A Momentum Mozgalom az MTI-nek küldött közleményben reagált Orbán Viktor kormányfő rádióinterjújára, ebben azt írták, hogy:

Nem a Momentum kezdte az SZDSZ ifitagozataként a politikai karrierjét, hanem a Fidesz. Nem a Momentumnak voltak az SZDSZ-szel közös jelöltjei, hanem a Fidesznek.

A Facebookon mindehhez annyit tettek hozzá, hogy

Az, hogy Orbán Viktor az SZDSZ-ről beszél, mindennél jobban bizonyítja, hogy a múltban él és politizál. Nem a jövő embere.

A miniszterelnök a reggeli rádióinterjújában azt mondta a Momentum Mozgalmra: „ez az új SZDSZ”, amely végül úgyis szövetségre lép az MSZP-vel.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sveikukac
Bárkinek szurkolok és esélyt adok, aki Orbánt elsöpri a színről.
Valóban egy rablóvezért imádnak itt milliónyian???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemfideszes
A fiatalok megint leiskolázták ezt a beteg f@szt.
Béla333
Nagyon helyes, hogy nem hagyják szó nélkül a mocskolódást!
Még mindig szimpatikusak...
Nessy
remélem nem "szállnak el"! nekem is szimpatikusak! drukkolok nekik!
kiscsillag66
Még nem is párt a Momentum, máris kikezdik. Mi lesz, ha párttá alakulnak???
coni
Jelenleg hiányzik a politikából egy konzervatív, egy szocdem és egy liberális párt. Egyedül az LMP mint zöldpárt viselkedik úgy mint egy zöldpárt. Így elég sok helye van a MOMO-nak bár nem értem hogy miért egy betű választja el a MOMÁ-tól, amiből még lehet egy korrekt jobboldali párt.
sveikukac
Bárkinek szurkolok és esélyt adok, aki Orbánt elsöpri a színről.
Valóban egy rablóvezért imádnak itt milliónyian???
nezelodo
@kiscsillag66: Az hogy a Dakota rögtön mocskolódik, biztos jele annak, mennyire retteg tőlük. Egy szemernyit sem sajnálom, azok után ahogyan elbánt az állampolgárai jelentős, elesett részével, és amennyit a képünkbe hazudott, és teszi ma is.
sveikukac
Az nem elég, hogy hátradőlve a kényelmes forgószékben, ülve a monitor előtt, csak szurkolunk ezeknek az értelmes, ügyes fiataloknak. "Addig kell a vasat ütni, ameddig meleg!!!"
Nemsokára itt van március 15...
karma1
@kiscsillag66: 11.22-re: Azt hiszem, hogy a Momentumban emberere talalt orban. Ezeket nem fogja ugy lesoporni, mint akiket altalaban eddig elsoport...
Ha emlekszel meg a "verhetetlen Kokora: teljesen el volt magatol meg a verhetetlensegetol ajulva, mindenki istenitette, hogy mekkora bokszolo is o, aztan jott az argentin, es egy csapassal megoldotta a "verhetetlenseg" legendajat.

Mindig csak elkezdeni nehez, a folytatas mar adodni fog magatol...
Figyeld meg, hogy minel komolyabb adok-kapok alakul ki koztuk, Fekete - Gyornek annyival fog noni a tekintelye, illetve sokkal tobben fognak ra odafigyelni, es majd ha kell, akkor ra is szavazni. Az elmult egy het teljesen mas iranyba terelte a fidesz indulo kampanyat, ahol az erosen megtepazott, ( vagy sosem volt) tekintelyuket csupa hiteltelen alakkal akarjak helyreallitani.
Recseg-ropog az egesz, ha csak azt veszed figyelembe, hogy szerda este ota eltunt az osszes patkany a Propirol. Nincs veroce, csizmas, pergeto-bringas, spu00, meg az osszes tobbi seggnyalo - most valahol varjak csondben a partutasitast, hogy mit kell majd itt mondani, amivel szettrollkodhatjak az oldalt.
Ellenuk meg az a legjobb vedekezes, hogy amikor idebofognek, egyetlen szot se szoljunk hozzajuk, mert ahogy leallunk veluk vitatkozni, azzal maris igazoljuk a letuket. HAT NE TEGYUK!
(Eriksson peldaul mar egy honapja nincs itt. Monnyuk piszkosul nem hianyolom)
offside
@karma1: Most grafomaszturbáltál egy jó nagyot. :-)
karma1
@offside: Ja, mert teged kihagytalak,... dehat mar nem tudom kovetni a valtozo neveidet...Igaz, nem is akarom...:o)
karma1
@offside: Ugy mellekesen a szemelyeskedesen kivul kepes volnal a cikkhez is hozzaszolni vagy csak megjatszod a nadpalcas szigoru tanerot?
Ezert kar volt bebofognod...
Kulonben tenyleg mindannyian eltuntetek, mint patkanyok a sullyedo hajorol...
quadrocopter
Korrekt, tényszerű választ kapott az idióta, erkölcsi mocsárba süllyedt kajmán!
kiscsillag66
@nezelodo: Mindenki letaposni, ez az ő vágya. De nem fog sikerülni neki!
offside
@karma1: Képes volnék hozzászólni, jelen szinten csak nem látom értelmét. Egy csipet-csapat NOlimpiázik, a pályázat VISSZAVONÁSÁRA népszavazást kezdeményez, aztán amikor célt ér, és normális ésszel ezt gondolná az ember hogy ennek örülnek, akkor hisztizik.
Veletek nem lehet értelmesen vitázni.
De a ius murmurandi (a morgás, mormogás joga. Az ókori Rómából származik, a plebsnek megadatott, a felszólaláshoz való jog) titeket is megillet.
mekkelek
@offside: Ez jó poén volt ha annak szántad, mert csak a vezíred hisztizett meg a hozzászólásod is elég olyanra sikeredett. :)
Ha csak egy "csipet-csapat NOlimpiázik" akkor miért nem álltatok bele a népszavazásba miért kellett tôlük gyáván megfutamodni? Egyszerû mint a faék. Az olimpiai beruházásokon hasznot húzókon kívül senki sem támogatta és iszonyatos égés lett volna - mint az érvénytelen népszavazásotok - és nem mertétek bevállalni. Vezíred elfáradt, eljárt felette az idô...
karma1
@offside: Ha meg mindig nem erted, akkor kaar is magyarazni neked: NEM a visszavonasara, hanem EGYALTALAN, az olimpia megrendezesere VAGY NEM megrendezesere lett volna kiirva egy KETESELYES nepszavazas.
Lehet, hogy eppen nagy csoda lett volna a nepszavazas eredmenye, es elsopro tobbsegben akartak volna az olimpiat...
Ez az, aminek a lehetoseget is elutasitotta a csuti torpevizilo...
Viszont mar sikeresen elkurtak 7500 miilliard forintot a CSAK AZ ELOKESZULETEKRE FELRETETT 15 000 milliardbol! Nezz utana, hogy ez mekkora resze a magyar GDP-nek. Es SEMMIT nem tudnak ebbol az elkoltott penzbol felmutatni.
7500 milliardbol nyugati szinvonalu egeszsegugyet lehetett volna csinalni, peldaul.
De teged ez sem zavar...
Desischado
@karma1: Tökéletesen igazad van! Nekem úgy tűnik, hogy talán elindult végre valami... hogy el ne kiabáljam. Ez a Momentum, a Kétfarkúak, egyre rosszabb a helyzete a rablóbandának, egyre több sallerba szaladnak bele. Ha nép rájön, hogy mivel lehet megakadályozni a sok mocsokságot, és lesz egy két formáció, akik sikerrel állnak ki orbán ellen, na, akkor lesz vége a pünkösdi királyságnak! Remélem, nagyon bízom benne, hogy jól látom a helyzetet!
karma1
@Desischado: Errol beszeltem mar regen, Kedves... Nem lehet buntetlenul ennyire szarul vezetni egy orszagot, ennyire lerabolni, kizsigerelni, mert ennek elobb vagy utobb, de vegenek kell lenni, mint minden diktaturanak.
Egy-vagy par ember el fog kezdeni valamit, amire erdemes odafigyelni, es amit erdemes kovetni. Ahogy elnezem, a sracok rendkivul muveltek, iskolazottak, es amit talan az o korosztalyuk utolsokent kapott meg a fiatalok kozott: RENDKIVUL TUDATOSAK, es analizalnak!
Latjak hogy mi van, kisakkozzak hogy mit kellene tenni ahhoz, hogy ezek eltunjenek, es az orszag ne zuhanjon bele a szakadekba - onnan nincs kiut, nem lesz annak a masfelmillio fidesz fannak se!!! - , es hogy hogyan lehet kivezetni az orszagot.
Kezdhet felni orban, mert ezek a fiatalok otvozni akarjak a magyar szuverenitast a globalizacios vezetes lehetosegeivel, mert latjak, hogy masokkal valo osszefogas nelkul ehen doglik mindenki kis hazankban, es ha nem ez tortenne, akkor majd energiahiany miatt megfagy, vagy nem jut el kozlekedes hianyaban - lasd diesel motoros kozlekedes megszuntetese by LMP , ez is mekkora agyatlansag! - a korhazba, ha beteg.
Magyarorszag torpe, es nincs gyarmata, nincsenek megbizhato energiaforrasai, az agrarium szetverve, nehezipar vegyipar szinten romokban. Onallo jarmugyartasunk nincs, nekunk a vilagon mindent importalni kell. Az Unio adott az infrastruktura-valtashoz kello tamogatast - most bottal uthetjuk a nyomat meszaros, rogan, lazar es meg ki tudja hany rablo offshore cegeben. Semmit nem arra hasznaltak fol, amire kaptak, amit megis megcsinaltak belole, az Patyomkin mu lett, ami osszeomlana, ha csak egy gyufaszalat is kihuznanak belole...
offside
@mekkelek: Ilyeneket hadováltatok '14-ben is, és fogtok '22 -ben is. Tudod, nem csatát kell nyerni, hanem háborút!
offside
@karma1: Mondom, te grafomaszturbálsz. A vágyaidat ráképzelged akármilyen azokkal paralel, kompatibilis icurka-picurka társadalmi jelenségre és beteljesülésként jólesőket prognosztizálkodsz. Ahogy az ősember a barlangja faláre festette a meglándzsázott mammutot. De attól még éhen halt csórikám. :-)

A Mutyival, sumákolással lopással kapcsolatban igazad va. Ezek IS(!!!) lopnak csalnak hazudnak, sumákolnak, mutyiznak. Csak kevesebbet mint a tieid (Gyurcsótány, Bajnai. Medgyessy, Bokros, Demszkáj, és az SZDSZ en bloc) a szajré jórészt itthon marad. Tehát a Fidesz a kisebbik rosszz.
mekkelek
@offside: Vezíred, európa megmentôje bátran, hôsiesen megfutamodott egy "csipet-csapatól", ez nagyon gáz... :) A jelenlegi ál-ellenzék ugyanazon a trágyadombon van mint a fidesz és a zorbán tenyerébôl esznek, ezektôl senki nem vár változást. De azzal ne álltasd magad hogy ez mindig így lesz mert csalódni fogsz, el lesz söpörve ez a hulladék oda ahová való. Ezt érezte meg most a zorbán és hirtelen a lábai közé kapta a farkát, elfutott...

Ahhoz meg narancs hegesztô szemüvegnek kell rajtad lenni hogy ne lásd hogy ezek mennyivel jobban lerabolják az országot mint a rendszerváltás óta az összes eddigi banda a zorbán elsô körét is ideszámítva. Gyurcsányt fellógatták volna a töredékért...
Azt meg mi mondatja veled hogy a szajré itthon marad? Bennfentes vagy és az orrodra kötik? Persze a nevükre iratott országot nem tudják elvinni, de ha csak pénztáros lôrinc ismert "kinntlevôségeit" meg a zorbán svájci bankolásait nézzük nem kell nagy képzelôerô ahhoz hogy a szajré biztonságba van helyezve...
Ha az elôzôek többet loptak hol a bizonyíték, hol maradt a felelôsségre vonás? Az abszolút többséget mi akadályozta meg benne?
Eladott Ország
"Trottyos, fonnyadt öregemberek, akik az elmúlt rendszert is térden állva szolgálták, most
hörögve kommunistázzák le a huszonéveseket, tíz körömmel támadnak azokra a lányokra és
srácokra, akiknek elegük van ebből a nyomorult helyzetből és mást, jobb, szabadabb, élhetőbb országot akarnak. A hatalom jelenlegi (átmeneti) birtokosainak sokkal jobb és kényelmesebb lenne, ha ezek a fiatalok is fognák a hátizsákjukat és elhúznának innen, nem zavarnák a mocskos kis ügyleteiket. Most úgy tűnik, hogy nem fog sikerülni elüldözni őket. Még az is lehet, hogy felébred végre a társadalom és felismeri a saját érdekét, az ország érdekét. Ami véletlenül sem egyezik a politikusok érdekével és nem egyezik a vén szekértolók érdekével sem. Jó lenne egy viharos tavasz. Bármennyire kellemetlen is a szél, az eső, a végén rájövünk, hogy a szél kiseperte a bűzt és a szemetet, az eső elmosta a mocskot. A baj csak az, hogy ezt a vihart a természet nem tudja produkálni, ezt csakis mi, közösen tudjuk előidézni. Ideje lenne. Hogy mindenki a helyére kerüljön végre. Az elhivatott, okos vezetők az ország élére, a tolvajok a börtönbe, a minden hatalom seggéből kilógó vén hülyék pedig a trágyadombra. Ahol a helyük van. Fidesz leváltása jelentené a Kádár-korszak valódi végét. "A régi mondás szerint az én tolvajom jó tolvaj, a te tolvajod az viszont tolvaj… Az én kommunistám jó kommunista, a te kommunistád viszont nem az… Emlékeztető: „A kommunizmus megbukott mindenféle értelemben. De a kommunistáktól nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan konok és veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem mezítelen életét és a zsákmányt." (Márai Sándor)
offside
@mekkelek: Majd ha kevesebb indulat és több gondolat lesz az írásodban, talán lesz mire válaszolni. Most még nincs.
mekkelek
@offside: Nem is vártam, amikor szembe vagytok fordítva magatokkal akkor nincs válasz... :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.