Nyugdíjasok egy csoportja mindenképpen tenni akart a „köztudottan” erején felül dolgozó miniszterelnökért, így zarándoklat - szervezéssel álltak ki ellenlábasai ellen és egyben az ő dicsőségére. Az összegyűltek azt szeretnék elérni, hogy a kampány, ami meghozza a szerintük vágyott Orbán – győzelmet, gyűlölködés nélkül menjen végbe. Arra nem tértek ki, hogyan szeretnék megóvni Orbánt a saját gyűlölete ellen. Persze lehet, hogy az ima szellemében van jó gyűlölet – ez a fent nevezetté – és van liberális rossz gyűlölet.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Jaj ne! Legalább ne írnák meg,mert így az ország összes nyugdíjasát összemossák pár nyugdíjas hülyesége miatt. Ezek a nyugdíjasok inkább az egészségügyért fognának össze,mert nekik van(lesz) a legnagyobb szükségük rá. Esetleg az oktatásért,unokáik jövőjéért zarándokolnának.Akkor legalább ha nem is segítenek vele semmit,mert nem rajtuk múlik,de nem gúnyolnák ki őket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Hogy őszinte legyek ezekre a ker54ge birkákra már megfelelő jelző sincs! talán az agyhalottak lenne rájuk a megfelelő jelző!!!Ezek már egy" gojóóstollért" is eladják a lelküket!!!
Pálinkás Pál
Megnéztétek a képeket???Ezekre neem lehet igazán haragudni ,mert szánalmasak...és még mondja valaki hogy Vonának nem volt részben igaza...főleg ha ezekre tekintesz!!!
Macskaszem
Vonának teljesen igaza volt az elvakult fideszhívő nyugdíjasokat illetően. Szerencsére Szegeden is csak ötven ilyen debil van a több tízezer nyugdíjasból.
eszegfu
@a helység kalapácsa: szept.14. 22:25 Tudod az a "baj", hogy óhajod -- mármint, hogy felmész a hegyekbe és jól éhenhalsz, ha már öregségedre elbutultál -- idős korodra is csak egy kivánság marad. Nem veszed észre, hogy "hülyülsz"... sőt egy "normális" gondolkodásu ember önzővé, agresszivvé válik, amit szintén nem vesz észre...vagyis nem olyan "egyszerü"... Ma még "józanul", ép ésszel ezt gondolod -- megjegyzem én is! -- de idős korodra már nem emlékszel ezekre.:(
eszegfu
@human: tegnap 13:03 Igazad van, az idősebbek az imádságban, a fiatalok meg akár egy szélsőséges csoportban találják meg az összetartozást. Pl. a fiatalok ma már nem mehetnek csak ugy "mozogni" egy sportlétesitménybe, vagy nem igen sportolhatnak egyesületben, ha csak nem "tehetségesek", ill. nincs megfelelő anyagi hátterük.
Sámannus
Hosszú békés áldott öregkort kívánok neki a szegedi Csillagban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.