Szörényi Levente, az Illés egyik alapítótagja a Heti Válasznak adott interjút. A zenész azt mondta, hogy ő a választásokat megelőző néhány hetes kampányidőszakon kívül betiltaná a politikai plakátkampányokat.

Ne tegyünk már úgy, mintha értelemes dolog lenne teleplakátolni az országot azzal a szöveggel, hogy Állítsuk meg Brüsszelt. Nem létezik, hogy négy éven kereszül folyamatosan hergelni kell az embereket.

- fogalmazott Szörényi, aki szerint normális ember nem akarhatja, hogy migránsok tömegével árasszák el az országot. 

Arra a kérdésre, hogy veszélyesnek tartja-e a CEU-t, a zenész nemmel válaszolt, az új világrenddel kapcsolatos összeesküvés-elméletet viszont nem tartja fikciónak:

Nem vagyok politikus, de nem vagyok hülye sem: az alapítványnak álcázott, világot behálózó szervezetek tevékenysége elég átlátszó. Az új világrend kialakítása nem szól másról, mint hogy rendetlenséget, felfordulást kell provokálni.

- vallja az idén 72. életévét betöltő Kossuth-díjas és Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, gitáros, énekes, szövegíró

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
A fidesz ezeken az embereken keresztül építette ki a társadalmi tekintélyét és ezeken az embereken keresztűl is fogja elbukni...:)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
A fidesz ezeken az embereken keresztül építette ki a társadalmi tekintélyét és ezeken az embereken keresztűl is fogja elbukni...:)
eugen4402
Én hiszek Levinek, mert van némi igazsága, csak az nem egészen világos számomra, hogy mi az az "új világrend", amelyik rendetlenségre, felfordulásra épül... Biztosan van ilyen, akkor azt nem tudom, kinek áll érdekében ez a "rend".
nemfideszes
Magyarországon legutoljára 2006-ban volt "felfordulás" amikor a nemzetinek álcázott fidesz kubatov kopaszaival az élen, szétverette a fél fővárost.
nezelodo
Még egy feles unikumot Levi a tóti kocsmában és lesz ez jobb is! A terepjáró meg magától is feltalál a bácsi hegyre..
justhpeter
Még igaza is lehet, csak a fideSS még nem tud róla.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.