Győrben, az AUDI úton vette fel egy autó kamerája azt az előzést, ami csak a többi vezető lélekjelenlétének köszönhetően nem vezetett tragédiához.

Egy kamionos érezte úgy, hogy záróvonalon kell előznie, zebra előtt és ráadásként épp akkor, amikor szemből is többen jöttek.

A videót a blikk.hu szúrta ki elsőnek a Győrben közlekedünk YouTube csatornán.

Címlapi kép: YouTube

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@Pálinkás Pál: nem vol szabályos??? záróvonal forgalom elöl elzárt terület ,ami kanyarodó sáv ,majd záróvonal. Az előzött járművet fékezésre kényszerítette!!! és ez neked nem elég???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
division
A kamionosok zömét le kellene lőni, ritka mocskos fajta. Engem is sodortak már majdnem le az útról, nem tisztelnek senkit az erőfölényük miatt.
papa.49
Had találgassak román, vagy szlovák volt a kamion ...
Pálinkás Pál
Nem volt szabályos...de őszintén,ki látott veszélyhelyzetet??? Senkinek nem kellett vészfékezni,csak kicsit lassítani hogy beférjen!Bírom az ilyen hatásvadász címeket!!!Mielőtt kezdetét veszi a hápogás,úgy kezdtem hogy szabálytalan!!!
elnyomott
@Pálinkás Pál: ha a szembejövő autó egyikében ültél volna, tele lett volna a gatyád.
Bár, az tényleg nem vészhelyzet!
dr. prédikátor
@Pálinkás Pál: nem vol szabályos??? záróvonal forgalom elöl elzárt terület ,ami kanyarodó sáv ,majd záróvonal. Az előzött járművet fékezésre kényszerítette!!! és ez neked nem elég???
Pálinkás Pál
@dr. prédikátor: Ismételten a gyengébbek kedvéért...szabálytalan volt erősen,de nem volt vészhelyzet!!!Vazze,bírlak titeket,mintha ti állandóan minden szabályt betartanátok,persze ez nem igaz...Az tátogjon itt aki sosem lépett még át záróvonalat!!!
dr. prédikátor
@Pálinkás Pál: Csak nehogy egyszer egy ilyen szabálytalanul előzö kamion megállítsa az autódat amiben ülsz!!!
cs.n.
Láttam már ilyet. Olyat is, hogy lakott területen, kanyar előtt előzött, nem is láthatta, hogy jönnek-e szembe. Én épp szembe mentem, bringával. Tekerek nyugodtan, a kanyar után meg nézek, hogy aztarohatdk.va, egy kamion jön szembe, elfoglalja a teljes sávot. Nem volt más választásom, bele kellett hajtani az útszéli árokba, ha nem akarok felkenődni rá. És nem csak ez volt az egyetlen ilyen, máskor is előfordult, hogy választanom kellett, árok, vagy kamion. De szerencsére nem túl sűrűn.
Pálinkás Pál
@dr. prédikátor: Te becsukott szemmel vezetsz??? Mert a kamion nem kivágott hirtelen...a szembejövő sávba...szerintem inkább előzni kezdett és nem fért vissza már...így ment tovább,mert az látszik a videón hogy nem jött szembe senki...és a résztvevők kis gázelvétellel ,minimális lassítással megoldották a dolgot,ti meg itt össznépi tragédiát csináltok belőle!!!Vezettek ti egyáltalán??? Ilyen helyzet százával van naponta az utakon...én is tehetnék fel,mert van a kocsimon kamera...de azért hogy csámcsogjatok rajta???
fekete
Kamion vezeteshez ele'g az 5 elemi is. Ami itt is meglatszik.
human
- Köcsögök. Mit bénáztok. Engedjetek csak előre!
Aztán meg
- Jajjj. Engedjél már be légyszi. Nem úgy gondoltam az előbb.
Pálinkafőző Rézüst
tuti, hogy fideszes volt... :)))))))) Tarolok, oszt jónapot...
nevemnick
Ugyanez volt múltkor is a véleménye, fékezz te, vagy húzódj le, ha valaki átlépi a záróvonalat és szabálytalankodik, mert te vagy a marha.
Én másként látom...
lópicigáspár
Felénk a 43-ason mindennapos az ilyen. Semmi extra, tudomásul kell venni, hogy ezek ilyenek, sajnos. Csak az a gond, hogy most is benne egy az árokban az M43-ason is és a régi 43-ason is, szóval aki Nagylak-Makó közt szeretne közlekedni, jobb ha el se indul!
szép új világ
@Pálinkás Pál: Akkor találkozz vele szembe ...
Pálinkás Pál
@szép új világ: Ilyen helyzetben biztos nem,mert én nyitott szemmel vezetek...és hülye sem vagyok ,hogy mindenáron ragaszkodjak az elsőségemhez,főleg egy kamionnal szemben!!! Látjátok ez a ti hibátok,ahelyett hogy örülnétek hogy a résztvevők megoldották frappánsan,itt hörögtök...lehet ha ti is ott vagytok,tényleg katasztrófa lett volna a vége!!!
eszegfu
@Pálinkás Pál: Szabálytalan volt a kamionos, a szabályosan közlekedők pedig "engedtek", vagyis ők sem "ragaszkodtak" az elsőséghez...ettől függetlenül igaz a cikk cime "Ilyen pofátlan kamionos előzést..."! Egyébként meg rendkivüli módon utálom, ha valaki csak az erőszakos nyomulással tud előnyt szerezni magának...itt pl. csak 2 db autót előzött, de közben veszélybe sodorta rajtuk kivül még a szembejövőt is, mert biztos érezte, hogy az "erő vele van"!
dr. prédikátor
@eszegfu: ne is próbáld neki megmagyarázni ő tudja a tutit ! Mindenki hülye csak ő a helikopter!!!de lehet csak egy "okos" kamionos!!!
eszegfu
@dr. prédikátor: 10:02 Lehet, hogy igazad van...
Pálinkás Pál
@eszegfu: "csak a többi vezető lélekjelenlétének köszönhetően nem vezetett tragédiához. " megjegyzésem erre vonatkozott nem a címre...ez erős túlzás!!!
eszegfu
@Pálinkás Pál: De Te is azt irtad 8:07 "résztvevők megoldották frappánsan", ez nem azt jelenti, hogy a többi vezető lélekjelenlétének köszönhető?! Szerintem u.is, ha valaki általában jól vezet, de bizonyos helyzetekben, esetleg egy nehezebb, problémásabb nap után bepánikol, akkor bizony akár tragédiához is vezethet egy ilyen előzés. Nem "épithetünk" arra, hogy ha szabálytalanul közlekedünk, akkor majd a többiek "frappánsan megoldják"... elsősorban nekünk kell mindent megtenni. Én igy gondolom, Te meg másképpen ezek szerint.
Pálinkás Pál
@eszegfu: Ti szándékosan nem akarjátok érteni amit írtam,vagy ennyire futja nálatok??? Az elején,csak azzal foglalkoztam hogy a történtekhez túl hatásvadász a cím!!!Erre ti nekiálltok vezetési problémákat boncolgatni...De most már kijelenthetem,amelyikőtök egy ilyen nehézségű közlekedési helyzetet nem tud megoldani,az járjon busszal!!!
eszegfu
@Pálinkás Pál: Személyedet nem kritizáltam, tehát Te se tedd!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.