Közkívánatra újra az utcára mennek a Soros-hadsereg ellen – hirdeti a Facebookon az esemény létrehozója

Az érdeklődőket a Nyugati térre várják egy kis "egészségügyi sétára" 22-én 19 órától.  

Közkívánatra! Újra az utcára megyünk! Soros Army elég volt!

E hét szombaton az az 2017. április 22-én ismét teszünk egy egészségügyi sétát.

Találkozó: 19 órakor a Nyugati téren az óránál.

A múlt hét szombati Szabadság téri látogatásunk sokatok szimpátiájával párosult és sokan jelezték is, hogy legközelebb szívesen velünk tartanának egy hasonló megmozdulásra. Nosza, itt az alkalom!

Nem pártrendezvény lesz, hanem csak szimplán mi, civilek fogunk megmozdulni. Így semmiféle pártzászlót nem fogunk beengedni közénk. Viszont nagyon unjuk már ezt ami lassan hetek óta megy gyönyörű fővárosunk utcáin. Sajnos most ez az éjjel-nappal Budapest nálunk!  Elég volt ezekből az SZDSZ gyanús álcivil szervezetektől, akik mindentől és mindenkitől függetlenek csak Soros Györgytől és a pénztárcájától nem! Nem érdekel minket a CEU, ez a Soros janicsárképző és nem hisszük, hogy ez akkor volumenű dolog lenne amiért hetekig meg kell bénítani a belvárost.

Elég volt ebből az előrehozott Prideból, ebből a liberális Woodstockból! Élhető és békés fővárost akarunk! Nem akarunk sem arab tavaszt itthon, sem a kijevi Majdan térre nincs szüksége kis hazánknak! Nem akarjuk még egy évig ezt tétlenül nézni. Ezért mi Magyar hazafiak szeretnénk kifejezni, hogy sem a migránsokra, sem Sorosra nincs szükségünk. Ez a retkes CEU sem érdekel minket és az ország túlnyomó többségét sem! Nem szeretnénk, hogy ezek a ladyboyok, a gender szak két lábon járó bizonyítékai formálják a magyar közéletet és ez az EU zászlós sereg irányítsa a magyar belpolitikát, pláne nem a 2018-as választásokig.

Ha Te is tenni szeretnél azért, hogy helyreálljon Budapest rendje és ne a balliberálisok kedvenceivel, a migránsokkal kelljen élni nekünk és a gyerekeinknek, akkor gyere Te is velünk! Foglaljuk vissza az utcákat, hogy Magyarország és Budapest ismét a magyaroké legyen!

Mint korábban írtuk, szombaton a kormányért és Oroszországért szervez békemenetet a Magyar Kétfarkú Kutya Párt is.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ez rendben is van. Mondjuk azt a részt nem értettem, hogy pártzászlókat nem akarnak. Mégis, a fideszén kívül milyen zászló lehetne még ott???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Ez rendben is van. Mondjuk azt a részt nem értettem, hogy pártzászlókat nem akarnak. Mégis, a fideszén kívül milyen zászló lehetne még ott???
quadrocopter
Meg kell rendesen dobálni a hordát, krumplival, "elgyengült" paradicsommal, "túlérett" vöröshagymával, hogy ne élrezzék egymás mocskos, pártirányítású bűzét!
Rockxy
aszongya:
"nagyon unjuk már ezt ami lassan hetek óta megy gyönyörű fővárosunk utcáin"
Akkó mér nem maradtok otthon?
Ez olyan, mint amikor azt akarod, hogy csend legyen, de te üvöltesz legjobban.
quadrocopter
Illegalitásban a Cöf, milliomosnak öltözve tüntetnek a gazdagok ellen!
Szókrakész
Megyek és viszek magammal még egy embert.
Aki hoz magával még egy embert.
human
@quadrocopter: A CÖF nem mer már ilyet összehívni. Ha megtennék kiderülne, hogy rengetegen pártoltak el tőlük és ez saját hiteltelenségüket igazolná.
Aki Én
Ez valami vicc?
,,Foglaljuk vissza az utcákat, hogy Magyarország és Budapest ismét a magyaroké legyen!"
Már megint egy jelentéktelen, beteg lelkületű, önjelölt honvédő kisebbség akarja megmondani, hogy ki a magyar?
Ez a nagyon magyar nevű Kremser-Poszpischek egyébként az a foci szurkoló, akiket az olasz rendőrség feltartóztatott az EB-re menet. Állításuk szerint semmi rosszat nem tettek. Gondolom azok is Soros olasz rendőrei voltak.

www.atv.hu/sport/20160614-mindenunket-szetdobaltak-olasz-rendorok-kemenykedtek-az-eb-re-tarto-magyar-szurkolokkal

magyarnarancs.hu/villamnarancs/ceu-ellenes-tuntetest-szerveznek-a-szabadsag-teren-szombaton-kotekedo-kopaszok-103621
Aki Én
@quadrocopter: Ezek most a focihuligánok, akik bármit megtehetnek a rendőrök helyett, hogy azokat ne érhesse vád, mint 2006-ban. Akkor a rendőröket támadták, ma a rendőrök helyett ,,intézkednek".
Gondolom tök önkéntesen, pusztán elkötelezettségből. Mint ahogy az NVI-nél.
Ez az a demokrácia, ahol pár száz, esetleg pár ezer ember akarja megmondani 8 milliónak, hogy hol a helye. Természetesen ők A MAGYAROK.
Nessy
Első olvasatban azt hittem, hogy viccelnek a szövegük alapján. Aztán rádöbbentem, hogy tényleg komolyan gondolják! Ennyire elhúzódott a húsvéti iddogálás hatása? 2006-ban nem zavarta a tisztelt társaságot a tényleges randalírozás?
Szókrakész
Ugye milyen viccesek?!?!?!
Mint a vicces. humoros tüntetők!!!
Gyerünk liberók, nevessetek!!!
human
@Szókrakész: Ez a liberózás annyira gyerekes. Bár nem tudom hány éves vagy.
nezelodo
Húúúú, már megint születőben van egy naaagy, szép magyar nevű nemzeti hős, aki a Kárpátok bérceire törve kemény harcok árán nyomult be a Vereckei szoroson át, hogy elhozza nekünk az egy évezrede várt gyöngyvirágszagú magyar szabadságot, és felmentse a Brüsszel és Soros által szorongatott Orbán szabadságharcosokat, ő a Tamás Kremser-Poszpischek.
lampa laz
Húúú b+, azért a 8 osztály megvan?

"Ezért mi Magyar hazafiak szeretnénk kifejezni, hogy sem a migránsokra, sem Sorosra nincs szükségünk. Ez a retkes CEU sem érdekel minket és az ország túlnyomó többségét sem! Nem szeretnénk"...
Aki Én
@Szókrakész: Megint figyelmen kívül hagyod, hogy ebben az országban van 8 millió ember, aki nem fideszes. Te, a nagy demokrata akarod megmondani mikor tüntethetnek?
Eladott Ország
nepszava.us/utcara-vonulnak-a-buzizos-fasisztak-is/
A goebbelsi propaganda nagymesterei a Fidesz szennymédiától a Hit Gyülekezete álhíreket terjesztő hálózatáig a CEU melletti tüntetéseket a “Soros György által pénzelt meleglobbi” akciójának próbálják beállítani, mintha a világ legjobb száz egyeteme közé beválasztott CEU ezzel lenne azonos, mintha nem a tanszabadságot sértő súlyos törvénytelenségről lenne szó. Ez a hazugságokra épülő aljas propaganda teljes mértékben nácik, fasiszták és antiszemiták ideológiája. Akik ezt hirdetik, leírják, ezzel uszítanak, maguk is nácik. Soros, mint aki a zsidó világ-összeesküvés jelképe, a homoszexualitás, mint a liberális zsidók nemzetrombolásának eszköze, a legmocskosabb hitlerista náci propaganda és filozófia.
justhpeter
A CÖF Mátyás királyt játszik. Álruhában megy tüntire.
Eladott Ország
@justhpeter: tegnap, 08:46 ; Mert a jó körösztény ember ha meglátja a CÖF-öt viszketésbe lendül a keze.
laszlobihari
A "boldogok a lelki szegények ..." helyett, boldogok az agyhalottak mivel övék a g. viktor által álmodott menyország! bár még nem tudják, hogy oda ők csak mint szolgák kerülhetnek be!
Béla333
A Nyugatitól mennek a Kossuth térre 19 órától?
Nekünk meg a Kossuth térről kell egy menetet szervezni a Nyugati felé! 19 órától.
Félúton találkozhatunk!
human
@Béla333: Nem kell velük foglalkozni. Mindig van egy pár ember aki gyűlölködni akar. Csak mondja meg valaki, hogy ki az aktuális ellenség és ők már magukévá is tették az infot.
nevemnick
Kurbatovics előrántja nagy nemzethy magyarverő seregét.
Provokációval próbálják majd ellehetetleníteni a kormány elleni tüntetést, amire nem szabad ott reagálni. Ha a rendőrség nem megfelelően lép, akkor egyértelmű, hogy ki küldte őket az utcára.
Fotókat, videókat készíteni, feljelenteni őket, s ha másként nem megy akkor egészen Stuttgartig kell menni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.