Facebookon tett közzé egy nyílt levelet Sóvágó László, Hajdúszoboszló polgármestere, és arra kéri Orbán Viktort, hogy adjon pénzt sportcsarnok építésére.

A hajdúszoboszlói polgármester 15 százalékos önerőt is biztosítana a sportcsarnokhoz, ha a kormány hajlandó segíteni. A beruházás 1,5 milliárdot ölelne fel, ebből 225 milliót vállalna az önkormányzat.

Íme a levél:  

Facebookon kér Orbán Viktortól sportcsarnokot Hajdúszoboszló polgármestere

Facebookon kér Orbán Viktortól sportcsarnokot Hajdúszoboszló polgármestere

A polgármester példaként hoz fel más településeket, ahol már épült sportcsarnok, és azt is megemlíti, hogy ezek kevesebb önerőt vállaltak, mint amennyit Hajdúszoboszló képes lenne.

Sóvágó Lászlónak a magyar fociról is megvan a maga véleménye, az andorrai vereség után nem is rejtette véka alá rosszallását:

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mit gondoltok, ha en szepen kernek egy stadiont, kaphatnek en is? A varosunk kicsi, 500 allando lakosa van, hely van, igeny kulonben nincs, de azert megkerdeznem...kaphatunk-e?
Elvegre mibe kerulne nekem ez? (Kb. mint Sovago urnak... Vesziteni nem veszit semmit, legfeljebb egy stadionnal kevesebb lesz Ma.o.-n)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kookas
nyalni kell nem sóvárogni és ki fogja azt az uszodát fenntartani és miből.
karma1
Mit gondoltok, ha en szepen kernek egy stadiont, kaphatnek en is? A varosunk kicsi, 500 allando lakosa van, hely van, igeny kulonben nincs, de azert megkerdeznem...kaphatunk-e?
Elvegre mibe kerulne nekem ez? (Kb. mint Sovago urnak... Vesziteni nem veszit semmit, legfeljebb egy stadionnal kevesebb lesz Ma.o.-n)
Kookas
@karma1: bocs de 500 lakosra nagyobb lavoár jár!!
Clavigo
@Kookas: Mindig csak az aggódás...Van tao-pénz dögivel...
Kookas
@Clavigo: az csak a falábúaknak és az őket formába tartóknak jár!!
eugen4402
Türelem Sószóró doktor! Mindenki sorra kerül előbb-utóbb. Ilyen a kívánságműsor: Önök kérték, vagy nem, mi teljesítjük...
kokopelli
@Kookas: ..lavoár meg hozzá piszoár?de biztos magasár! :=)
simmering73
Olyan szépen kérte. Biztos vagyok benne, hogy a magyarok atyuskája meghallja ezt a szerény kérést.
human
Több probléma is van ezzel.
1. Hajdúszoboszló vezetése nem elég elkötelezett a kormánypárt irányában
2. Az 1. pont miatt nem garantált a szolgáltatások kiszervezése a kormánypárt haverjainak, rokonaiknak
3. 1,5 milliárdért Mészáros Lőrinc nem hajol le, de15 milliárdért már megcsinálná az 1,5 milliárdos beruházást
4. Tömegsport definíciója alatt a kormány még mindig azt érti, hogy pár tucat ember szaladgál a gyepen és pár százan nézik. Azt hogy tömegek sportolnak egy sportcsarnokban az egészségük megőrzése és a jobb munkahelyi teljesítmény érdekében az a kormány számára nem tömegsport.
Kookas
@simmering73: szerintem így helyes a magyarok füstöse!!
Qqberci
Kedves Sónyaló Elvtárs!
Sportcsarnokra momentán nincs elkülönített keret, de hogy az igény ne maradjon kielégítetlenül, átmeneti megoldásként az Alcsút - Felcsút vasútvonalat meghosszabbítjuk Hajdúszoboszlóig, így az összes útbaeső fedett vagy fedetlen sportlétesítményhez el tudnak jutni.
kmf.
g.O.V. sk.
micfild
Természetesen - azonnal utaljuk a 100milliárd forintot a Hajdúszoboszlónak a sportcsarnokra.
A megbizást viszont a WHB kftnek kell megkapnia az épitésre...(ők csinálták a várkert bazárt többek között.-- győrben pedig mélygarázs épitésben nagyon jók..)
Ezenkivűl a 100milliárdból azonnal vissza kell utaljanak 50et a különféle( off-shore ) -
cégek számláira .. ők fogják tervezni az épületet.. - valamint hatástanulmányt készitenek.
Természetesen ennek kb nyolcszorosa lesz a kivitelezés.. ha 2018ban A fideSS nyer Hszobolszlón a város azt a pénzt is megkapja.. és abból is tudnak lopni a t . fideSS- elvtársak
percsi
Már meg is van Hajdúszoboszlónak a stadion! Így kell ezt csinálni, kérni kell! A beruházás 1,5 milliárdból 20 milliárd lesz, mert ugye jó munkához pénz kell!
Clavigo
@micfild: Az "" alkotmányos hozzájárulást " elfelejtetted... :) :)Voldemort -ráta szerint 50-90 % vissza megy a feladónak...:) :) :)DDDD :) :) :) ..és már most ki kell írni,az egy év múlva esedékes felújításra a pályázatot,, :) :)DD :)
namihami
Nem stadion-sportcsarnok. De sebaj, teremfocihoz az is jó lesz. De akkor a Koptertónitól kell a pénzt kérni, mert a teremfoci hozzá tartozik. Szóljon a helyi potentátok közül a Sónyalóbácsinak, hogy rossz nyílásban forgatta a nyelvét.
Desischado
@micfild: Nálad a pont. sónyaló elvtársnak ezt kell csak figyelembe venni, és máris indulhat a mutyi projekt! Undorító ez a nyalizás.
karma1
@human: Hitetlenek vagytok,... :o)) Nagyon gyorsan ra fognak "odafont" jonni, hogy Hajduszoboszlo a gyogyfurdok egyik koronaekszere, es seperc alatt a sajatlabu kislany portfoliojaba fog atkerulni, ha meg nem volna ott, ... Jo, monnyuk kozben erinti mehszarost is, mert ugy nem annyira feltuno, ugyebar...
Lesz nagy csodalkozas majd, amikor elkezdik epiteni - persze egy jo kis wellness-thermal szallodaval megtoldva... Osztan majd csak beleszeret az orbancos volegenybe a hajduszoboszlo-menyecske,...:o)))
Nessy
Nekem is kellene ide az ablak alatti járdaszegély kiskertbe egy sportpálya! Biztos a szomszédasszony, meg a macskája is tudna mit kezdeni velem együtt a lenyúlható pénzzel. A kötelezőt utaljuk azonnal, amint megérkezik a kb. 10 milliárd forint! Itt is elég lesz egyébként az "Itt épül" tábla, másra nincs is hely.
volvós
Dr sóhivatal nyalógép elvtárs !!!
" Szopok, nyalok, gombot varrok !! ( By Hofi )
human
@volvós: Ha a polgármesterre értetted, akkor azt hiszem tévedsz vele kapcsolatban. Nem tartozik a nyaloncok közé.
human
@Desischado: Szerintem ez nem nyalizás. Inkább szól ez a választóknak mint Orbánnak magának. Nem véletlenül posztolta a facebookra és nem véletlenül Orbánnak címezte és nem az illetékeseknek. Szerintem ezzel akarta demonstrálni, hogy ebben az országban minden miatt az atyuskához kell fordulni. És a levél egy csapdát is tartalmaz mégpedig azzal, hogy konkrét számok vannak benne. Reálisan belőtték a várható költséget. Namost ezzel mit kezdjen egy Garancsi vagy egy Mészáros? Ha ennyiért vállalják, akkor nem tudnak lenyúlni belőle.
Szóval szerintem ez egy figyelemfelhívó levél.
kukac50
Jó a sport csarnok,meg kell is de vannak fontosabb dolgok amiről a Fideszbe még véletlenül sem esik szó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.