A volt miniszterelnök közleményében kelt ki Orbán Viktor ellen. 

A Magyar Idők főszerkesztője, Gajdics Ottó vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Gyurcsány ellen, erről a lap írt szombat reggel.

De Gyurcsány – ahogy állítja, fél órával megelőzve Gajdicsot – is saját maga ellen kezdeményezte az eljárást – pont azért, hogy véget vessen a kormányoldali támadásoknak, hogy végre tisztázódjon a helyzet. A volt kormányfő szerint ő bevallotta a saját és családtagjai vagyoni helyzetét, ahogyan előírják a jogszabályok.

De közleményében még tovább megy Gyurcsány. Ahogy írja:

Címlapkép: Facebook/Gyurcsány Ferenc

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rohács1926
A továbbiak: "Mert te a bűnnel kötöttél szövetséget hazád helyett.
BECSTELEN BRIGANTI VAGY.
Hétfőn hivatalosan megkérem a fideszes vezetésű és többségű Mentelmi Bizottságot, hogy vizsgálja meg vagyonnyilatkozatom helyességét, törvényességét.
Csak, hogy legyen még egy papírod arról, hogy hazudsz. Meg arról, hogy én nem.
Mert nincs veled alku.
Harc van."
Azért tökös gyerek ez a Feri. Lehet, hogy az igazmondásáért kerül börtönbe?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Köb Jani
Ez az embernek nem nevezhető,...csak emberhez hasonlítható hiteltelen személy... mikor fog a nyilvánosság elől eltűnni. Nagyon irritáló.
peterkelemen
Orbán egy korrup tolvaj. Börtönben a helye, de ha így folytatja valóban kap egy golyót a hülye fejébe.
rohács1926
A továbbiak: "Mert te a bűnnel kötöttél szövetséget hazád helyett.
BECSTELEN BRIGANTI VAGY.
Hétfőn hivatalosan megkérem a fideszes vezetésű és többségű Mentelmi Bizottságot, hogy vizsgálja meg vagyonnyilatkozatom helyességét, törvényességét.
Csak, hogy legyen még egy papírod arról, hogy hazudsz. Meg arról, hogy én nem.
Mert nincs veled alku.
Harc van."
Azért tökös gyerek ez a Feri. Lehet, hogy az igazmondásáért kerül börtönbe?
Eladott Ország
Orbánt a hatalomból még ki nem b*sszák minden ráfér a pofájára! Végtelenül aljas cinikus szarházi kancigány.
tudode
Gyurcsánynak minden oka megvan arra, hogy visszahúzza a bajszát NEM IS OLYAN RÉGI HARCOSTÁRSÁNAK, mivel meggyanusították a karaktergyilkosok, na nem csak szóban:
.
ripost.s3.eu-central-1.amazonaws.com/thumbs/2018-02-02/73cd31b7f6d4ae7aa74b9dcb25fa550f/620x0.jpg
..
Nála jobban NEM ISMERIK sokan az államigazgatás működésének rendjét/rendszertelenségét!
.
Visszanyalhatna már az a fagyi!!!
.
www.youtube.com/watch?v=c7d437Mppag
Pálinkás Pál
@Köb Jani: A csúti cigányról beszélsz??? Mert annál irritálóbb lényt még nem hordott a hátán a föld!
karma1
@tudode: Tokbuli a masodik...:o))) Csak eppen azt felejtik el, hogy az a bank, ahol o a penzet orzi, az magyar tulajdonu IS. Vagyis semmit nem titkolt el. Arrol senki sem tehet, hogy a bankok gyorsabban valtanak tulajdonosokat, mint orban az alsogatyajat.
Bankok megszunnek, atalakulnak, vagy eppen ujat alapitanak, vagy a meglevo felet adjak el kulfoldre, allamositjak az addig konzorciumban levo bankokat - persze eloszor jol lerohasztjak, hogy szare'-hugye' meg lehessen venniuk - tehat ne nagyon vadaskodjon orban.
Nagyon valoszinu, hogyha Gyurcsany teriteni fogja orban svajci bankszamlajat, arrol nagyon is ki fog derulni, hogy az egy echte 300 eves bank, es hat Svajcra nem lehet azt mondani, hogy nagyon unios orszag lenne, ugyebar.

24.hu/fn/penzugy/2017/07/11/hamarosan-vege-a-titkos-svajci-bankszamlaknak/
karma1
Szoval miniputyinka, erre lehet gombot varrni. Most mit fogsz mondani Fletonak?
Hogy Boldog Valentin napot? Vagy Kellemes farsangot?
Marhara foshatsz innentol, mert Gyurcsany ki mer menni a napra , nincs a fejen olvados vaj.
Erdekes, a mi Belank biztosan nem fog erre a cikkre reagalni, mert akkor azert megkerdeznem ot, hogy Hadhazy papaja a foldeloszto bizottsag elnoke, a mamaja meg eppen 140 millaert akart foldet venni, hogy is van ez?...(Lehet, hogy szegeny Hadhazy allitotta le a mama foldvasarlas iranti felfokozott erzelmeit, de teny, hogy akkortol kezdve mar nem jart olyan lelkesen a foldmutyik utan az Akos). Pedig szerintem o tenyleg tesz valamit a korrupcio ellen.
tudode
@karma1: .
Nem a bankokat, a közszolgáltatókat is váltogatják, mint a gatyájukat. Pl. a "Nemzeti közművektől" kaptam egy szlát, amelyről kiderült, hogy BENYALTA a GONDOSKODÓ ÁLLAM a Főgázt "is".
.
A svájci bankoknak is megvan a véleményük rólunk, v róluk:
.
www.youtube.com/watch?v=s_W8fVAB-rM
.
Gorbán illiberális államában "csupán" származási helyének megfelelő egyetlen egy SZAKMINISZTÉRIUM működik úgy, ahogy a Vidékfejlesztési, v mi a fene! Tehát olyan ÖSZVÉR Felcsút lett az egész ország egy "falusi gyerek" rémálmainak megfelelően!
Béla333
Elolvasta valaki a cikket?
Az egész történet egy nagy humbug!
Gyurcsány megtudta, hogy vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményeznek vele kapcsolatban, erre föl saját bevallása szerint ezt fél órával megelőzve ő indított valamit.
Az egész csak egy nagyotmondó hanta, bármiféle konkrétum nélkül.
Az meg hogy egyes DK-s fanatikusok hogy képesek ebbe belekeverni Hadházyt, azt fel nem foghatom!
Kinek is van itt fóbiája és kivel kapcsolatban?
Egyébként Hadházyval kapcsolatos karma féle sz@rkeverés ugyanúgy egy nagy semmi, mint ez a cikk is! Az egész csak egy handa-bandázás, hogy ne múljon el a nap Gyurcsány nélkül...
Béla333
Miféle támadás amibe lendül Gyurcsány? Csak szájkarate, hablaty! JÓl odamonott neki?
Mi ebben a támadás?
vadnarancs
Újabb koki, újabb saller... Orsósnak megint beletörik a bicskája Gyurcsányba...
Eladott Ország
A nép legeslegegyszerűbb gyermeke, Orbán Viktor örülhet, ha lassan vonatjegyre telik neki. Tavalyhoz képest picit gyarapította ugyan a megtakarításait, 742 ezer forintról 993 ezer forintra nőtt a bankbetétje. Lakáshitelét is törlesztette, így kicsivel több mint 4 millióval tartozik még. Reméljük, a hívek azért összedobnak neki néhány adag roppanós virslit pereccel, és utána meg karpereccel ,vezetőszárral!
rohács1926
@Béla333: 14:20
Hogy ez szájkarate, vagy hablaty vagy esetleg, netalántán lényegre tapintó konkrétum; döntse el mindenki a saját szellemi szintje alapján. Mert így állít ki magáról egyértelmű, hiteles bizonyítványt.
Ha valaki csak pártokhoz való kötődés alapján dönt, akkor az osztályzat eleve egyes.
Béla, te hányast adnál magadnak?
Béla333
@rohács1926: 14.53
Megmondom, de előtte azt áruld már el, hogy mi abban a "támadásba lendülés", hogy Gyurcsány szóban (na jó: írásban!) beolvas Orbánnak?
Mert semmi más támadásról nem szól a cikk!
Vagy bármit rosszul értelmezek?
rohács1926
@Béla333: Felhasználva totális erőfölényét, általában a fidesz indít (szinte) egészpályás letámadást elérve, uszítva, butítva ezzel a szavazók jelentős részét, többmillió embert.
Gyurcsány jelenlegi közleményével (beleértve az összes ellenzéki sajtót) elért néhány százezer embert TÁJÉKOZTATVA ŐKET a VALÓSÁGRÓL. És ez az én megítélésem szerint nem szájkarate és főképp nem hablaty.
ORBÁN SZERINTEM EZT SZEMÉLYE ELLENI TÁMADÁSNAK ÉRTELMEZI.
És hogy mi ebben a támadásba lendülés; most kivételesen nem Gyurcsány védekezik a többnyire hamis vádak ellen, hanem ő mer megfogalmazni igen kemény állításokat a politikai ellenfelével szemben.
kereső
@Béla333: úgy hiányolom ez ügyben,hogy nem hoztad ide egy linken, a Ripost cimlapját!Hátha hitelesebbnek tűnnél tőle.
wagabund
..."nem az én feleségemnek van temérdek földje. Nem az én apám lett dúsgazdag vállakozó miniszterelnökségem alatt. Nem az én vejem ellen folytat csalás miatt vizsgálatot az EU."...

erről az a felszólalás jut eszembe, amikor a parlamentben(legalább tíz éve) felállt egy cigány vezető, és már-már remegő hangon szabadkozott:

-a cigányság nem felelős semmiért.. - mi nem találtunk fel fegyvert, mi nem találtunk fel atombombát, mi nem találtunk fel hidrogénbombát kérem szépen...a cigányság erőszakos ügyekben ártatlan...

Valamit nem feltalálni, és arra büszkén hivatkozni? Ezt nehéz volt feldolgozni...én például a melegvizen kívül nem találtam fel semmit... talán magamat.
Borsodi
Már ideje lenne,hogy mások is követnék .De ne csak szóban.
karma1
Azert a "nem feltalalni" es a "nem lopni" kozott igencsak nagy a hezag...
A "nem feltalalni" az egy allapotot jelez - buta vagyok mint a fold, mert nem tanulhattam sohasem, nem is vittem semmire sem, de a "nem lopni" az bizony azt jelenti, hogy bar lophatott volna megsem tette.
Az egyik TULAJDONSAG, amirol mindenki maga tehet - eljar-e az iskolaba es lesz-e belole egy zseni , vagy nem -, de a "{nem lopni" az azt jelenti, hogy becsuletes vagyok, mert ez a moralom, de megteghetnem azt is, amit orban tesz: gazdagithatja a szuleit, a feleseget, majd szerenyen egy atlagkeresetnyit noveli a vagyonat papiron, amit bevall...

EZ a kulonbseg kettojuk kozott, es amig Gyurcsany allitasa leellenorizheto, utanajarhato, addig hogy is van ez a csuti potrohossal?
karma1
@rohács1926: Magyaran, aki nem ertene: Gyurcsany hajlando besetalni az oroszlan barlangjaba, hogyha hazudna, akkor a "fideszes tobbsegu" bizottsag egyszeruen fel tudna falni.
Probalja utana csinalni ugyanezt barmelyik mai magyar politikus.
Annyi vaj mindegyikuknek lenne a fejen, hogy ezerszer meggondolnak, hogy besetaljanak egy ekkora kelepcebe.
Ja, es a fidesz mar igy is eljarast inditott Gyurcsany es Dobrev ellen is ket hete, de mar el is felejtettem, hogy miert. (Tokmindegy, ugysem lesz semmi kovetkezmenye, hiszen nincs mit takargatnia semmilyen ugyben sem. )
Ha viszont orban sokat hoborog, es sokat probalja meg sarral dobalni Gyurcsanyt, bizony o maga lesz szaros a sardobalastol...:o)))
bencemacska
Nagyon itt van az ideje, hogy valaki megszorongassa OV "tojásait"!
Eddig csak Európát akarta megrendszabályozni, most már az ENSZ-nél tart.
Magától ez már nem áll le!
bencemacska
@karma1: tegnap, 22:34
Egy kis hallgatni való a témában:
/gyurcsanyferenc_0202.mp3www.klubradio.hu/data/files/gyurcsanyferenc_0202.mp3
karma1
@bencemacska: Olyan aranyos vagy,, ..:o)) Te mindig gondolsz ram, tudod, hogy nem erek el minden hirt, esemenyt...:o))) Koszonom...:o))
Desischado
Remélem, Gyurcsánynak megint sikerül felmosnia a padlót a csuti gazemberrel! Bár nekem ez a szöveg is nagyon tetszik! Erre vajon mit lép a dádé?
rohács1926
@karma1: tegnap 22.34
Több témát felvetettél és összességében jól látod a dolgokat.
A rendszerváltás előtt nagyjából 10 évig Gyurcsány KISZ titkár volt és foglalkozott a politikával a Kádár diktatúra felpuhult időszakában. 1989-ben Orbán Viktor így nyilatkozott róla: „Egyetlen ember van a KISZ-esek közül, akit én ismerek, akit komolyan kell venni, ha az ember tárgyal vele, mert az próbára teszi az ember képességeit, ...az a Gyurcsány nevű ember”.
1990-től nem foglalkozott a politikával, az üzleti életben, mint sikeres pénzügyi tanácsadó és befektető dolgozott. Kapcsolatait (beleértve anyósát is) kihasználva több privatizáció részese volt, az akkori gyakorlatnak megfelelően, és azért az a gyakorlat nem volt szeplőtlen. EBBEN AZ IDŐSZAKBAN AZ ANTALL –BOROSS KORMÁNY IDEJÉN SEMMIFÉLE POLITIKAI HATALMA NEM VOLT.
2000 körül, amikor visszatért a politikába már a leggazdagabb 100 magyar között tartották számon, tehát nem a politikai hatalmát használva gazdagodott, mint ahogy ma az oly szokásos.
Miniszterelnökként küzdött a korrupció ellen, de a Puch-Simicska vonallal szemben gyengének bizonyult.
Mikor jelentős szellemi fölényét kihasználva tönkreverte Orbánt a 2006-os választáson, megindult ellene a bosszúhadjárat, karaktergyilkolás. És Gyurcsány elkövetett néhány hülyeséget, amely az ellene folyó hajtóvadászatot nagyon sikeressé tette.
Gyurcsány tisztában van vele, hogy minden lépését óriási erők figyelik és a legkisebb szabálytalansága esetén a TÖRVÉNYTELENSÉG minden erejével lecsapnak rá, ezért kínosan ügyel a részletekre.
Nem láttam, csak úgy hallottam, hogy az M1 TV-ben sem vádolják már hamis vagyonbevallással „csak” hazafiatlansággal, mert nem itthon tartja a pénze egy részét (mondjuk úgy, mint a Rogán Tóni…). Mire Gyurcsány úgy válaszolt; Ő EU állampolgár és teljesen szabályosan EU-s bankban tartja pénze egy részét. Egyébként teljes egészében megértem őt, itthon tartott vagyonát bármikor zárolhatják (megvédhetik; a tulajdonosától).
Én úgy gondolom, hogy...
rohács1926
@karma1: Én úgy gondolom, hogy a Czeglédy Csaba ügyében sem ő sem a felesége, Dobrev Klára nem követett el szabálytalanságot. Persze itt az ügy részleteit nem tudhatjuk.
karma1
@rohács1926: Mar nem emlekszem, hogy melyik ujsagban, de volt egy nagyon pontos cikk arrol, hogy kronologikusan mi es hogyan tortent.
Abbol teljesen hihetoen kiderult, hogy SEMMIT nem kovetett el Czegledy, a gyerekek utolso beret viszont egyertelmuen azert nem tudta kifizetni , mert zaroltak a banki szamlajat.
Azt akartak Gyurcsanyekra rabizonyitani, hogy nemcsak szaktanacsadassal foglalkozik az Altus, hanem penzt ad ki kamatra, ugyanugy, mint egy bank, es ez rejtett jovedelemszerzo tevekenysegnek minosul, jogtalan haszon, meg ilyenek...
Igenam, csak a futyisz ehhez is a bunkosaga miatt ugy nyult hozza, hogy nem tudatositottak magukban, hogy 2 Altus letezik, es az egyiknek volt annyi penze, hogy nyugodtan kolcsonadhatott belole a baratjanak. Nem tudnak rajuk verni uzsorakamatot, hiszen Gyurcsanyek csak a szokasos hivatalos kamatot kertek a penzukre, ami teljesen normalis, mert ha ezt a penzuket lekotve tartjak valahol egy bankban, akkor pont annyi kamatot kapnanak ra, mint amennyit Czegledynek felszamoltak. Mert az uzlet az uzlet, a baratsag meg egy masik dolog, es megiscsak 140 millio forintrol van szo.
Persze, hogy lukra futottak megint, hiaba ideztek be Klara asszonyt, es hiaba inditottak a mult heten mindkettejuk ellen egy ujabb nyomozast, egy kilo fosztott tollat fujhatnak a seggukbe - semmi torvenytelent nem csinaltak. Ilyen egyszeru...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.