Az azeri sajtóból derült ki, hogy Orbán Viktor neje, Lévai Anikó gratuláló levelet írt Mehriban Aliyevának, az azeri diktátor feleségének abból az alkalomból, hogy alelnök lett – írja a Magyar Nemzet.

A diktátor februárban ajánlotta fel az alelnöki posztot feleségének, ami azelőtt nem is létezett.

Orbán felesége levélben gratulált az azeri diktátor feleségének

Orbánék tavaly márciusban Bakuba látogattak, ahol személyesen is találkoztak a párral, és kitüntették Aliyevát.

Ezt a Miniszterelnökség államtitkára akkor azzal indokolta, hogy

A kitüntetéssel a kormány azt a támogatást szeretné elismerni, amelyet a Vakok Batthyány László Római Katolikus Gyermekotthonának, Óvodáj ának, Általános Iskolájának rekonstrukciója és bővítése során nyújtott. Egy muzulmán alapítvány segített egy keresztény intézményt, ezzel két kultúra és vallás képviselői között jött létre egy szövetség. Különösen fontos ez egy olyan időszakban, ahol ma már másról sem beszélnek, mint a vallások közötti konfliktusról.

Az itthon nem, de Azerbajdzsánban publikált levélben Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó a gratuláció mellett háláját is kifejezte Aliyevának a Batthyány László nevét viselő alapítványban végzett munkájáért, és köszönetet mondott a tavalyi vendéglátásért.

Az ellenzéket üldöző, az emberi jogokat semmibe vevő, a sajtószabadságot megszüntető Ilham Aliyev az apjától vette át az ország irányítását 2003-ban, a dinasztiaépítés újabb eleme a felesége kinevezése.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Persze, b*szki, én voltam a Magyar Kommunista Ifjúsági Szövetség titkára. Az én apám volt az MSZMP párttitkára. Én voltam az, aki az ’56­-os emlékév fénypontjaként kitüntetett egy III/III­as ügynököt. Az én seggemet nyalják a rossz emlékű MSZMP udvari tollforgatói és válogatott elismerésekben észesített tagjai, akik úgy forgatták világ életükben a köpönyeget, ahogy nem szégyellték. A dicstelen múlt eme nyakunkon maradt dinoszauruszai most álnemzeti köntösbe bújva tagadják, hogy közük volt bármihez is az egykori KISZ­ titkár legnagyobb elégedettségére. Én feküdtem keresztbe mindenféle mondvacsinált (ind)okokra hivatkozva az ügynökakták nyilvánosságra hozása előtt. Sőt, én vagyok a világ legsötétebb autoriter rezsimjeinek – Azerbajdzsántól Törökországig, Kazahsztántól Oroszországig – elsőszámú csodálója, aki ezeknek a példaértékű államberendezkedéseknek a tökéletességét megirigyelve szántom be és hintem be sóval a szabad sajtó emlékhelyeit, korlátozom a szabadságjogokat és rugdosom pofán a civil társadalmat minden lehetséges eszközzel. Én hirdettem meg ezekre kacsintgatva az illiberális magyar csodát is." Vagy talán már keresik a menekülési utat a bukás után Azerbajdzsánba?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@karma1: pontosan erre gondoltam-EGY EGÉSZ ROSSMANN CÉG SZAKAD RÁ ARRA IS,ami mondjuk kastélyok formájában az orsos orbán családra is rászakadhatna,csakkk az a kérdés melyik???-annyi van már nekik.
Jozefina
Beindult a fakanál politika, vagy csak beérett a birtokon a tavalyi bor??!!!
Fradigege
Egy arab migráns csajt tűntetett ki a zsírmore házaspár.
panellproli
Már ennek a piaci kofa kinézetű asszonyságnak is sikerült a fideszes agymosással lenullázni az agysejtjeit.Vagy ha nem viselkedik hülye módjára, eljár a főgeci keze?
CsipkeRózsa
@karma1: talán ugyanaz a sebész formázta őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.