A Jobbik emelkedő pályára állítaná Magyarországot – mondta Vona Gábor pártja október 23-i megemlékezésén, Budapesten a Corvin közben.

Itt a Vona-terv: nem számít többé, hogy ki a jobb- és ki a baloldali
Fotó: Máthé Zoltán/MTI

Az ellenzéki pártelnök Vona-tervként hivatkozott erre, továbbá arra, hogy Magyarországot meg kell védeni a migrációtól, a kormányt le kell váltani, tagjait pedig kíméletlenül el kell számoltatni.

Vona Gábor azt is megfogalmazta, hogy a továbbiakban nem számít, hogy ki jobb- és baloldali, az embereknek össze kell fogniuk.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
@division: A gyűlölködés és gyűlölet keltés nem nem a bal oldal retorikája.
Egyébként egyetértek Vonával, ha le akarják váltani a maffia kormányt, akkor mindenkivel össze kell fogni, akár az ördöggel is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
division
Komolyan mondod Vona? Egy gyűlölködő baloldali gondolod hogy majd nem fogja csaló, tolvaj, seggnyalónak titulálni azt aki jobboldali és netalán jobban is él nála? Ne ábrándozz.
szép új világ
@division: A gyűlölködés és gyűlölet keltés nem nem a bal oldal retorikája.
Egyébként egyetértek Vonával, ha le akarják váltani a maffia kormányt, akkor mindenkivel össze kell fogni, akár az ördöggel is.
Nessy
Szép elképzelés! De itt már olyan gyűlöletet sikerült ébreszteni pártunknak és kormányunknak az emberekben egymás ellen, hogy ha az életük függne tőle, sem állnának szóba a más véleményen lévővel.
Aki boldogan tapsol ahhoz, hogy kilopják a kispárnát a feje alól, aki hiszi, hogy a nyugdíjasok nem fizetnek adót, és felélik a fiatalok jövőjét, aki hiszi, hogy Soros a patás ördög, aki ellen rózsafűzérrel kell harcolni, attól ne várj logikus gondolatokat, és a mások tiszteletét.
Peller Anikó
Azt kell segítenünk aki a legszélesebb összefogást képes színlelni. Az egyedül induló segghülyék nem nyerhetnek egy gecibán ellen. Még jó ha ez egy teljes összefogással sikerül esetleg (ebbe nem számítom bele az elemeshülye pártját, mert azok még nem loptak és nyilván teljesen egyedül akarnak lopni. Ők másként gyurcsányoznak).

Magyarországot meg kell védeni a migrációtól, a kormányt le kell váltani, tagjait pedig kíméletlenül el kell számoltatni.

Pontosan erre lenne szükség.
division
@szép új világ: Igen, össze kellene ha nem mind a hatalmat szeretné. Gyűlölködés fronton meg nem értek egyet veled.
division
@szép új világ: Elég ezt megnézni: propeller.hu/itthon/3313075-mocskos-fidesz-dulakodassa-fajult-oktober-23-ai-megemlekezes
Mennyit kaptak a tapsolók, stb. A baloldali propaganda éppen abból állt hogy a szegényekkel képesek voltak elhitetni hogy a Fidesz miatt lettek azok, aki meg jól él az valószínűleg korrupt seggnyaló Fideszes. A szegény ember meg mindjárt talált magának ellenség képet, és elfelejtette hogy 30 éve szegény és az is maradna bármilyen kormány alatt mert ennyire képes.
Béla333
Az elmúlt 30 év politikai maffiáját el kell számoltatni! A Fidesz mellett a velük lopkodó MSZP/DK-t is!
Az egész félremehet, ha azoktól várjuk az elszámoltatást, akik ezt az elmúlt évtizedekben elszabotálták, csak amolyan cirkuszt csináltak itt a népnek!
Annyi disznóságot követtek el együtt, hogy egymást zsarolják, így ezektől bármiféle megtisztulási folyamatot várni csak önbecsapás, hazugság!
division
@Peller Anikó: Mert szerinted a Fideszen kívül ki lépne fel a migráció ellen?
Peller Anikó
@division: hát a vonáéknak sosem volt tervbevéve az indonézek betelepítése.

A geci jól ráérzett a migrácsok megfékezésére, üti is a vasat ezerrel, de ennek pont egy ilyen vonat tudná kihúzni a méregfogát, ha sikerülne összefogásra rávenni a gyökérpártokat.

És minél több pártocskát sikerülne mozgósítani annál jobb lenne egy esetleges váltás esetén a jobbik hegemóniát féken tartani.
division
@Peller Anikó: Illúzióid vannak migráns téren, egyetlen párt sem állna még Vona mellé sem, nemhogy támogatnák a migráns ellenességet. Nem tudom miért vettél ekkora pálfordulást Fidesz fronton, igazából nem is érdekel, de ők fogják megnyerni a 2018 - as választásokat, így a migráns kérdés is megoldott marad.
Macskaszem
@division: Nem a pártok fognak Vona mellé állni, hanem az emberek, akiknek elegük van a fideszmaffiából, és kormányváltást akarnak.
division
@Macskaszem: Ez is kiderül majd a választásokon, ott megtudjuk majd az emberek hány százaléka támogatna egy szélsőjobboldali pártot.
kereső
@division: nem is tudom, nem azért folyik-e a harc!,hogy a most cukiságba borult jobbik /Vona azon szavazóit, akiknek ez már sok! a fidesz akolba betereljék.Persze ,az is lehet ,hogy ez csak a látszat.Nem kellene elfelejteni,hogy orbán szerető és féltő gondoskodásával, szerető figyelme mellett alakult a polgári körökből a jobbik- a csurka árvák begyüjtésére. Ki tudja ,mit főztek még a fidesz boszorkánykonyhájában. Vona még nem győzött meg engem, hogy őket nem putyin pénzeli.Egy a tábor, egy a zászó! Ez még mindig orbáni jelszó.
peterkelemen
A Jobbik az egyetlen amelyiknek van esélye így a szavazatomat rájuk adom.
Peller Anikó
@peterkelemen: csak akkor van esélye ha sikerül összegerebléznie a szélfútta pártocskákat, így a möszöpőt, dékát, na pont a szelet nem, azok majd obstruálnak, kell hozzá a többi kicsi párt is.

Ha nem sikerül elosztozni a körzeteken mihamarabb akkor koronázunk.
namihami
Azért nekem komoly félelmeim vannak ettől a hirtelen bekövetkezett középre állástól. Ne legyen igazam, de bújkál bennem a kisördög, hogy ""összefognak"" és a választások után a Vona egy hirtelen megvilágosodás eredményeként mégis összeáll a Fidesszel és együtt kormányoz vele. Végeredményben nem történne más, mint a régi ökörkör-beli tagság nosztalgiáját elevenítenék fel. Honnan is indult a Vona, ki volt az első mentora?
Persze, lehet változni, jól látható ez a Vezéren. Az is volt már minden, csak akasztott ember nem. De azért a kisördögnek is adjunk egy pici sanszot.
Sámannus
A fütyisz és a jobbik szavazótábora összefolyik. a párt politikájuk is hasonló. Az elhatárolódás vona szempontjából csak a hatalom birtoklásában van. Az uniót mocskolók mindig a pártban vannak. A kiskutyákra pedig könnyelműség szavazni.
staro2
Nyilasokra pedig nem szavazunk.
Akárhogy cukiskodik,akármit magyaráz Vona!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.