Orgazdaság miatt elfogott két embert, egy budapesti üzletembert és a bűntársát a Budapesti Nyomozó Ügyészség csütörtökön – közölte Ibolya Tibor fővárosi főügyész pénteken az MTI-vel. A 24.hu úgy tudja, hogy a meggyanúsított üzletember Tasnádi Péter.

 Az ügyészség videója Tasnádi elfogásáról:

A főügyész közleményében azt írta, egy ismeretlen február 1-jéről 2-ára virradóra egy III. kerületi parkolóból eltulajdonított egy jelentős értékű gépjárművet. A megalapozott gyanú szerint a két férfi tudomást szerzett az ellopott luxusautóról, ismeretlen módon megszerezte, majd felajánlották az autó gazdájának, hogy 3,5 millió forintért átadják neki. Végül abban állapodtak meg, hogy a férfi 500 ezer forintot fizet a gépkocsiért.

Február 19-én egy megbeszélt helyen át is adták az autót tulajdonosának, aki a helyszínen 250 ezer forintot fizetett nekik.

A Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentésére indult ügyben csütörtökön a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren elfogták az egyik gyanúsítottat. Ezután a Budapesti Nyomozó Ügyészség őt és bűntársát jelentős értékre elkövetett orgazdaság megalapozott gyanúja miatt kihallgatta, őrizetbe vette, és indítványozza előzetes letartóztatásukat.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Valószínű, hogy Pintér ennyi szabadságot adott neki!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Tasnádi és szegény juhász Stadler nagyon a bögyében van a hatalmasoknak, de hol vannak a korrupt főurak?
Clavigo
:) :) :) ...és rögtön a Bp.-i Nyom. Ügyészség ugrott rá...:) :) :) :) :) :) :)
Eladott Ország
A vér nem válik vízzé ,vagy az alma nem esik messze a fájától. Az egykori olajbárók is fölhagytak a szénhidrogén-származékok pancsolásával, de a vér nem válik vízzé. A víz viszont könnyen borrá változhat: az egykori titkos olajtárolókban mostanság jóféle cukros lé érlelődik, ami majd a keresztségben a bor nevet kapja. Ez lesz az Avignoni Pápa Bora.
Eladott Ország
@Manhattan: Olajszőkítő Sanya olajozottan működik és nem tűri a konkurenciát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.