A miniszterelnökkel pár éve még beszélőviszonyban lévő filozófus az őcsényi hisztériára reagált. A szerző az őcsényi menekültellenes hisztéria, majd az erre reagáló miniszterelnöki megszólalás miatt – amelyben a kormányfő helyesnek nevezte a helyiek tiltakozását – jutott erre a következtetésre. Úgy fogalmazott: „a magyar nép mindennél fontosabb morális érdekeinek” és az ízlésének is ellentmond, de nem tud mást mondani arra, „aki helyesli és szítja – mert önző érdekei így kívánják – a legalantasabb indulatokat, az egyszerre szörnyű és szánalomra méltó fajüldöző hisztériákat”. Tamás Gáspár Miklós szerint butaság „a kádári örökség letéteményesének” nevezni Orbánt, mert a rendszere nem hasonlít szocializmusra, sokkal inkább a szélsőjobboldali diktatúrákra, például a szabályozott, szakszerű állami közigazgatás szétzúzására vagy a káosszal való kacérkodásra. Annyiban viszont nem tipikus, hogy a szélsőjobboldali parancsuralmi rendszerektől eltérően nem mozgósít, és nem alkalmaz fizikai...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbán Viktor és fasiszta rendszere. A történelem szemétdombján van a helyük és oda is fognak kerülni ha akarják ha nem. Orbánék hiába vergődnek, mert a végén oda kerülnek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Orbán Viktor és fasiszta rendszere. A történelem szemétdombján van a helyük és oda is fognak kerülni ha akarják ha nem. Orbánék hiába vergődnek, mert a végén oda kerülnek.
mackoka46
Remélem csak a tényleges életfogytiglan fegyház leülése után kerülnek a szemétdombra.
Orbánc esetén, ha szeretné a kötelet, eseti engedéllyel lehetővé kéne tenni számára, miután annyira harcolt érte a szája.
Equus1
@peterkelemen: így legyen és így is lesz.
Pár év múlva majd tanulmány tárgya lesz egy birka nemzet és a rabló kormányzati stílus és az elkerülhetetlen konfrontáció.
Ez nem Chile, a maga réz és salétrom tartalékaival, ez az ország csak egy nyamvadt kis szarkupac a világ térképén, ezért is nem érné meg bármiféle beavatkozás.
RonaGyuri
beszélőviszonyban??? kifejezetten barátok voltak! =))
Sámannus
A 2010-s választás előtt én mondtam az ismerőseimnek, hogy ez szét fogja verni az országot. Le akartak állítani,, hogy ezt csak én látom így. A válaszom ez volt: Sajnos.
Te hol voltál Gazsi bíztál ebben a ganyéjban? Az egész lelemplé azért drukkolt mikor guvad ki a szemünk, és könyörgünk hogy pofázzon időben valaki. A nem király csinyálók hallgattak mint a sült hal a fazékban. nem volt idejük kiszállni a bicnicből. Meg minek is kellett volna.
A vidék meg fogja mutatni szarok vagytok, mert nem mertek melléjük állni. Az MSZP lesz egyedül, aki állva marad vidéken. Ti max Pesten rúgtok labdába, ha maradt még valaki aki nem menekült el innen. Szégyelljétek magatokat patkányok vagytok.
Gyuri Géderről
TGM: Orbán Viktor aljas gazember. Megdöbbentő felismerést!
TGy: Ezt már akkor tudtam, amikor először kormányra kerültek.
tudode
A FideSS is úgy fog eltűnni, mint a néhai nagytiszteletű Antal József rendszerváltó miniszterelnök pártja más minősítéssel.
.
Emlékezzünk egy igazi ÁLLAMFÉRFIRE:
.
Antall József eltitkolt beszéde
www.youtube.com/watch?v=QbV8OBrE-6c&t=129s
.
Antal Józsefre FEL LEHETETT NÉZNI, de erre a jelenlegi POLITIKAI KALANDORRA NEM, mert mondhatni minden egyes kimondott MONDATUK ellenőrzésre szorul, hogy MILYEN MÓDON HAZUDTOLJÁK MEG, MÉG saját magukat is össze, vissza hetyegésükkel!
.
Ez nem PÁRT, ez egy SZEKTA! Felház, v mi???
human
Most láttam a felvételt ami Öcsényen készült. A gyűlöletet, a félelmet szinte vágni lehetett volna a levegőben olyan tömény volt. Egyetlen rettegő lakosnak azért volt egy nagyon jó felszólalása:
- Valaki hazudik! A tévében azt látjuk, hogy megerőszakolják a gyerekeket, nőket, késsel elvágják a torkukat. A segélyszervezet pedig azt mondja, hogy ezek menekültek és ártalmatlanok. Valaki hazudik!
A polgármester elmondta, hogy neki jogilag nincs lehetősége megtiltani a panzió tulajdonosának hogy valakit vendégül lásson, de tájékoztatta a lakosságot, hogy ők tehetnek ellene. Talán nem erre gondolt a polgármester, de a panzió tulajdonosát halálosan megfenyegették, autója kerekét kiszúrták, autóját téglával megdobták. Másnap a polgármester lemondott, talán mert érezte, hogy kijelentése is hozzájárulhatott, hogy tetlegességig fajultak a dolgok.

A riport végén a riporter elmondja, hogy a tálib terror elől menekült család sorsának bemutatása következett volna. De a köcsényi eset után nem mernek kamerák elé állni. Félnek.

Tehát ide jöttek, mert féltek a táliboktól. És most félniük kell itt is.
Zeta
@tudode: mért is lehetett rá felnézni?
Kookas
@tudode: azért ne istenítsd az antalt mert a mai állapotok neki is köszönhető.
Béla333
"TGM: Orbán Viktor aljas gazember"
Az!
RonaGyuri
@Zeta: mint emberre, mert annak kiváló volt, de ME-nek csapnivaló!
moiszikf
Nem úgy volt, hogy TGM összecsomagol és elhúz ebből a vérnáci országból, még olyan 20 évvel ezelőtt? Mi változott? Szánalmas, megélhetési bérrettegő.
moiszikf
Ui.: Mondjuk, Viktorunk valóban jó nagy g**i.
quadrocopter
Az orbánizmus egy idióta ötletállamot él meg!
kokopelli
@moiszikf: .skizo!..megmondta már saját magáról,és ezt ereszti a nép az országára!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.