Egy hónapig gondolkodott azon Kövér László házelnök, hogy adjon-e interjút az Indexnek. 

Még március 21-én kérdezték a lap munkatársai a Parlamentben, akkor azt válaszolta, hogy jelentkezzenek be interjúra.

Másnap ez meg is történt, aztán április 24-ig még többször is, konkrét válasz azonban nem érkezett, csak biztatás, hogy a házelnök nagyon gondolkodik a kérdésen. 

Április 24-én aztán – többszöri kérdésre – megérkezett a válasz az Országgyűlés Sajtóirodájától:

(...) Köszönjük türelmét, de Kövér László házelnök úr nem kíván élni a felkínált interjúlehetőséggel. Tisztelettel: az Országgyűlés Sajtóirodája

(Index)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
csak tudnám, hogy az ördögbe szerzett diplomát ez a jótét lélek! Akkoriban még meg kellett védeni a szakdolgozatot, a diplomát. Ott kérdeztek és érvelni kellett a leírtak mellett.
Ma már úgy félnek minden olyan kérdéstől, amit nem Havasi vagy Habony ír le nekik a válaszokkal együtt, mint ördög a tömjénfüsttől.
Olcsóbb lenne helyettük intelligens robotokat alkalmazni, kevesebbe kerülnének, és legfőképp nem lopnának! Azok mis el tudnák mondani, amit beléjük programoztak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Elmegy a cikkíró a francba. Kövér és a gondolkodás? Na neeee...
Nessy
csak tudnám, hogy az ördögbe szerzett diplomát ez a jótét lélek! Akkoriban még meg kellett védeni a szakdolgozatot, a diplomát. Ott kérdeztek és érvelni kellett a leírtak mellett.
Ma már úgy félnek minden olyan kérdéstől, amit nem Havasi vagy Habony ír le nekik a válaszokkal együtt, mint ördög a tömjénfüsttől.
Olcsóbb lenne helyettük intelligens robotokat alkalmazni, kevesebbe kerülnének, és legfőképp nem lopnának! Azok mis el tudnák mondani, amit beléjük programoztak.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/03/17/kover-laszlo-sulyosan-alternativ-sotet-zavaros-valosaga-sajnos-nem-csak-az-o-problemaja/
Kövér László súlyosan alternatív, sötét, zavaros valósága sajnos nem csak az ő problémája.
Az eszébe sem jut Kövérnek, hogy megpróbáljanak európai módon viselkedni, ne tegyék fel a trágyalepte lábukat a közös ebédlőasztalra, megpróbáljanak evőeszközt használni, ne zabáljanak bele a szomszédjuk tányérjába, ne csomagolják el a többiek elől az ételt egy ócska reklámszatyorba és ne szarjanak a hímzett abrosz közepére és akkor kedvelhetőbbek lesznek. Ugyanis egyetlen vendég meghívóján sem szerepeltek ezek a tilalmak, mert alapvetően nem szokás ilyesmit csinálni társaságban. Úgy sem, hogy közben arra hivatkozunk, hogy nincsen ráírva a meghívóra, hogy nem szabad. Az előző kormányok közmédiában végrehajtott „szőnyegbombázásáról” beszélni olyankor, amikor gyakorlatilag a kormány letarolta a médiapiacot, szócsőnek használja a közmédiát, iszonyatos pénzt öl a saját propagandagépezetének fenntartásába – legalábbis mulatságos. Vagy siralmas.
Ha így haladunk, hamarosan ismét üdvözölhetjük az ideiglenesen bevonuló elvtársakat és semmi kétségem nincs, hogy ebben az esetben Kövér László és még igen sok keresztény és demokrata és polgári elvtárs ott fog sorakozni a határon, vörös szegfűvel a kézben. Van egy Kövér László nevű ember, aki soha nem tudott és soha nem is fog tudni kivergődni a lánctalpas tahóság öröklött sötétségéből.
.
Eladott Ország
@Nessy: 1988 novemberében a frissen alakult Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke lett Kövér László a FIDESZ részéről, (a másik két alelnök a szintén fideszes Langmár Ferenc, a Kommunista Ifjúsági Szövetség részéről pedig Gyurcsány Ferenc volt). A szervezetben nem választottak elnököt, a kollektív vezetést a választmány látta el. Egy alom.
nepszava.com/2013/12/magyarorszag/kover-a-pszichopata-kommunista-gennygoc.html
Kövér, a pszichopata kommunista gennygóc.
vladimir putin
tokre megertenyi.
Lenni sok kerdes kezdodnyi "Miért".
Igazsag lenni szaros,
Hazugsag lenni Soros.
szép új világ
Azt mindenki régóta tudja, hogy homok van a gépezetben, melyet kövér a nyakán visel. Ezért néha csikorogva meg-meg akad. Tehát ne csodálkozzon senki a "késésen".
magyarbakancs
@Nessy: "Olcsóbb lenne helyettük intelligens robotokat alkalmazni, kevesebbe kerülnének, és legfőképp nem lopnának! Azok mis el tudnák mondani, amit beléjük programoztak."
Szerintem a mi általunk programozott robot már eleve lopna.
justhpeter
@Cefi: Tévedsz ! Azon a szinten, ahol Kövér ma áll nagyon sokáig jár a keresőmotor, amíg értelmes válasz kijön a száján. Itt az átfutási idő teljesen kiszámíthatatlan.
dr. prédikátor
a GECI KÖTELES LANCELOTNAK EGY HÓNAP KELLETT HOGY ELJUSSON A TUDATÁIG AZ HOGY MIT IS AKARNAK TŐLE!!!
advocat
Nézzétek! vannak bizonyos - főleg korral járó - betegségek, amelyek egyes emberek estében már 50 felett is bekövetkezhetnek. Orvosi eset! Ne gúnyolódjatok. Jó. Elmeorvosi. Is.
quadrocopter
@Nessy: Nem az a kérdés, hogyan szerezte a diplomáját, hanem az, hogy mennyiért! Úgy hírlik, a család munkásmozgalmi múltjára tekintettel, nem is kellett felvételiznie!
Zeta
Igen, addigra kiderült, most már biztos, hogy simicskáé az Index. Annak pedig nem hajlandó nyilagkozni. Talán , ha az Origó kérné úgy, hogy a kérdéseket is ő adja meg!
egyvandor
"Egy hónapig gondolkodott" Helyesebben Egy hónapig nem adott rá választ.
Aki törvény javaslatot azért nem enged előterjeszteni mert a jánosra nem azt mondták hogy bajszosszar hanem paprika jancsi, annál nehezen tudom elképzelni hogy gondolkodásra képes. Így van ez akkor, ha valakit hatalmi érdekekből beletesznek egy bársonyszékbe az esze pillanatok alatt elszáll.
egyvandor
@Nessy: kövérelvtárs hátterét ismerve ugyanúgy nem kellet energiát befektetni diploma megvédésbe mit dojcsmárnemfürtompikának.
a helység kalapácsa
Újságcikk cím 2020-ban:

A hazaárulásért elítélt kövér lászló már egy hónapja gondolkodik a börtönben
Desischado
Ez, meg a gondolkodás? Az agyrágó bogár is elköltözött már a tökfejéből, nehogy éhen vesszen szegény!
quadrocopter
Egyszerű a dolog, a sunyi pápai parasztot semmiről nem kell ,kérdezni, mert úgyis hazudik!
kukac50
Szegény Köteles Lacinak még gondolkodni is ilyen nehezen megy? Egy hónap kell hozzá.
Ilyenek,hogy képviselik az érdekeinket amikor a Mi kérdéseinket nem is ismerik,mert nem alázkodnak meg az egyszerű kérdésekre válaszolással.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.