Ezt a Jobbik elnöke büszkén árulta el a Magyar Nemzetnek adott interjúban. Vona Gábor beszélt arról is, hogy számít a melegek szavazataira, a magyarországi korrupció mögött pedig szerinte Orbán Viktor áll.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az mno.hu-n hivatkozik arra is, hogy Széllel és Karácsonnyal is készülhetett volna könyv, air eaz újságíró felvetette: Havas Henrik írt korábban könyvet Kelemen Annáról és a pornóról is. Nem vetődött fel önben, hogy érdekes sorba kerül?
Nos én nem látok különbséget! =))
elnyomott
"A hatalomra kerüléshez számít a melegek szavazataira. Kitart viszont az általa konzervatív álláspontnak nevezett vélemény mellett, miszerint a homoszexuális párok ne fogadhassanak örökbe gyereket."
Ja, a szavazat kell, de utána a jogokat két lábbal tapossa.
Klubtag
Hm...hát jól egymásra találtak...én Vona helyében nem bíznám magam Havas tollára, de hát hogy is szól a mondás:...mindegy, hogy mit mond a közvélemény, csak szó legyen rólam...(megközelítő értelmezésben), és ez most mindkettőjükre igaz.
Kicsit átalakítva, de aktuálisan, hogyaszongya: .mindegy, hogy ki, csak írjanak rólam.
Eladott Ország
Gábor Zsazsa mondása is ez volt: "Nem az a fontos, hogy igaz legyen, csak beszéljenek rólam."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.