Gyerektartási kötelezettség elmulasztása miatt adott ki körözést a rendőrség az X-Faktor egykori énekese ellen december elején.

A Szi­get­szent­mik­lósi Já­rás­bí­ró­ság hétfői tárgyalása után kiderült, hogy Király L. Norbertet a bíróság 1 év fogházban letöltendő, végrehajtásában 2 évre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte. 

Király és volt felesége között nem sokkal most ötéves gyermekük születése után mérgesedett el a viszony, végül a válás mellett döntöttek. Szinte ezzel párhuzamosan a fiatalember fellépései is ritkulni kezdtek. Azt az énekes Facebook-oldaláról is tudni lehetett, hogy ő és volt neje nincsenek jóban.

(Blikk.hu)

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Ha nincsenek fellépések el kell menni dolgozni.
A gyerekért felelősséggel tartozik, minden körülmények között.
Szegény kicsi gyermek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@Szeparepa2: Lehet,hogy azért volt Ildikónak szimpatikus,mert ő tudta mi vár a srácra és már előre sajnálta. Nem ő az első és nem is az utolsó aki addig vonzó és férfias, még lehet vele villogni. Sajnálom az ilyen férfiakat és nőket is,hogy nem veszik észre,hogy még senkik voltak inkább kiröhögték,de nőt még a lakása ajtajáig sem tudtak vinni.( kivéve a hivatásosokat) Amint valamiért felkapja a média azt hiszik,hogy megszépültek. Aztán jö a pofára szállás,amit meg is érdemelnek,mert hülye, naívak. Ám ha már gyerek is van akkor az a nő épp olyan bűnös,mert ő maga is tudja,hogy semmivel nem lett szebb a szerencsétlen,csak híres lett pár percre. A gyerek meg ha apukára hasonlít,akkor dupla szívás szegénynek.
Szeparepa2
@Szeparepa2: Bocs kicsit túlreagáltam (vagy nem is kicsit), pont valami más ügy felcseszte az agyam...aztán jöttem rá hogy annyira nem is írtál durvát... szóval én vagyok vagy voltam inkább a troll most... :)
Horizont
@Szeparepa2: Szerintem te nem vagy normális és komoly mentális zavaraid lehetnek ha egy általam írt kommentre ilyen választ adsz. Szegény kis szerencsétlenkém.
Milyen trollra gondolsz? Király. L. Norbis trollra vagy az elvált apák ellenire? hahahahaha
Horizont
@Szeparepa2: Most olvastam el utóbb amit írtál éjjel. Más miatt így írni??? Én semmi bántót nem írtam. Így megbántani engem a semmiért. Sajnállak! :(
De elfogadom a bocsánatkérést. Lépjünk túl.
Szeparepa2
@Horizont: Azért mert kb 3 szót olvastam el és már a másik ügyre gondoltam, már arra reagáltam, ilyen előfordul néha bárkivel... ööö vagy nem...? XD Sajnálhatsz is mert idegileg teljesen kikészít a sok idióta ember sajnos... remete életre készülök, vissza fogok vonulni a Himalájába hamarosan... ott nem lesznek ilyen tapló tahó barmok... (nehogy magadra vedd)... legfeljebb a jeti jön és jól meghág... XD
Horizont
@Szeparepa2: :DDDD Himalája??? Ott hideg van. Valami jó kis lakatlan sziget? Néha én is vágyok rá :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.