Megszokhattuk már, hogy a Fidesz-kormány nem hisz az adóemelésben, mert azt csak a gonosz, népellenes ellenzék akarja. Ennek apropóján egy újabb sarcot jelentettek be, ami nem két forinttal fogja megrövidíteni a zsebünket. A kötelezővé tett online számviteli rendszer miatt 20 százalékkal nőhet a temetkezési vállalkozók költsége, amit végső soron az elhunyt hozzátartozói fizetnek majd meg. Még tavaly decemberben módosították a temetőkről és a temetkezésről szóló törvény végrehajtását szabályzó kormányrendeletet, amelyt olyan szolgáltatásokat is fizetőssé tett, amit eddig ingyen kaptak az elhunyt hozzátartozói. A temetkezési vállalkozásoknak júliusig kell átállni az online számlázási rendszerre, az ehhez szükséges szoftvert azonban csak áremeléssel tudják finanszírozni a cégek – írja a Napi.hu.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
@elnyomott: De az ásás előtt munkavédelmi oktatáson is részt kell vennie a hozzátartozónak...
Most mégis mondja meg valaki, hogy lehet egy temetést "feketén" intézni, hogy online pénztárgép kell hozzá?! Az biztos, hogy magáról a temetkezési "szolgáltatásról" kérés nélkül, az utolsó fillérig számlát kaptam sajnos több izben is. És Vajna kaszinóiban mikor lesz kötelező a pénztárgép?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Szókrakész: 14:00 Hát a "főnök" 1x megneszeli, hogy az eltávozottak már statisztikailag nem növelik a szakképzett munkaerők számát, akkor még lehet, hogy ez is bekövetkezik... Kissé ugyan furcsa, hogy a temetkezésel kapcsolatban humorizálunk, de ezeket a "hülyeségeket" már csak humorral lehet tudomásul venni.
Szókrakész
@eszegfu: Tuti, hogy a qrmánynak külön részlege van arra, hogy az idióta ötleteket kidolgozzák.
Lehet, hogy egy titkos pincében a fidesz székház alatt autista fidesz szavazókat foglalkoztatnak.
Olyanokat, akik azt se tudják mit "találtak fel", vagy annak bevezetése milyen következményekkel jár.
Bár elnézve egy-két fidesz ködönöpös politikust, tuti ők is az "ötletgazdák" között vannak.
Abból egészítik ki a havi milliókat.
eszegfu
@Szókrakész: Nem is mondasz "hülyeséget"! Lehet, hogy a most felujitandó képviselői irodaházat ezért kötik össze a Parlamenttel -- a tervek szerint -- egy föld alatti folyósóval?!:)
szép új világ
@quadrocopter: Nagyon jól összeszedted, de ez csak egy töredéke a teljes listának. De hidd el, a birka magyar ezt igényli, mert ezt választotta immár harmadjára. Félő, hogy negyedjére is megteszi.
Perwool
@Szókrakész: " hogy az idióta ötleteket kidolgozzák."
Ezek visszatartják a szellentést, végigfut a gerincükön?, be az agyukba?, és onnét jönnek a szar ötletek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.