5,6 milliárd forintba kerülhet a kormány legújabb plakátkampánya, a nemrég lezárult nemzeti konzultáció kapcsán alig hét hónap alatt 11 milliárd forintot fordítottak erre a célra – olvasható a Magyar Nemzet cikkében. 

A lap szerint a Nemzeti Kommunikációs Hivatal még májusban hirdethette meg a közbeszerzést, "az állampolgárok életét kiemelten érintő kormányzati döntésekkel kapcsolatos feladatok ellátására". 

Ez amúgy már a negyedik ilyen tender volt, a cikk szerint "tavaly novemberben 1,1, két hónappal később 1,9, februárban pedig 7,9 milliárdos értékben kötöttek szerződést ügynökségekkel a kék plakátokkal fémjelzett kampányokra. Most ehhez jöött egy újabb 5,6 milliárd forintos keret."

Dömötör Csaba államtitkár a korábban azt nyilatkozta, a nemzeti konzultáción felmerült témák mentén szervez újabb plakátkampányt a kormány. Dömötör a Magyar Időknek azt mondta, hogy bár a konzultáció lezárult, az abban felmerült kérdésekben intenzív vitára számít a kormány.

Leginkább persze az illegális bevándorlás, illetve a kötelező betelepítés kapcsán lesznek ilyen viták Dömötör szerint, aki úgy látja, a 99 százalékos egyetértés a kérdésben (már a konzultációt visszaküldők elvileg 99 százaléka ért egyet azzal, hogy Magyarországra nem kell menekült) erős politikai támaszt ad a kormánynak.

Dömötör Csaba a lapnak adott interjúban azzal is érvelt, hogy a plakáttörvénynek lett volna olyan kitétele, mely szerint kampányidőszakon kívül a kormány sem plakátolhatja tele az országot, ám mivel az ellenzék nem szavazta meg a törvényt, "így a kormány a jövőben is él majd a közterületi plakátolás lehetőségével. Ezen a téren most már minden szereplőre egyenlő feltételek vonatkoznak."

(Címlapi kép: MTI/Czeglédi Zsolt)

(Magyar Nemzet/Magyar Idők)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nusika
...csak a ""zsebelés""!!! ...Mi csak írjuk a véleményünket... és ők röhögnek magukban...
kokopelli
..nem hiányzik a lóvé esetleg másra?
Pl.. a csókosok üzleteinek felturbózására,s külföldi számlák feltöltésére,
szolgálati utazásokra a Föld "gazdasági fehér foltjainak" felderítésére stb.?
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/05/14/most-iteljuk-halalra-onmagunkat/
Most ítéljük halálra önmagunkat.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/05/homeless-845752_960_720.jpg
Bár erről nagyságrendekkel kevesebb szó esik, mint például a menekültekről – fideszül
migránsokról -, nem készül tudtommal reklámkampány és plakátcunami sem ebben a témában, de miközben a jobbanteljesítés, a száguldó gazdaság és Európa motorja egyszerre ordít a fülünkbe, történik itt valami az árnyékban. Nem korrupció, mert az nyíltan történik. Nem is rablás-lopás-zsarolás, mert azt sem annyira titkolja senki. Nem is kell. Már annyira megszoktuk, hogy csak rángatjuk a vállunkat. Lop, hát lop. A másik is lopott, a következő is lopni fog. Ezek ilyenek. Igen, hazudnak. Na és? A másikak is hazudtak, a következők is hazudni fognak. Így éldegélünk. Közben pedig a kormány, amely egyrészt fiatalokból és demokratákból, másrészt keresztényekből és demokratákból áll (remélhetőleg lesz módjuk majd ülni is) suttyomban visszalöki az országot abba a korba, amikor az ember részben azért vállalt gyereket, hogy idős korára éhen ne haljon lehetőleg.
Perwool
Halad a metró a "Magyarország büszke és erős", "Állítsuk meg Brüsszelt", "Magyarország jobban teljesít", "A magyar reformok működnek" tábla- és plakáterdők sűrűjében, egyszer csak megszólal a hangosbemondó: Kedves utasaink a metró megdöglött, vegyék a kezükbe jegyeiket bérleteiket és ballagjanak tovább úti céljuk felé...
"Magyarország büszke és erős", "Állítsuk meg Brüsszelt", "Magyarország jobban teljesít", "A magyar reformok működnek" tábla- és plakáterdők sűrűjében az autóút ilyen "büszke és erős"tenyek.hu/tenyek/231561_hasznalhatatlan-az-ut-a-katyuk-miatt.html
Magyarország Büszke és Erős...Brüsszel ne küldjön több pénzt!
Magyarország Büszke és erős...Nézd Brüsszel mennyi plakátot tud kiragasztani...
Cicamama55
Régi magyar közmondás a következő! Még egyszer mondom, régi MAGYAR közmondás: Jó bornak nem kell cégér!!!
szép új világ
@Cicamama55: Vagy egy másik (ami aktuálisabb mint valaha): Minden cigány a saját lovát dicséri!
Cicamama55
@szép új világ: Addig míg le nem esik róla...Jó nagyot. pofára!
CsipkeRózsa
Miért nem lehet arról is olvasni, hogy 8 év óta most már emelték a minimálnyugdíjakat és a családi pótlékot.
Perwool
@szép új világ: Sok ember nagyon magasan üli meg a lovat. Csak nem tudják, hogy onnan nagyon nagyot lehet esni​.
kokopelli
@szép új világ: ..és ha próbaképpen a paci a falnak ugrik,akkor nem vak hanem bátor!
...mint az ország "haupt-über-obervajdája",ha a zországot a falnak vezényli!!... :=)
Ludmilla
aljas gazemberek,ha tudnátok,mennyire undorodnalk az emberek a mocskos fidesz plakátoktól,egyet sem raknátok ki
Nessy
Sejtem, miért kellenek a plakátok, lehetőleg képekkel!
A fidesz hívek szellemi szinvonala odáig terjed! A komolyabb szöveggel, már szöveg értelmezési gondjaik vannak, és még a végén valamit félre értenének!
tudode
Hogy nem sül le az orcájukról a bőr!
.
Ahhoz képest, hogy az ócsai lakópark 2,8 milliárdból, természetesen túlárazottan épült meg, a NÉPHÜLYÍTÉSRE ismét 6 milliárdot cigánykodott ki az, aki negyed évszázad után is szakbarbárként szórja a KÖZPÉNZT, mint a penyvát mindenféle baromságra.
.
Felér egy beismeréssel az, hogy az elhasznált pofagolójú, szakbarbár, lejárt lemezű frakcióvezetőkből hányta össze a "NEMZETVÉDŐ" a KORMÁNYÁT!
.
Íme:
.
Iskolába küldi az állami vezetőket Orbán
propeller.hu/itthon/3266709-iskolaba-kuldi-allami-vezetoket-orban
12. évi kormányzás után """A szemünk előtt tehát egy olyan állam képe lebeg, amely erős, méltányos és tisztelhető, mert minden szegletében a közérdeket rendeli a magánérdek elé.""""
- hangsúlyozta Orbán Viktor.
-
Mocsok NÉPNYÚZÓ, SZAKBARBÁR FideSS!
Desischado
Nem tudom, meddig nézhetnek még hülyének minket, és meddig folytathatnak agymosást - már akin tudnak - közpénzen? Meddig még?!
nevemnick
Addig plakátol ez a suttyó, amíg egyszer belecsomagoljuk a bandájával együtt,és elküldjük a Marsra.
Elég már a pénzszórásból és a lopásból, ideje már felfognia, hogy az utolsó másodperc közelében jár!
quadrocopter
"Dömötör Csaba államtitkár a korábban azt nyilatkozta, a nemzeti konzultáción felmerült témák mentén szervez újabb plakátkampányt a kormány."

Tehát egyértelműen bizonyítva, hogy a korábban elszórt milliárdoknak is nagy szopás lett a vége!
Csak éppen nem tudnak beletörődni! Ugyanis az eddigi néphülyítés nem hozta a Genyó által elvárt eredményeket, egyiket sem tudják lobogtatni sem Brüsszelben, sem máshol, ahol számolni és százalékot számítani is tudnak!

Mit tudna kezdeni az egészségügy az eddig elszórt milliárdokkal?

Az akasztófák ácsai folytassák tovább a munkát, szükség lesz rájuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.