A választókat nem érdekli az a baloldali politizálás, amely ma is csak arról szól, hogy melyik párt hány jelöltet fog indítani a választáson jövő tavasszal – mondta Farkas Örs politikai elemző szombaton az M1 aktuális csatorna esti műsorában.

Elemző: az ellenzék nem képes mozgósítani választóit
Fotó: Balogh Zoltán/MTI

A szakértő szerint a koordinált jelöltállítás a december 10-i solymári időközi választáson is megbukott, az összefogás ráadásul a kormánypárti szavazókat is mozgósíthatja. Hozzátette: a 2014-eshez "nagyon hasonló színpadi előadás" zajlik most is.

Farkas Örs úgy véli: az LMP felismerhette, hogy az ellenzéki erők versengését az összefogásból kimaradók nyerhetik, ezért – mint mondta – lehet, hogy a párt végül önálló jelölteket indít.

Az elemző szerint egyelőre nem tudni, hogy a Momentum milyen eredményekre számít 2014-ben és hosszú távon. Hangsúlyozta viszont azt is, hogy a párt támogatottsága vidéken mérhetetlen, ezért jövőre az önálló jelöltindításnál mérlegelniük kell a parlamentbe jutás esélyeit.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
De most látom, ez az M1 elemzője. Megdicsérte az LMP-t, ez kb. elég egy újabb összeesküvéselmélethez, és ellenzékoldali megtaposásához.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Még egy melegfelvonuláson is többen vannak, mint itt egy sok pártból álló tüntetésen. (Bár a résztvevők egy része valószínűleg azonos.)
Csizmás Kond
...ott ahol a saját zászló csak szükséges kellék mert a hangsúly nem azon van az nem az országért, a hazáért küzd hanem áruló.
...mert ugye ha egy családban van kilenc gyerek és az egyikük allergiás a kutyaszőrre oda senki kedvéért nem veszünk háziebet...
Macskaszem
Nem vonzó a menet élén ez az orbán hasonmás.
peterkelemen
Álellenzék, akik nem látják be, hogy vagy totális bojkott kell és nem venni részt semmiben vagy a nép erejével nekik menni.
magyarbakancs
Kire szavazzál Fideszre?
Lop,hazudik.
MSZP-re ugyan az csak szegfűben.
LMP ?
Gyenge mint a harmatos moly fing.
DK?
Egy idióta vezeti.
kit ajánlsz ?
Eladott Ország
Úgy hazudnak a pénzükért, mint a vízfolyás . Persze van valaki a fidesz környékéről aki igazat mond? Szerintem rögtön ki is zárnák a pártból, és kirúgnák az állásából!
"Farkas"???
Inkább, csak egy újabb csaholó fityisz kutya.
"Politikai elemző"?
Inkább, csak egy újabb putyin pincsi seggnyaló.
Az ellenzéki lakatos üzemben:
- Gyerekek!
Kell még egy lámpavas.
A lábazati névtáblára, Farkas Őrs kerüljön.
- Oké, de ki a faxom ez a geci?
Ez a feladata: dezinformációt ömleszteni a tömegekre.
wagabund
-jónapot kívánok...nem mutatkoznék be ha szabad, mert bajom lehet belőle..
-jónapot! nem megyek a tüntetésre, mert ha meglátnak a tévében a kollégáim, akkor nekem annyi...
- a zsinagógába betérők java csak azért van ott, hogy lássák az ismerősök, ő bizony ott van..
-a reggeli istentiszteleten azt figyelik az emberek, ki van ott és milyen áhítattal énekel...mert akkor ő közénk tartozik, még akkor is, ha csalja a feleségét.

ezek a mondatok a rádióban hangzottak el a napokban. Jól jelzik, miért is képtelen mozgósítani az ellenzék a választóinak képzelt választóit...lehet, hogy nem is azok?
...hogy áprilisban kisebb legyen a pofáraesés, ezért talán kedvesen kellene szólni a néphez..nem úgy, hogy összefogunk, aztán szavazzanak.. és? kire is?
Yoda69
"A szakértő szerint a koordinált jelöltállítás a december 10-i solymári időközi választáson is megbukott"

Azert ez nem igaz ilyen formaban. Solymar koztudottan fideSSes fellegvar, 3/4-ddel szoktak nyerni a valasztasokat. Ellenben most csak 54 szavazattal nyertek fej-fej mellett. Ezt is csak annak koszonhetik hogy a jobbik nem inditott jeloltet, igy a jobbikos szavazok nagy valoszinuseggel a fideSSes jeloltre szavaztak.

Itt ujra megjegyeznem ha sikerul az osszefogast osszehozni es EGY jeoltet inditani mind a 106 korzetben szemben a fideSS es a jobbik jeloltjeivel, akkor jo esely van a fideSSes diktatura megdontesere, de minimum a 2/3 megakadalyozasara.
F_Viktor
@Yoda69: Miii???
Csak a ket naci part versengjen ki amortizalja le az orszagot gyorsabban???
F_Viktor
A cikk cime helyes.
Az ellenzek nem kepes mozgositani a szavazokat!
Mert a magyar szavazokat nem lehet mozgositani.
Lehet ramutatni a fityesz buneire, gaztetteire, lehet alternativakat felmutatni, a magyar szavazok akkor is kozombosek maradnak.
tudode
Miért? Miért?
.
A sűrűn változó gazdájú hírfolyamok AZONOS, v NAGYOBB FELELŐSSÉGGEL tartoznak a publikumnak azzal, hogy imitt, amott SEGÍTENEK ANNAK, akinek a státusát eddig még egy JÓL MEGFIZETETT, sunyító elemző SEM MERTE KIMONDANI azt, hogy ez a SELYEM DIKTATÚRA mivé fajulhat.
.
Nem kell JÓSTEHETSÉGNEK lenni ahhoz, hogy MILYEN MÓDON MŰKÖDIK/MŰKÖDÖTT a
PÉNZ, ÉS HATALOMÉHES diktatúra hajlamú, génhibás EGYÉNEK "politikai művészetének" gyakorlása.
.
Már előbbre lenne a "falusi gyerek", ha a kisvasútja + a klf. vackai mellé ELÉRHETTE "volna"
.
------ Orbán Viktor: Vissza akarjuk kapni a jogot a HALÁLBÜNTETÉS bevezetésére
hvg.hu/itthon/20150508_Orban_Viktor?utm_expid=1324304-23.8USXuGWPRhWtdjJmATShwQ.0&utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.hu%2F
.
A szavak szintjén LASSU HALÁLRA van ítélve az ország, mert a leejtőn nincs megállás!!!
..
Az elemzőknek, szócsöveknek, a "falusi gyerekhez" csapódottaknak, az átviteltechnika MAI FEJLETTSÉGI SZINTJÉN a világhálóban KÖTELEZŐ LENNE tájékozódniuk.
.
Youtube: beírni "DIKTÁTOROK", és a találat, amely egyre bővül "csak" Kb. 1 240 találat található!!!
-
www.youtube.com/results?search_query=dikt%C3%A1torok
.
Aki nem talál hasonlóságot a JELENLEG KIALAKULÓ Magyarországgal összefüggésben, az SÜKET, VAK, és "várja a sült galambot" még szavak szintjén sem a 24. órában!!!
Yoda69
@F_Viktor: Valoszinu felreertettel.
FideSS - jobbik - es a demokratikus osszefogas jeloltjeirol beszeltem. Tehat harom jelolt, Illetve az apro partok jeloltjei akik elerik a kuszobot.
Eriksson
Vajon a fenti képen mit keres az olasz zászló?
JAJMÁR
Ellenzék? Hol? Én nagyon keveset látok belőle, pedig figyelek... de mindenki nem figyel ennyire!
Az ellenzékkel azt csinál a kormány és a kormányközeli média, amit akar, úgy táncolnak, ahogy fütyülnek nekik, és sajnos velük táncol a még valamennyire szavazni akaró tábor is.
Aztán majd elemeznek., azt komoly képpel tludnak.. ki lenne a "hibás", ha nem a szavazó és a "nem"-szavazó tömeg? (Illetve ez nézőpont kérdése, van az a nézőpont, ahol ez dicsőségnek számít). De nem ők, ugyan, mindig más a hibás!

Mindent lenyelnek és elsikálnak az ellenzékben, elég egy megosztó, vagy álmorális elmélet bedobása, és már hagyják is, hogy pártokat kicsinálhassanak, újságokat megszüntethessenek, vezérembereket karaktergyilkolásszanak, milliárdos üzleteket kihasználhassanak, sorosozzanak... bármit megenged az ellenzék.

Ellenezni valamit? Ugyan, hát hogyan, és kikkel, és mikor, és emellett meg amellett és azzal meg ezzel nem, és mi értelme, és akkor a Botka, meg a Vona, meg a Gyurcsány... - na ennek van a legtöbb vaja - , majd pont ezek profitáljanak belőle? Á, nem! Csakafidesz!
Magyarország a szégyenek országa!
JAJMÁR
De most látom, ez az M1 elemzője. Megdicsérte az LMP-t, ez kb. elég egy újabb összeesküvéselmélethez, és ellenzékoldali megtaposásához.
Yoda69
@Eriksson: Hol latsz olasz zaszlot? Vagy fejen allva nezed a kepet?
Eriksson
@Yoda69: A középső fószer zászlaja éppen úgy lobog, hogy a a szélen álló sárgamellényes rúdját is érinti. Pont olyan, mintha az övén lenne a zászló, csak fordítva.
Érdkesre sikerült a kép, mert első rálátásra úgy néz ki, mintha az olasz zászló lenne. :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.