Háromszoros olimpiai bajnokunkat a Nemzeti Sport csípte el még szerdán, a 2017-es budapesti vizes-világbajnokság helyszíne, a Duna Aréna átadása kapcsán.

Katinka velősen, három mondatban foglalta össze a lényeget, ügyelve rá, hogy ne álljon be egyik oldal mögé sem:

Sportolóként az, hogy akárcsak minden magyarnak, élmény lenne hazai közönség előtt versenyezni, ez nem is lehet kérdés. Ám úgy néz ki, hogy a pályázatból, egy nemzeti ügyből politikai harc lett, és lehet, hogy ez az álom nagyon hamar szertefoszlik. Ez hamarosan eldől

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
"élmény lenne hazai közönség előtt versenyezni"
Ühmm, drága Katinka gondolod, hogy a 90% hazai közönség lenne? Nem, aki megtudja fizetni az ki fog menni Párizsba vagy L.A.-ba. Egy fővel sem lenne itthon több hazai közönségetek. Tudod miért, mert nem tudják megfizetni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Már az első pillanatban is politika volt, olyannyira, hogy az első lépésként leszavazták a népszavazás ötletét.
Egyébként ha felnőttek vagyunk egy kormányt megválasztani, akkor legyünk felnőttek
azt néha felülbírálni. Hiszen ezzel a jogunkkal választottuk ezeket is, sosem mondtuk, hogy lemondunk a kormányt felülbíráló jogunkról, lehetőségünkről, a népszavazásról. Az meg lófaszt nem ér, ha a kormány mondja meg mikor és miről dönthetünk. Az nem demokrácia!
aremy
jó jó de mi van a rávalóval mert arról nem emlékeztél meg.
Perwool
"élmény lenne hazai közönség előtt versenyezni"
Ühmm, drága Katinka gondolod, hogy a 90% hazai közönség lenne? Nem, aki megtudja fizetni az ki fog menni Párizsba vagy L.A.-ba. Egy fővel sem lenne itthon több hazai közönségetek. Tudod miért, mert nem tudják megfizetni.
namihami
Katinka. A közted és a Gyárfás közötti affér vajon nem politikai harc volt? Vagy ott érintett voltál, itt pedig nem? Furcsa hozzáállás.
Zeta
Nemzetiügy. Hát mindenki ezzel jön , mikor Tarlós szerint a ép nincs tisztában a döntéssel , nem tudja felmérni a körülményeket! Nem dönthet, szavazhat róla. Már a kezdet kezdetén elvetették a népszavazás lehetőségét. Nemzetiügy mert a pártok eldöntötték, akik soha nem a nemzetet képviselzék, csak önös érdekeiket? Jó lenne , ha körülnéznének akik annyir akarják az olimpiàt a élet minden napjaiban is. És akkor , arra legyenek büszkék, ha nincsenek éhes gyomorral iskolába menő gyerekek, ha szülőnek nem kell szégyelnie, hogy nem tudott enni adni a gyereknek , mert ilyen jól keres! Ha majd a kórházban nem kell a betegnek a tiszta lepedőért könyörögni, mert a szobára csak kettő jut , ha szakmunkásképzés során kikerülő fiatal nem szalagmunkára, hanem szakmunkára lesz kéles, folytathatnám minek? Majd arra legyünk büszkék!
nemkati
Szerinte politikai harc lett, de ő is igazi politikusi választ adott.

Nyilván sokak, de főleg a sportolók vágya egy budapesti olimpia. Aki viszont görcsösen ragaszkodik ahhoz, hogy legyen, az nem a mai magyar valóságban él, hanem Matolcsy és a többi gazember tündérországában. Amikor egy útfelújítástól, egy metrófelújítástól közlekedési káosz keletkezik, akkor hogy akarnak több millió plusz embert itt szállítani, utaztatni? Az olimpia ideje alatt ezt a hatalmas tömeget el kell szállásolni, etetni kell, és ki tudja, mi minden kell még, amire mi laikusok nem is gondolunk. A pénz, na az meg a másik. Többezer VIP vendéget kell minőségi szálláson elszállásolni, kiemelt minőségű étellel etetni, szállítani, amit azok teljesen ingyen kell kapjanak. Már ez a költség is olyan hatalmas, hogy egy havonta 100-200 ezer forintból élőnek elképzelhetetlen. Pedig lehet, hogy az összes költségből ez a legkisebb.
terlasz
Nem is az olimpiával van baj, hanem ezzel a politikai közeggel, amelyik a hasznát a maga javára fordítaná, a terheibe pedig belepusztulna a nép.
evacica
Ez az olimpia rendezés elsősorban "drága vezérünk" álma, kerül amibe kerül, öt ez nem érdekli, ugyan is kis családja haverjai megszedték magukat,nekik semmi se drága a mi bőrünkre!Imádom ezt a fene nagy büszkeséget, arra is büszke lehet a vezér, hogy mennyi gyerek éhezik, hány család nyomorog, milyenek a kórházi állapotok, hogy áll az egészségügy, oktatás! Sorolhatnám az ország nyomorát, de minek aki itt él és nyitott szemmel jár az tudja,hogy kis hazánkban milyen fene jó az élete az átlag embernek
mariaberta
Hosszú azt hiszi, hogy valaki, pedig csak egy úszó, aki most úgy tesz mintha övé lenne a világ,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.