Kifakadt a volt polgármester. Páva Zoltán, Komló egykori szocialista polgármestere a "Szili Katalin a megélhetési politikus" című írásban azt taglalja, hogy az egykori házelnök hogy állt át a Fidesz oldalára és vállalt megbízást az Orbán-kormány mellett. Páva Zoltán ezt a bejegyzést osztotta meg Facebook oldalán és fűzte hozzá véleményét: "Az egész magyar baloldal egyik legjellemtelenebb, legundorítóbb politikusa, aki elárulta a Baranyai embereket, aki megcsúfolta a baloldalt! Kétszínű, utolsó szar alak, akiért a Toller Lacival mindent megtettünk, hogy Köztársasági Elnök legyen! Cucus forog a sírjában, én pedig végtelenül szégyellem magam! " Az ex-polgármester kirohanásáról beszámoló OK! Pécsmegjegyzi, hogy "Cucus" Toller László beceneve volt - szűk baráti körben.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Nálam bizony az a gondolat jár a fejembe Ő hozta nyilvánosra az öszödi beszédet. Pál forgató a saját érdekében.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ebben van valami, bár azért nagy a verseny! =))
szaboria1
Nálam bizony az a gondolat jár a fejembe Ő hozta nyilvánosra az öszödi beszédet. Pál forgató a saját érdekében.
bencemacska
Nemcsak a baloldal, hanem Magyarország és a magyar nők szégyene!
És milyen vastag csizmatalp van a pofáján bőr helyett:
“hiszen nemcsak és kizárólag a magyar állam területén élők, hanem a határon túli magyarság is érzi a biztonságukat szolgáló törekvéseket. Bármerre járok a határon túli közösségekben, ez a téma mindig előkerül. Érzik, hogy egy korszak végéhez és egy új korszak kezdetéhez értünk.”
Ezt is közölhetné a határon túli barátaival:
www.facebook.com/769844053070671/photos/a.770945209627222.1073741830.769844053070671/1390632650991805/?type=3&theater
Edmond Dantes
Szili Katalinról sokkal többet mond el az,hogy alkalmasnak tartotta magát köztársasági elnöknek.!!! Mondom ezt Schmitt Pál és Áder szereplése ellenére.Szili már a házelnöki pozícióval messze meghaladta a hozzá nemértés szintjét.Ez egyébként nem Szili,hanem az MSZP szégyene.
cikicakk55
@Eriksson: Elolvastam a cikket a vastagbőrön. Jobban járt volna ha csendben marad,mert ugyan olyan ganyé mint Szili Katalin.
nezelodo
Nincs ebben semmi újdonság. Szili sok mocskosságot megtett, hogy mindig a tűznél melegedhessen, bárki rakja is rá a fát, és éleszti a tüzet. Ha kellet simán és gondolkodás nélkül elárulta az elvbarátait a szent asszony, kezdve az MSZP hívő tagozatának (!) létrehozásától napjainkig.
Desischado
A cím tökéletesen helytálló. Jellemtelen, gerinctelen köpönyegforgató némber.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.