A Demokratikus Koalíció telefonos kampánnyal hívja fel a figyelmet aláírásgyűjtő akciójára, amelynek lényege, hogy ne szavazhasson, aki soha nem élt Magyarországon, így nem viseli szavazata következményeit – közölte Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke hétfői sajtótájékoztatóján.

Gyurcsányék telefonos kampányt indítanak a határon túliak szavazati joga ellen
Fotó: Rosta Tibor/MTI

Molnár azt is elmondta, három hete indította el aláírásgyűjtő akcióját a DK, azóta a petíciót csak az interneten több mint 100 ezren írták alá, és beszámolók szerint a DK utcai aláírásgyűjtő pultjai előtt is "hosszú sorok kígyóznak", így reményeik szerint itt is sok-sok ezer aláírás gyűlik össze.

Hangsúlyozta: láthatóan ez az ügy érdekli a magyar embereket és bántja az igazságérzetüket, ezért a DK az akció újabb szakaszát indította el, így hétfőtől telefonos kampányban hívják fel a kezdeményezésre azok figyelmét, aki sem az interneten nem találkoztak ezzel, sem az utcán nem futottak bele aláírásgyűjtő aktivistákba.

Gyurcsány lesz a szószóló

A telefonos kampányban maga Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke ad tájékoztatást az akció lényegéről, és arról, hogyan lehet csatlakozni a kezdeményezéshez. Molnár Csaba közlése szerint a kampánnyal egy erre szakosodott céget bíztak meg, amely a következő két hétben minden jogszabály betartásával a vonalas készülékkel bíró magyar állampolgárokat fogja felhívni.

Úgy vélte,a DK akciója sikeres, és azt mutatja, hogy komoly ellenállásba ütközik Orbán Viktor azon terve, hogy súlyos milliárdokból határon túlról próbál szavazatokat vásárolni magának.

Ez az akció a magyar emberek igazságérzetével találkozott – mondta Molnár Csaba, aki szerint felmérésekből már korábban tudták, hogy ezzel a kezdeményezéssel egyetért a magyar választópolgárok több mint kétharmada.

Arra a kérdésre, hogy milyen lenne az a fizetős felsőoktatás, amelyről Gyurcsány Ferenc beszélt a napokban, Molnár Csaba azt mondta: Gyurcsány Ferenc arról beszélt, hogy ma fizetős a felsőoktatás, és a hallgatók jelentős részének súlyos százezreket kell fizetnie szemeszterenként, még akkor is, ha az Orbán-kormány ezt nem tandíjnak, hanem költségtérítésnek hívja. A DK szerint ez igazságtalan, ezért azt javasolják, hogy az első két félév legyen tandíjmentes mindenki számára, utána pedig csak azok fizessenek, akik bizonyos tanulmányi eredményt nem képesek elérni, vagy akiknek a szociális helyzetük ezt lehetővé teszi. Vagyis a mostani "mindenki sokat fizet" helyett, "kevesebben, kevesebbet fizessenek" – fogalmazott.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Minél több vidéki állampolgárt kellene felvilágosítani, mert úgy gondolom ott van a sötétség leginkább!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Ha józanul átgondolja valaki, mi kellene a Fidesz leváltásához: azon kívül, hogy az ellentéteket felszítja, összeugrasztja a magyarokat, semmi értelme sincs se az aláírásgyűjtésnek, se a telefonos kampánynak!
Miért nem az
- ügynökakták nyilvánosságra hozataláért indít aláírásgyűjtést, vagy az
- elmúlt évtizedek politikusi korrupcióját szeretné kivizsgáltatni, vagy
- hogy miért nem sikerült az elmúlt 27 évben a politikusi "elit"-nek egy nemzeti minimumban megállapodni, miért azzal kezdte eddig minden "új" kormány, hogy az előző dolgait lerombolta? vagy
- miért csúszott le az ország a régió vezető állama pozícióból a régió sereghajtója pozícióba az elmúlt 27 évben?

Ezer fontosabb dolog van, ha ki akarunk lábalni abból a zsákutcából, ahová többek között a Gyurcsány vezette MSZP és a váltópártja a Fidesz vezette az országot a csatlósaikkal együtt, mint hogy kinek mi a véleménye a kettős állampolgárok szavazati jogáról?!
Fontos kérdés, de a jelenlegi helyzetünkben huszadrangú!
Szerintem!
CsipkeRózsa
@Béla333: Sokan tartjuk ezt a jogot igazságtalannak, ezért van értelme, aminek nincs értelme, az Orbán hazug levelezése, ami a mi pénzünkből viszi el a milliárdot. Kell róla beszélni, hogy sokan végig gondolják ezt is.

Megint egybemosod a szoci és a fidesz kormányzás következményeit, sereghajtók Orbán kormányzásának hatása miatt lettünk.
Béla333
@CsipkeRózsa: 19.07
Ne legyél már ennyire elfogult!
Szerinted az 1994 óta tartó Fidesz-MSZP kormányzásban csak akkor csúszott le az ország, amikor Orbánék kormányoztak, amikor meg az MSZP kormányzott, akkor meg kapaszkodtunk felfelé?
A jelenlegi helyzet kialakulásában mind a 2 csapat bűnös, a mértékben van különbség csak!
Nagyon jól megfelelt mindkét oldali politikusi "elit"-nek az a dagonya, az a fertő, ami a büntetlenül végzett közpénz ellopást lehetővé tette!
JAJMÁR
@CsipkeRózsa: Sokan tartjuk ezt a törvényt igazságtalannak, de nincs értelme most már erről -pláne 5 hónappal a választások előtt - beszélni, hiszen csak egy újabb konfliktus nyílik meg, aminek a negatív hatása éppen a választáskor csapódik le.
Megoldása pedig nem lesz, nem is lehet ilyen módon.

Sajnos ezt a törvényt visszacsinálni már a határon túliak megsértése és megszégyenítése nélkül nehéz, csak úgy lehetne, ha az egész választási törvényt teljesen új, igazságosabb alapokra helyezve megváltoztatnák. Ennek semmi esélye sincs, amíg a fidesz kormányoz!

Nem más oka van a népszavazási kezdeményezésnek, mint a DK népszerűségnövelése. Az országnak rossz, a fidesznek és a DK-nak kedvez.
Jozefina
Minél több vidéki állampolgárt kellene felvilágosítani, mert úgy gondolom ott van a sötétség leginkább!!
CsipkeRózsa
@JAJMÁR: A DK nem akar népszavazást indítani ebben a témában, és sok jobboldali is képviseli ezt a véleményt. Többen e miatt a téma miatt szavaznak a DK-ra, így Orbán leváltását segítik.
JAJMÁR
@CsipkeRózsa: Nem értem akkor mit akarnak, miért az aláírásgyűjtés?

Sajnos nem a kormányváltást segíti. A határon túliak nyilván nagyobb számban regisztrálnak, és szavaznak, mintha ez a kezdeményezés nem lenne, és találd ki mit diktál az ő érdekük? Kit fognak ők segíteni?
A kettős állampolgárok szavazójogáról a nem- véleményt sokan képviselik, ez köztudott. Éppen ezért annyira átlátszó, hogy most hozza fel egy politikai párt a témát, a választások előtt.
Kormányváltáshoz gyenge, a saját pártját picit erősíti vele. Meg Orbánt. Azért az sokat elmond, hogy pl. nem a választási törvényt kifogásolják, és nem az eu-ban dolgozók szavazásának megkönnyítéséért gyűjtik az aláírást, se a Béla által felsoroltakért, hanem pont egy olyan dologért, ami népszerű, de semmi értelme.
Engem nem győztek meg :)
CsipkeRózsa
@JAJMÁR: Szerintem, több szavazatot szereznek itthon, mint veszítenek a határon túliaktól, hiszen ők eddig is Orbánra voksoltak.
Igazad van, a DK kevés a leváltáshoz, de remélhetőleg az összefogás csak meglesz, és ezáltal az egész baloldal kapja a szavazók támogatását.
JAJMÁR
@CsipkeRózsa: Vajon honnan szerez szavazókat a DK? Az Mszp-től... most látom, hogy 8 %-on áll. A déká meg már 6 %! és az együtt már 14! A nyárom az mszp 13 %-on állt!
Ahhoz, hogy ők kormányt váltsanak akkora csoda kellene, hogy már nem is vagyok benne biztos, hogy én ezektől elfogadnám azt a csodát. HAZUDNAK és hülyének néznek. Ezt pedig senkitől sem veszem jó néven :)
Az erőltetett összefogás helyett inkább olyan közös, alapértékű hívószavak kellenének, amelyekkel meg tudnák szólítani az embereket, és ezzel tartósan növelni a népszerűséget.Csak nem vagyok benne biztos, hogy vannak alapértékeik. (És ez nem a határon túliak blablabla... ugyanis a választásokra éppen kifullad, hiszen kiderül, hogy semmit se értek el vele. Egyébként nem venném a határon túliakat egy kalap alá... az biztos, hogy van annyi eszük, mint a határon ittenieknek:) )
Az összefogás építését pedig a háttérben kellene intézni, és pár hónappal a választások előtt egyértelműen közölni.
Ehelyett összevissza nyilatkoznak, egymásnak ellentmondanak. 4 éve is úgy láttam, hogy nem is akarnak kormányváltást, és most is így látom. 4 éve azt mondtam, hogy szavazni kell rájuk bármi áron, mert még 4 év múlva már nem lehet változás. Most meg azt, hogy mégse! Ez a "rendszer" nem kell. Dőljön inkább össze!
CsipkeRózsa
@JAJMÁR: Én néha azt gondolom, hogy most (először fordulna elő) el sem megyek szavazni, ha mégis, akkor csak azért, hogy Orbánék ellen többen szavazzanak.
JAJMÁR
@CsipkeRózsa: Azért még ne add fel, - én se - a tavasz még hozhat meglepetést :)
adrenalink
@JAJMÁR: 19:35-re Nem csak az a baj, hogy mi nem értjük ennek az aláírásgyűjtésnek a célját, de még a DK szófosója /Géci/ is csak lózungozik, meg Varjú alelnök is össze-vissza beszél 10:40-től hirtv.hu/peron/varju-laszlo-2426224
Déjá vu érzésem van. 10 évvel ezelőtt Gy. F. javaslatára 23millió román munkavállalóval riogatott a Maszop. Mintha a román téma valahogy becsípődött volna Ferinknél...
Béla333
Most mondta Török Gábor K.O.-nál, hogy miután Gyurcsány kicsinálta az MSZP-t, most azon dolgozik, hogy minél kevesebben vegyék észre, hogy most éppen ellenkezőt vall, mint a korábbi időben: akkor összefogást, közös listát, közös miniszterelnök jelöltet követelt, most ennek éppen az ellenkezőjéért tesz!
A mostani célja az MSZP teljes kivéreztetése, hogy a végén somolyogva jelentse be a kamerák előtt, hogy ő megpróbálta, de az MSZP-vel nem lehet megállapodni!
(Figyelem: nem én találtam ki, Török Gábor is ugyanazt mondta, amit én! Lehet most már Török Gábort is mocskolni, csak nehogy elgondolkozzatok azon, hogy kit is imádtok?)
JAJMÁR
@adrenalink: Tényleg.
Simlis ez az ember.
adrenalink
@Béla333: Török Gábor téved!:-) A saját 2 fülemel hallottam Gy. F. szájából, talán épp K. O. - nál, hogy nem célja, és nem is lehet, a Maszop tönkretétele, mert a 2 párt nagyjából együtt mozog. Ha a Maszopnak csökken a támogatottsága, akkor a dk-é se nő. Ezt csak én teszem hozzá, hogy szerintem aki át akart igazolni a dk-hoz, már régen megtette. Most vagy parkolópályára áll, vagy irány a Jobbik...
Béla333
@adrenalink: 21.41
Lehet!
Én eddig azt hallgattam, hogy az ellenzéki tábor torálya nagyjából azonos. Ha az egyik nagyobbat hasít ki, akkor a másiknak kevesebb jut!
adrenalink
@Béla333: Nem tudom, napi szinten nem követem a számokat. 5 hónap még nagyon hosszú idő, nekem bőven elég majd az utolsó hónapot figyelni...
karma1
Ez a telefonos buli teljesen felesleges most, mert felbosziti azokat, akik mar szijjaspetyanak is leb@sztak a telefont.
Ha Gyurcsany valaha is "riogatott" 30 millio roman munkassal - amit nem hiszek, mert nem hinnem, hogy a teljes lakossag atjott volna Magyarorszagra dolgozni - az akkor talan me'g akar meg is tortenhetett volna, mert Fletoek idejeben Magyarorszag meg jobban allt gazdasagilag, vonzobb volt munkavallalas szempontjabol is. Gyurcsanyek hoztak be az utolso nagy befektetokent a Mercedest az orszagba - ha ok nem lennenek, akkor a magyar gazdasag meg melyebben lenne.
Barmennyire is tagadja ezt a tenyt a fidesz, de ha a Mercedesnel hosszabb egy ebedszunet egy oranal, akkor a GDP nalunk bezuhan.

Mara mar erdemesebb inkabb Romaniaba menni dolgozni, ott tobbet fizetnek orabert.
Ez nem Gyurcsanyek alatt lett ilyen. Bejlam barmennyire is vered a nyalad...Meg orban is elismerte, hogy nagyon jo allapotban vette at az orszag gazdasagat. 2008-ban egy recessziot is megert a gazdasag, nem tudom, hogyha orbannal tortenik ugyanez, akkor ma hol tartana a gazdasag
karma1
@adrenalink: Ebben az idoben az mno elegge baloldal-ellenes volt, szoval en inkabb ennek hiszek (Wikipedia, GYurcsany Ferenc)

"A kettős állampolgárság bevezetését akarók táborában még népszerűtlenebbé vált,[forrás?] amikor a 2004. december 5-i népszavazás előtt a „nem” mellett kampányolva 800 000 határon túli magyar áttelepülésének veszélyével riogatott.[86][87] Emiatt népszerűsége a határon túli magyarság közt is mélyre süllyedt;[88] több helyen tiltakoztak ellene.[89][90]"

Azert 23 millio helyett 800 ezer azert hihetobb. GYurcsany nem olyan hulye, hogy 23 MILLIO potencialis munkassal riogatna, amikor a 2011-es nepszamlalason 20 millio par szazezer volt a lakossag osszletszama, ujszulottekkel es szazevesekkel egyutt. Ez azota 20 millio ala csokkent.
A koteles-sztorirol hallottam, de nem ismerem reszletesen, es amugy kurvara nem erdekel.
adrenalink
@karma1: Én már megtanultam, hogy DK hívőkkel felesleges időpocsékolás bármiről is vitatkozni! Hivatkoznak egy egy könyvre, biztos meg van Neked, Gyurcsányistáknak kötelező olvasmány,. :-)) Ne nekem higgyél, hanem a szemednek! Én a könyvet nem olvastam, nem érte el az ingerküszöbömet, viszont hallottam olyan beszélgetést vele, amiben minden szégyen érzés nélkül felvállalta ezt az ötletét is. Tudom, kellemetlen, hogy nem csak Orbán riogat, de egyik 19, a másik 1 híján 20...
karma1
@adrenalink: Nincsen egyetlen Gyurcsannyal kapcsolatos konyvem sem, nem is olvastam egyet sem. DK-s sem vagyok, sot, egyetlen mas partnak sem vagyok es nem is leszek a tagja.
Ha csak a szamokat nezzuk, akkor orban-tomjenzsotiek 58 millio bevandorloval fenyegetnek, es nem 2006-ban, hanem MOST!
Irjal be a Wikipediaba - mindenki szerkesztheti ! -, hogy rosszul tudjak, nem 800 ezer lesz az, hanem 23 millio... (Biztosan meg kolcsonoztek volna 3 millio embert Bulgariabol).

Kulonben nem vagyok GYurcsany-hivo, csak realis. Peldaul nem tetszik a telefonos megkeresese, mert ez pont visszafele sulhet el. Aki mar szijjaspetyanak is leb@ssza a telefont, azt pont maga ellen fogja hergelni egy ilyen telefonnal.
Istenkem, hat nem mindenki lehet olyan tokeletes, mint te!
adrenalink
@karma1: Ne velem vitatkozz, hanem Debreczenivel, aki /állítólag/ megírta a könyvében! Egyébként egy politikust - főleg kampányban- a tények érdeklik legkevésbé! Hazudjunk akkorát, amit a balga szavazó még elhisz, lényeg az "X"...
Az utolsó mondatod epés megjegyzését tartogasd másoknak, nem vagyok vevő rá! Részemről beszélgetés befejezte!
kereső
Nem kellene ezt túltolni.Az emberek többsége a telefonos kampányt zaklatásnak veszi, közvetlen beavatkozásnak az intim szférájába. Hagyják Őket békén otthon!Csinálnanak szórólapokat, inkább ezzel próbálják meg elérni azokat az embereket, akit más módon nem tudnak elérni az üzenettel. Én is le fogom tenni a telefont, nem csak Szijjártó hangjára, hanem Gyurcsányéra , vagy bárki máséra is.
adrenalink
@kereső: Szerintem aki lecsapja a telefont, az a szórólapot is olvasatlanul kukázza...
karma1
@adrenalink: Bocs, de te kezdtel el piszkalni es Gyurcsany-hivo"zni, nem en szoltam hozzad... Ha megkerhetlek, akkor ne szolj hozzam tobbet, amugy piszkalodas celjabol sem, mert en sem szoktam ezt tenni veled.
Kosz.
kereső
@adrenalink: bár igazad is lehet, de nem egészen. Mert ha valakit érdekel ,hogy mit üzen neki az lmp, a dk, az mszp, a fidesz vagy bárki más az elolvassa. Aztán vagy kukázza, vagy nem. Kimondottam nem szeretem a direkt marketinges telefonokat, jó sok szám már le is van tiltva, de ha bedobnak egy szórólapot azt megnézem.Ha érdekel elolvasom, ha nem akkor irattározom/kuka/.Ha elolvasás után sem érdekel akkor kuka. Hidd el nagyon sokan vannak igy vele.
adrenalink
@kereső: Igen. Még mindenki maga választhatja meg, hogy milyen forrásból tájékozódik. Lehet, hogy a következő fityisz győzelem után, a propaganda anyaguk kötelező olvasmány lesz:-(
Pálinkás Pál
@Béla333: Azért agyhalott...mert momentán jobban érint minket hogy szavazhatnak a románok,mint hogy ki volt ügynök 30 éve!!! Fideszigazolványt igényeltél már???Te vagy a legjobb vetülete annak hogy az LMP a fidesz fiókpártja!!!
Béla333
adrenalink
Valóban teljesen reménytelen az értelmet eljuttatni hozzájuk!
Ha beidézed nekik hogy hülyeséget beszélnek, még csak el sem olvassák, vagy ha elolvassák, nem hiszik el.
És a legvadabb, amit karmánál vettem észre, hogy holnap ugyanazt a baromságot egy másik cikknél képes újra előadni.
Reménytelen egy DK-ssal bármit megbeszélni!
Nekik csak a Feriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Béla333
@Pálinkás Pál: 08.03
Te ostoba jószág! Ha fejtetőre állsz is ugyanúgy fognak szavazni 2018 tavaszán a kettős állampolgárok, mint ahogy ma szavazhatnának.
Nem tudom felfogod-e, hogy semmi haszna nincs ennek az egésznek az ország szempontjából, csak Gyurcsány híveit hozza össze az indulatok, ellentétek felszításával és Orbán külföldi szavazóit teszi még elkötelezettebbé, harcosabbá, hogy lám: az ellenzék ellenük van, bezzeg Orbán!
Bár úgy látom neked ez magas, annyit értesz az egészből, mint egy tyúk az ABC-ből!
kereső
@adrenalink: minek már akkor propaganda ?Majd jön a pártfélóra.Vótmá-bár én csak a szülők elbeszéléseiből tudom.
Jozefina
Hazudik, aki azt állítja, hogy a DK a külhoni "magyarok" ellen van. Ez nem igaz, ezt már Gyucsány is többször elmondta, csak ezt általában "elfelejtik" egyesek. Csupán a határontúliak szavazati joga ellen küzd és ebben nincs egyedül!!!
CsipkeRózsa
@adrenalink: Kovács László beszélt a 23 millió román állampolgárról, ő is csak példaként említette meg, hogy AKÁR 23 millió is ...
CsipkeRózsa
@Béla333: Az indulatok és ellentétek szítását először a magyarországi emberek között kellene megszűntetni, ill. abbahagyni a Fidesznek.
Béla333
@CsipkeRózsa: 13.34
Ha körülnézel itt a Propin, elég kevés Fideszes gyűlölködőt látsz, de annál több DK-s zavarkeltőt, aljas mocskolódót!
Egyébként amit írtál, azzal csak egyetérteni lehet a cimkézés nélkül!
CsipkeRózsa
@Béla333: Ez a lap nem a jobboldaliak kedvenc területe, azért látsz kevesebbet belőlük.
adrenalink
@kereső: 09:17-re Mi az a pártfélóra? Egyébként szerintem csak lesz valami propaganda, legfeljebb más formában. A hívőket ébren kell tartani, mert jön az önkormányzati választás...
adrenalink
@CsipkeRózsa: 13:30-ra Valószínűleg azért ő beszélt róla, mert ő volt a párttitkár. Egyébként sz@rok rá, hogy melyik baromarcú böfögte, AKÁR Soros is lehetett.:-) Az a lényeg, hogy 1 db "M" - és tojás 55 Ft-ba kerül...
kereső
@adrenalink: a szüleim mesélték-rákosi korszak- reggel a munka azzal kezdődött.Kötelező volt ott lenni.A párttitkár ismertetette az előző napon elért nagyszerú eredményeket, és volt egy kis ideológiai oktatás is.Akkor volt divatban Tito a láncos kutya, meg imperialisták,meg ilyenek.
adrenalink
@kereső: Hű, de jó, hogy akkor még nem éltem, mert van egy olyan rossz tulajdonságom /több is akad:-) /, hogy bárhol, bármely időpontban képes vagyok elaludni, ha valami nem érdekel. Gondolom nem vették volna jónéven...
adrenalink
@Béla333: 09:00-ra Meg lehet beszélni, csak ércs velük egyet. :-)))
Valamit azért nem értek. Miért akar bármiáron bekerülni Gy. F. a Parlamentbe? Kormányra úgy sem kerülnek. Tán lesz egy frakciójuk, és akkor mi van? A fityisz nem fog változtatni az ellenzékhez való iszonyán, sőt tovább fog romlani. Pont ez miatt nem járnak be az ülésére, csak, ha valami fontos szavazás van. Magas ez nekem... :-)
kereső
@adrenalink:19:22: 5%-os ÁFA-val! most képzeld el mennyi lenne 27%-al.Mennyit spórolt Neked ártunk és nem kormányozunk,hogy csökentette a héát.
Béla333
@adrenalink: 19.53
Hogy miért akar Gyurcsány hatalmat? Bartus szerint ezért:

"Gyurcsánynak az is elég, ha az Orbán-rendszer egyedüli jelentős ellenzéke marad, és így elvergődik Orbánnal együtt választásról választásra, miközben kedvenc hobbiját, a politikát űzi.
A baj az, hogy eközben a riválisok legyőzésére fordítja erejét, megsemmisíti a civil kezdeményezéseket. Ezért már nem csupán arról van szó, hogy visszatekintve úgy tűnik, a szép szólamok csak megtévesztésül szolgáltak, politikai érdekeket lepleztek, és ennek az embernek egyetlen szavát sem szabad komolyan venni. A helyzet az, hogy ma egy valódi ellenzék legkeményebb ellenfele nem Orbán, hanem Gyurcsány lenne, aki mindent megtenne, hogy eltiporjon egy alternatív kezdeményezést."
nepszava.com/2015/02/velemeny/bartus-laszlo-lehet-e-gyurcsany-nelkuli-dk.html

Igaza lehet...
adrenalink
@kereső: Mindig 1 helyről vesszük a tálcás /30 db-os/ tojást. Megnéztem, anno tényleg csökkent az ár 180 Ft-tal, de aztán fokozatosan visszakúszott. Lehet, hogy ezek a hülye tyúkok is sztrájkolnak? :-)
JAJMÁR
Ezek a "telefonbetyárok" csak az egyirányú vonalat ismerik. Ha már hívogatják az embereket, mondjanak be egy számot is hozzá, ahová bárki a viszontválaszát bemondhatja.
Ez a minimum.
adrenalink
@Béla333: 20:01-re Nem csípem Bartust, de most nála a pont! Régen még néha azzal szórakoztam, hogy levettem a hangot amikor beszélt, és csak néztem az arcát, meg ahogy tette-vette magát. Komolyan mondom megérdemelne egy Uszkár díjat! :-) Mára rém unalmas lett, már csak tableten nézem vissza, abba legalább bele tudok tekerni, oszt gyorsan túlesek rajta...
Pálinkás Pál
@Béla333: Képzeld,tudom hogy fognak szavazni,hála a görény fidesznek meg az LMP-nek is,akik támogatják ezt. De ha felrázzák az embereket,és azok megemelik a seggüket,talán majd elmennek szavazni,megszüntetni ezt az áldatlan állapotot. Semmi szükség egy választásnál kibicekre,akiknek semmi nem drága...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.