Úgy tűnik, a Fidesz megint csúnyán átvágta a közvéleményt. Altusz Kristóf az elmúlt 10 napban ugyanis még a közelébe se jutott az amerikaiaknak: Thaiföld és Malajzia budapesti nagyköveteivel fog találkozni. Úgy tűnik, megint csúnyán átvertek minket. Április 11-én vált közhírré, hogy Orbán Viktor felkérte Altuszt, a külügy egyik helyettes államtitkárát, hogy a “törvényalkotási időszak” lezárulása után folytasson diplomáciai tárgyalásokat a nemzetközi egyetemek ügyében. Altusz nevét aznap húzták elő feneketlen kalapjukból Orbánék, amikor az Egyesült Államok kormánya teljes mellszélességgel a CEU mögé állt. A helyettes államtitkár dolga elvileg az lenne, hogy tárgyaljon az USA hatóságaival, csakhogy ez teljes képtelenség, az amerikaiak elég határozottan jelezték, hogy ilyesmi nem fog történni. A magyar kormány az egyetemmel akarjon tárgyalni, ne velük – üzenték.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@Csizmás Kond: Csizmánondó! Az aranyerem hozzád képest egyetemi docens. Otthon kommentelgess szőröstalpú, kettősállampolgárságért orbánseggetnyaló szekuszármazék.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
F_Viktor
Szeretem munkamat, de kiprobalnam ennek az Alkusz Kristofet is.
Lepényleső
Miért pont ez lett volna igaz,hisz eddig is mindenből kihagyták az i-t?
justhpeter
Semmi változás. Az egyetlen fix a kormányprogramban, a folyamatos hazudozás.
Csizmás Kond
" Altusz Kristóf az elmúlt 10 napban ugyanis még a közelébe se jutott az amerikaiaknak:"
...határidő is volt adva ?
Cefi
@Csizmás Kond: Csizmánondó! Az aranyerem hozzád képest egyetemi docens. Otthon kommentelgess szőröstalpú, kettősállampolgárságért orbánseggetnyaló szekuszármazék.
nezelodo
Jaj már megint báncsák a bül-bül szavú szeretett naaagy vezetőnket! Nem érdekli őt ez a CEU, meg a Gazsi gyerek ott szerzett diplomája sem, (azt lerendezte az asszonnyal), hanem az új amcsi elnök lábtörlőjén szeretne toporogni, bebocsátásra várva. Majd ez a samesza is el lesz rendezve azzal, hogy fiú ügyekkel nem foglalkozik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.