egyetlen láncszem volt a lopógépezetben, mégis ő van egyedül hűvösön. Kezdhet aggódni, mert lehet, hogy hajlamos lesz az öngyilkosságra.
kisrigó
@Macskaszem: Az is lehet, hogy "gyógyíthatatlan tudathasadásba fog esni", csak a változatosság kedvéért: Egyből nem számít, hogy most mit mond! Bedugják valami luxus mosolygóba, oszt jó napot !
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/02/08/tenyleg-vernek-kell-folynia-hogy-eszbe-kapjunk-mekkora-nagy-a-baj/
Szijjártó Péter, aki főnökével együtt az elmúlt keserves másfél ­két évet arra használta fel, hogy
Magyarország és Európa közbiztonságának romlásával riogatta a közvéleményt és csapkodott, füstölgött minden irányba, valójában semmilyen problémát nem lát abban, hogy a moszkvai magyar konzulátus indokolatlanul adott ki a valós utazási szándéktól eltérő célú, érvényességi idejű és többszöri beutazásra szóló vízumokat. Soron kívül. Nem, semmi kivetnivaló nincs abban, hogy simlis gazemberek és bűnözőgyanús alakok valójában a magyar kormány révén üzleteltek és juttattak illegálisan vízumhoz ezerszámra olyan orosz polgárokat, akiknek az identitása homályos, vagy teljesen ismeretlen. Tehát még egyszer: az illegális, törvénytelen vízumgyár működéséről 2013 decemberében, az akkor még Martonyi János által vezetett külügyminisztériumnak is tudomása volt. Ekkor készült el a most kiperelt vizsgálati anyag, amelynek kiadását 2015-­ben maga Szijjártó akadályozta meg, miközben egy nyomorult feljelentést sem tett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.