Közeledvén a nagy naphoz, amely jelen esetben nem Orbán Viktor egy újabb gyermekének házassága, hanem a választás, egyre inkább biztossá válik, hogy a Fidesz Orbán Viktorral együtt fog a süllyesztőbe menni. 5 okot találtunk erre: 1, Ilyen pocakkal, valljuk be, nehéz kampányolni.  Ha sikerül is, az emberek miért szavaznának egy jóllakott napközisre, akinek ráadásul mindössze 993 ezer forint a megtakarítása a legutóbbi vagyonnyilatkozata alapján? És ezen a ponton el is értünk a második okhoz, amiért Orbán biztosan veszít majd áprilisban. 2, Nem tud takarékoskodni A miniszterelnöki szóvivő, Havasi Bertalan szerint, a miniszterelnök vagyonnyilatkozata törvényes, aki mást állít, az hazudik, tehát eszünkben sincs ezt cáfolni. Lehet, hogy a többi pénzt a miniszterelnök a bendőjében tartja, ugyanis jóval elmarad a magyar átlagtól, ami a jegybank adatai szerint átlagosan 4,1 millió forint/fő. Egy olyan kormányfő pedig, aki képtelen spórolt pénzben megütni a magyar átlagot, milyen példát...

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
pontosítsuk a felvetést: 5 érv arra, hogy egy normális országban már rég elzavarhatták volna!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2018/02/03/ugy-vagyok-vele-hogy-jobb-ha-nem-tudom-mi-folyik-az-orszagban/
Tanuljuk már meg az isten szerelmére, hogy a politika nem egy olyan dolog, amelyről ha nem veszünk tudomást, akkor nem befolyásolja az életünket. De, befolyásolja! A tudatlanságra nem büszkének kell lenni, hanem tenni kell ellene. Ugyanis ha nem teszünk, akkor mi leszünk azok a Mari nénik és Józsi bácsik, akiket 40-50 év múlva, az akkor éppen felcseperedő generáció fog kinevetni. Semmivel sem vagyunk különbek, ha ugyanúgy a tudatlanságot választjuk. A tudatlanság nem vicces és nem is menő. A tudatlanság az oka annak, hogy újra és újra hatalomra segítünk egy minket elnyomó rendszert. Ez a mi hibánk, de még tehetünk ellene.
Eriksson
@lópicigáspár: És nekünk mi ebben a jó? És az uruguayiaknak?
RonaGyuri
pontosítsuk a felvetést: 5 érv arra, hogy egy normális országban már rég elzavarhatták volna!
relatív
Szerintem a múlt században volt arra késztetés - az egész világban ! - , hogy az emberiségnek egy olyan jövőképet adjon amely minden egyes embernek azt a lehetőséget vázolta fel, melyben csak az egyéni akarata szerint alakul élete ( a környezet hatásai mint keretként szerepel ebben ! ).

Mégis azt a fullasztó, státuszokra épülő kapitalista utat választotta, mely legalább egy fél évszázaddal korábbi élet lehetőségét adja a továbbiakban IS !

Miért ?!

Ezen kellene a nagy okosoknak mélyen elgondolkodnia, és az emberiségben kialakult ( korábbi évszázadokon át ) téves beidegződések gyorsabb megváltoztatására való törekvés mentén egy jobb társadalom szervezésére összpontosítani a továbbiakban, éppen a kedvező túlélésünk érdekében. Mert ha így folytatódik - globálisan - a politikai környezet, az megöli még a lehetőségét IS egy jobb élet kialakításának elérését.

Az egyes országokban, kisebb közösségekben IS van a kedvezőbb környezet elérésére eléggé ismert lehetőség, ezért nem kell lemondanunk a saját törekvéseink megvalósításáról egy percig sem, így napjainkban a kellő állásfoglalás IS egy ilyen lépés, melyet meg kell tennünk a saját létünk érdekében, és másokért ... IS !
lópicigáspár
@Eriksson: Okosabb vagy Te annál, hogy ne lásd a párhuzamot! :))
Eriksson
@lópicigáspár: Miért jó, ha szegény a miniszterelnök? Egyáltalán nem jó. Az elnököt és minisztereit igenis jól meg kell fizetni, hogy tisztességesek legyenek, ne hagyják magukat korrumpálni. Hogy most nem ez van? Ez benne a tragédia. Az egész világon elharapózott az a tendencia, hogy azért érdemes politikusnak lenni, mert abban örült nagy pénzek vannak. (Persze itt nem a tiszteletdíjukra gondolok). S ezért a célért minden aljasság, becstelenség bevethető.
Hogy az uruguayi elnök nem ilyen? Nos ő egy unikum, egyedülálló jelenség. Lehet, hogy a jelleme, a gondolkodása, a bölcsessége, a kora, befolyásolja. Na meg az is lehet, hogy egy uruguayi másként áll hozzá a világ hívságaihoz. Ez utóbbi lehet, hogy nem úgy van, de miért ne lenne lehetséges?
papa.49
@Eriksson: Na de van olyan is aki kifejezett szándékkal csak azért akart ME. lenni hogy jól megszedje magát az ország kárára, ennek jutalma pedig az 1 méter hosszú kötél !!!
Peller Anikó
@Eriksson: persze, hogy meg kell fizetni őket, a minisztereket, az alminisztereket, a beosztott minisztereket, a rokon minisztereket, a seggnyaló minisztereket, a mi képviseletünk helyett őt képviselő mini és nem minisztereket, a mészaros minisztereket és a vajna minisztereket. Mindenkit akik hajlandóak beállni a cigny mögé, alá, a lopólibasorba.

Na most ezek jól meg vannak fizetve, cserébe azért, hogy tisztességesek legyenek.

Jaa, nem, ezt elcsesztem, nem azért.
Eriksson
@papa.49: Mindegyik jelölt azért akar ME. lenni, nem csak a magyar ME, hanem politikai ellenfelei is, mint ahogy tapasztaltuk már a rendszerváltozás óta.
S azt is láthatod, hogy külföldön ugyanígy megy ez, vérremenő csaták folynak, bármerre nézel.
Eriksson
@Peller Anikó: Sebaj, jut ott mindenkinek.
Olyan törvényt kellene behozni, mint Amerikában van. Ha megy az elnök, megy vele együtt az egész adminisztráció. Ott nem élősködnek még 20-30 évig az ellenzékiek, mint a politika haszonélvezői.
papa.49
@Eriksson: Ebben nem értünk egyet, és tudod miért mert akár nyugat Európát, vagy Amerikát nézed aki veszít elfogadja az emberek döntését, és mindegyik kijelenti minden polgár ME. az új illető !!!
Itthon ha ez a mini zsarnok most veszít majd meglátod hogy mi lesz !!!
Eriksson
@papa.49: Tudod mit? Ne vagyok rá igazán kíváncsi, akkor inkább maradjon. Vagy a fene se tudja... Ha rendszert lehetett váltani békésen, csak nem lenne nagyobb felhajtás most se.
papa.49
@Eriksson: Itt ez nem fog menni, én attól tartok ha veszít elszabadul a pokol, mégis mit gondolsz minek kell minden szarjancsinak önálló testőrség, hogy megvédje ha zavargások lesznek, és gondolod hogy nem adják ki a tűzparancsot nekik, kiadják nem sok Barna Sándor /volt Bp. rendőrkapitány 1992./ van most szolgálatban !!! A taxis sztrájk idején !!!
A békés rendszerváltás ,,fából vaskarika,, ezt te is tudod, igaza volt az öcsémnek mikor '90. azt mondta ,,nem daruval kellett volna a csillagot levenni a parlament tetejéről, hanem a komcsikkal leverni,, !!! Egyébként valahol olvastam ,,vértelen forradalom nincs,, !!!
Eriksson
@papa.49: Igazad lehet. Bár én úgy gondolom, hogy itt az unión belül nem lesz mód "forradalmat" csinálni.
papa.49
@Eriksson: Ebben egyetértünk az Unión belül be kell tartani az uniós törvényeket, és nem pofázni,ágálni minden ellen, VAGY EGYSZERŰEN KI KELL LÉPNI !!!
Na de akkor elapad az Uniós csecs is nem lesz honnan lopikálni, és ez a tény a csutigörényt módfelett felizgatja !!!
Eriksson
@papa.49: Áááá. Teljesen mindegy, 2020 után úgyis el lesz zárva a pénzcsap. A unió meg csak kitalál valamit, vagy kidob minket, vagy úgy járunk mint a görögök. Se pénz, se posztó.
papa.49
@Eriksson: A szomorú jövőnk már jól látható !!!
Addig is még összegyűjtik a mikró vállalkozásokat egy,egy fütyiszes főnök alatt holdingokba, és majd aki kikaparta magának a gesztenyét dolgozhat a saját volt vállalkozásában a fütyiszesnek !!!
Ez a mese, sajnos nem mese, ezt már eljátszották a téesznél is ugyanígy, de ne legyen igazam, pedig lesz mert mindenre ahol pénz van ráteszik a mocskos mancsukat , bármerre nézel az országban !!!
volvós
Amikor ezt kimondja, Zsóti vadász mint egy Istenre, úgy néz fel rá,
mintha ezt kérdezné: " - Normális vagy, more " ???
dugós-kupaklala meg azonnal felhívja a disznó(tenyésztő) anyját, hogy
- Figyusz Mama !!! ...
Eriksson
@papa.49: Benne van a pakliban. :(((
Itt megint sokan nagyon jól fognak járni, sokan meg nem. Ez így volt eddig is. ld. a privatizációkat 1990 óta.
papa.49
@Eriksson: Nézd csak meg megtalálták a kkv. szektort, ha ezek valakin segíteni akarnak, az általában bele is döglik !!!
Eladott Ország
@Eriksson: @papa.49: www.portfolio.hu/gazdasag/utolerte-a-roman-eletszinvonal-a-magyart.253843.html
Az eredmény már látható! Utolérte a román életszínvonal a magyart. Egy főre jutó GDP tekintetében a románok utolérték a horvátokat, az egyéni fogyasztásból levezetett életszínvonal-mutató alapján pedig beérték a magyarokat. Így Magyarország 11 év alatt a harmadik helyről hátulról a harmadik helyre csúszott vissza... Jobban teljesít!
volvós
@Eladott Ország: 9:29
A fideszes sajtó szerint Magyarország és Ausztria között
gazdaságilag és életszínvonal tekintetében 1 év a különbség...
Valóban, csak elfelejtették hozzátenni, hogy 1 FÉNYÉV !!! :-))))
Eriksson
@volvós: :))) Ezzel szemben nemsokára Magyarország és a visegrádiak lesznek a legkomolyabb befizetői az EU-nak.
volvós
@Eriksson: Bocs, én csak a fent említett 2 országhoz szóltam...
Eriksson
@volvós: Értem én, csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy nem lesz ez ám mindig így. (állítólag) :)))
maszk
A kotyogó klotyó felé totyog a vén, motyogó lotyó, de késő, mert a rotyogó gatyóból potyog a motyó.
Hellcat
Az a baj ha ezeknek mással együtt kell kormányoznia 2018 tól akkor ennek az országnak vége...inkább dőljön romba minden minthogy ők osztozkodjanak.
Peller Anikó
Itt néhányan teljesen félreértik a világot. Ez a kompánia egyszerűen nem veszíthet, mert másnap vezetőszáron lennének meggyanúsítva, pont ahogyan ők szokták. Esetleg ahogy a románok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.