"Orbán vagy a kerítés lebontása" a jövő évi parlamenti választás igazi, és nem kis tétje – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnap, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.

Hidvéghi Balázs hangsúlyozta, immár harmadik éve tart az a "tömeges migrációs invázió", amely alapjaiban fenyegeti Európát, egyes előrejelzések szerint pedig a következő években további 60 millió migráns indulhat el a kontinens felé Afrika felől.

Választhatunk, hogy vagy megvédjük az országunkat, vagy engedjük, hogy mindörökre megváltozzon

- fogalmazott Hidvéghi Balázs, aláhúzva, a polgári nemzeti oldal egyértelműen azon dolgozik, hogy megerőzzék Magyarország biztonságát, és a magyar emberek nyugodtan tudják felnevelni gyerekeiket.

Szeretnénk megőrizni Magyarországot a magyarok országának

- tette hozzá Hidvéghi Balázs.

(MTI)

Címlapkép: Youtube

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Orbán vagy Európa?
Oroszgyarmat vagy Európa
Kerítés nem kérdés. Azt momentán senki nem akarja lebonani, még ha fidesz-kdnp szajkózza állandóan, akkor sem. Csupán riogatás, félelemkeltés, mint eddig!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
nem kell lebontani csak át kell helyezni Orbán háza köré! =))
Jozefina
Orbán vagy Európa?
Oroszgyarmat vagy Európa
Kerítés nem kérdés. Azt momentán senki nem akarja lebonani, még ha fidesz-kdnp szajkózza állandóan, akkor sem. Csupán riogatás, félelemkeltés, mint eddig!!!
Grafix69
Ezek a mocskok kurvára kitalálták , ha fos van meg szar akkor legyen a fos .
Eladott Ország
Értem én, hogy számukra ez jelenti a hatalom megtartásának módját és azt is értem, hogy
hűdejó, már 1,6 millió ember küldte vissza a nemzeti inzultációs kérdőívet. Csak hát ha nem
onnan nézzük, ahonnan Hidvéghi Balázs, hanem onnan, ahonnan normálisan nézni kellene,
akkor meg az van, hogy 6,4 millió ember meg nem küldte vissza. Ez pedig már jelent valamit.
És – szemben a kormányzati hazugságáriákkal, amiket rendre előadnak megélhetési honvédőék, most éppen Hidvéghi – ez nem azt jelenti, hogy aki nem küldte vissza, az be akar tizenszázezer migránst telepíteni az országba, hogy aztán Lenin szavait mormolgatva, Soros György nyomában romba döntse az országot, hanem azt jelenti, hogy az emberek többsége – már akinek egyáltalán eljut az agyáig a politika, mint olyan – tudja, hogy nem a milliárdokért kinyomtatott kérdőívek jelentenek megoldást, hanem az uniós országok együttműködése és azt is tudják, hogy nagyságrendileg súlyosabb, Magyarországot sokkal inkább érintő problémákat kell megoldani. Olyasmiket, amikről a Fidesz még véletlenül sem ejt szót, mert éppen ők generálják ezeket a problémákat.
justhpeter
A "Bármit, csak Orbánt ne !" nem jó válasz ?
cs.n.
Hidvéghi volt a legerősebb tippem, hogy most ő lesz a hétvégi sajtótájékoztató. ( Hollik most pénteken volt, Halászt meg egy kicsit pihentetik a Cocomo-báros képek után ). Maradt Hidvéghi a hétvégi H-betűs sajtótájékoztatós brancsból. Kár, hogy nem lehetett fogadni rá. :)
quadrocopter
Ejnye Hidvéghbéli, kevés a neked és az asszonynak, adófizetői közpénzből odanyomott abszolút potyazsé, amely összesen 600.000 HUF?
A rák csípje le a töködet, te Kósa II Lajos!
namihami
@Eladott Ország: És én (és még szerintem sokan) még abban sem vagyok biztos, hogy az az általuk mondott 1,6 millió valóban annyi. Tudod, messziről jött ember...
Mert arról még sosem lehetett hallani egy hangot se, hogy bárkik, bármilyen csoport ellenőrizhette volna a kérdőívek számát és hitelességét. Arról már szó se essék, hogy számítógépes módszerrel aztán végképp annyit lehet generálni és folyamatosan küldeni, amennyit a megrendelő kér. Így pedig az egész hitelessége, miként a kártyában mondják: az ablakban.
solidedge
Meglepő a Fidesz választási szlogenje számomra, nagyon gyengére sikeredett. A lebontással való riogatás ordenáré hazugság, csak a hülye veszi be. Könnyű lesz 2018-ban megszámolni hogy hazánkban mennyi hülye van csak meg kell majd nézni a Fideszre szavazók számát. Másodsorban nem a magyarok számára szeretnék megvédeni az országot, hanem a Fidesz számára, hogy befejezzék Magyarország történetének legnagyobb lopássorozatát.
Nessy
Rajtuk kívül senki nem beszél a kerítésről, se pro, se kontra! Viszont remek gumicsont. Igaz, jobb helyeken azt a kutyáknak szánják.
karma1
Nekem az tetszik, hogy hogyan kommunikalnak "ket es fel eve tarto tomeges migransaradatrol"... Amikor hetente 10- max. 50 menekult probal meg bejutni, ok is csak a tranzitra akarjak igenybe venni a magyar utakat, nem arra, hogy itt letelepedjenek.
Oriasi csusztatasok, - es valoban! a nemzeti konzultacio MINDIG eredmenyes (hisz meg kell magyarazni, mire csesztek el 2-3 milliard forintot?), es persze a Romaniabol ideszavazok is mindig majdnem az osszletszamukban adtak le a szavazatukat (levelben) - mino csoda! - kizarolag a fideszre! Na, jo volt 600 ervenytelen szavazat is... (Pont, mint mikor a Hazafias Nepfront 99.7 %-kal gyozott a valasztasokon, csak hogy "ne mi nyerjuk a legtobbet")
a helység kalapácsa
"Választhatunk, hogy vagy megvédjük az országunkat, vagy engedjük, hogy mindörökre megváltozzon"

- Már mostanra megváltozott hosszú időre (abból a mélységből, amibe jutottunk, sokáig tart, de talán soha nem sikerül kivakarni ezt az országot), de ha megépítik Paks 2-őt, 100 évre biztos, hogy vége, de benne van az esély, hogy örökre vége.

Megint az oroszok?
De tényleg?
És ezt is benyelik inkább a fideszesek meg a választóik, de még az '56-osok is.
EZT A SZÉGYENT!!!

Nem tudom miért van így, de hiába tanul a magyar, hiába van sok pénze, akkor is paraszt marad .(nem földműves, állattenyésztő,, hanem vérprimitív, funkcionálisan analfabéta kőbunkó).

Ez igazából őrület.
Én látom, tapasztalom a saját bőrömön, de mégsem hiszem el, hogy van ilyen... hogy vannak ilyenek.

Leszarom a pénzt!!!
Én nem a pénz miatt megyek el innen, hanem elegem volt a zárt osztályból, a lelki nyomorból, a leszedálni próbálásból!
Napóleonok, királyok, gyíkemberek, reneszánsz törpék futkorásznak, és tombolnak keresztül-kasul ebben az országban...
Lassan írom, hogy, a fideszes idióták is megértsék: E-lég-volt be-lő-le-tek!!!

Ez a kakukk kiszáll a fészkéből.
Ágyesz-bugyesz.
Eladott Ország
@namihami: Valóban a kérdőív csak a nem megfelelően szerkesztett e-mail címre reagált. Névként meg bármit be lehetett írni. ( pld. Alibaba és a negyven rabló)
Nessy
@Eladott Ország: Ilyen "kérdések" naponta szerepelnek a neten különböző témákban, csak nem milliárdokért, és nem harsogják plakátokon a még így is kozmetikázott eredményt!
De jó is lenne, ha csak negyven rabló lenne kis hazánkban!
Eladott Ország
@Nessy: Tömni kell pénzzel a hűbéreseket, vazallusokat, el ne fogyjon a regiment. Csak egy ország döglik bele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.