Egy éve Matolcsy Györgytől hallottunk hasonlót, akkor a jegybank elnöke az advent mögé bújva kerülte el a válaszadást.

Komédia a parlamentben: Orbán Viktor így még biztosan nem kívánt boldog karácsonyt
Fotó: Illyés Tibor/MTI

Demeter Márta (LMP) szerint a kormány több mint hét éve szervezetten valósítja meg a korrupciós intézményrendszer kiépítését az országban, "elképesztő pénzeket nyúltak le a magyar adófizetőktől", és ezért "ülni fognak". Hozzátette, számos, a büntető törvénykönyvbe ütköző bűncselekményt követett el a kormány, de el lesznek számoltatva a 2018-as "rendszerváltás".

Szerinte amit a kormány csinál, az nemzetárulás. Hogy van az, hogy a miniszterelnök itthon hiszterizálja a társadalmat, közben az Európai Tanácsban nem emel vétót a döntések ellen? Hogy van az, hogy tízmilliárdokból bevándorlásellenes konzultációt folytatnak, miközben a letelepedési kötvénnyel 20 ezer embert engedtek be az országba? – sorolta kérdéseit. Hogy van az, hogy terrorizmusért is körözött emberek flangálhatnak a miniszterelnök közelében? – tudakolta, megjegyezve, kiderült Ghait Pharaonról, hogy a kormányfőhöz érkezett vacsorára és a kormányfő vejével üzletelt. Örökölnek valamit Ghait Pharaon vagyonából? Milyen garanciát tud adni a magyar embereknek, hogy nem ön jelenti a legnagyobb nemzetbiztonsági kockázatot? – kérdezte a miniszterelnöktől Demeter Márta.

Orbán Viktor az elhangzottakra úgy reagált, hogy boldog karácsonyt kívánt a képviselőnek.

Demeter Márta azt mondta, úgy kívánjon a miniszterelnök boldog karácsonyt, hogy bérválság van az országban, hogy tönkrement az egészségügy, romokban hever az oktatás és eladták az ország jövőjét, biztonságát. Hozzátette: kizárólag kommunikációs kormányzás folyik.

Orbán Viktor elmondta, az oktatásra fordított kiadások 2010 és 2016 között 20 százalékkal nőttek, 2019-re ezek a kiadások elérik a 2000 milliárd forintot.

Hozzátette: a vidéki egészségfejlesztési programokra 500 milliárd forintot fordítottak, Budapesten egy negyvenmilliárd forintos programot hirdettek meg. Hasonló növekedés volt a bérek esetében is – jegyezte meg.

Orbán Viktor azt mondta, lehet, hogy ez nem elegendő, ő is szeretne még többet, de ez nem nevezhető semminek és nem lehet kézlegyintéssel elintézni, ezek eredmények.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vladimir putin
Boldog Karácsonyt Kívánok! - hazudta Orbán Viktor.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
https://kolozsvaros.com/2017/12/12/tessek-csa...
Hát tessék újraválasztani ezt a jeles államférfiút, ezt a sziporkázó lángelmét, ezt a gerinces
úriembert negyedszerre is! Tessék újraválasztani és büszkén ünnepelni, hogy legalább nem a
sorosgyurcsányok hugyoznak a fejünkre! Mutassák meg az elnyomó liberális véleményterror
súlya alatt sínylődő nemzeti öntudat erejét, és ne hagyják, hogy ez a féltérdre parancsolt nép
valaha a büdös életben két lábra emelkedjen és kiegyenesítse a görnyedt hátát!
Equus
@Eladott Ország: nagyapámtól jegyeztem meg: Fiam, ha egy kutyának az asztalra húzod a fejét, de ő továbbra is alá foga dugni, ne próbálkozz vele.
mariaberta
Egy bunkó! De kitől is tanult volna jó modort?
nusika
Egy ,magát kereszténynek valló politikus?, nem a"" Karácsonyt"" használja fel, egy ilyen kérdés - válaszra !! A Karácsony egy szent nap! Tényleg bunkó !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél