Hadházy Ákos: minden nemtelen eszközt bevetnek, hogy a hatalmukat megtartsák. A Fidesz politikusai számára a tét az, hogy később börtönbe kerülnek, vagy sem. ...abban viszont biztos vagyok, hogy ha az idei választás után megint ötven százaléknál többet kap a Fidesz, akkor mindent ugyanúgy tud folytatni. Nem hagyja abba a sajtó ellehetetlenítését és küszöbön áll a bíróságok bekebelezése is. Egy egyszerű miniszteri rendelettel beültetik majd a saját embereiket minden fontos székbe. A Fidesz politikusai számára ugyanis a tét az, hogy később börtönbe kerülnek-e, vagy sem. Ezért minden nemtelen eszközt bevetnek, hogy a hatalmukat megtartsák, úgyhogy most kell leváltani őket, mert abban szkeptikus vagyok, hogy 2022-ben Orbán leváltható lesz-e.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@wpym: nem is kell leváltani őket. Amennyiben a szavazóbázis mérete akkora, hogy ők győznek, akkor győzött a demokrácia és a többség vezeti az országot.

Hapedig nem ők a többség, hanem csak egy maroknyi kisebbség nyeri a választásokat, mert a döntő többség el se megy a választásokra valamint a tetű ellenzék nem képes kiállítani egy-egy pártkatonát a fidesz ellen, akkor magyarország megérdemli a sorsát.

Ha cigányt akar a nép saját maga fölé akkor nincs mit tenni, valamint akkor sem ha semmit nem akar a nép csak civakodni, amint azt a hülyebélák csinálják.

Az ellenzék meg ugye csak a maga 5%-át akarja, ami több mint tragédia.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
..."akik a mostani elképesztő kormánypárti lejárató kampányok láttán azt mondják, hogy 2022-re kell gyúrni, azoknak egyetlen stratégiájuk lehet: alkut kötni a Fidesszel, amiért cserében kapnak a kormánypárttól médiafelületet, és ígéretet rá, hogy nem fogja őket lejáratni. Csakhogy egyrészt nem hülyék a fideszesek, ha azt látják, hogy romlik a megítélésük, elzáródnak majd a nyilvánosságot biztosító fideszes csapok és a lejáratás mégis megérkezik. Másrészt, ha mégis sikerülne 2022-ben hatalomra jutni az ügyeskedőknek, a Fidesznél ott maradnak az ellopott brutális nagyságú milliárdok és a médiafölény. Könnyen felhergelnék az embereket és néhány hónap, maximum év után vissza is térnének a hatalomba."
namihami
Ákos, én nem vagyok egy politikai zseni, de ezt írom kb. két esztendeje. Már nem a továbbgazdagodásról szól a történet. Pénz már van, több, mint elég. Mostantól (választási siker) a szabadláb, börtön vagy a túlélés és szabadság a tét.
Ezért és nem csak a pénzért megy a plakátozás, újságozás, tévézés és hasonlók.
tudode
A remény hal meg utoljára a FELKENT v mi JOG-ÁSZoknál "is" a lejárt lemezű szócsövekből ÖSSZEVERBUVÁLT "kormánynak" csúfolt SÓHIVATALOK klf szintjein
..
Nem fél-elemben, rettegve NYOMJÁK A SÓDERT a pénz szagától, és a fogyatkozó HAT-ALOM EREJÉTŐL elrészeg-ülve, HATÁROKAT NEM ISMERVE!
.
Már Stumpf volt NEVELŐTANÁRUK is néz ki a fejéből a zalkotmánybíróság hacukájában!
Sámannus
Höhöhö! Jó megasztat mondtátok, de közben az szekerüket toljátok. A vitykátor zsebében vagytok. Kár keménykedni. mindenki tudja, hogy vidéken semmit sem csinyátok, csak tolakodtok.
wpym
Ezeket nem lehet levaltani: a szavazobazis merete es a valasztasi rendszer atvarialasa miatt, soha nem fogunk megszabadulni toluk valasztas utjan.
Peller Anikó
@wpym: nem is kell leváltani őket. Amennyiben a szavazóbázis mérete akkora, hogy ők győznek, akkor győzött a demokrácia és a többség vezeti az országot.

Hapedig nem ők a többség, hanem csak egy maroknyi kisebbség nyeri a választásokat, mert a döntő többség el se megy a választásokra valamint a tetű ellenzék nem képes kiállítani egy-egy pártkatonát a fidesz ellen, akkor magyarország megérdemli a sorsát.

Ha cigányt akar a nép saját maga fölé akkor nincs mit tenni, valamint akkor sem ha semmit nem akar a nép csak civakodni, amint azt a hülyebélák csinálják.

Az ellenzék meg ugye csak a maga 5%-át akarja, ami több mint tragédia.
Eladott Ország
Ha a fidesz nem váltható le, akkor majd lesz forradalom. „Tetszettek volna forradalmat csinálni" Antal József mondása beteljesül. A végtelenségig nem lehet pofázni sorosról, meg a pirézekről, és közben Európa sereghajtói vagyunk, szinte már minden területen és utolérte a román életszínvonal a magyart. Mitől teljesít jobban a fideszes ganajbanda!
wpym
@Peller Anikó: Sajnos ok is ugy gondoljak, ahogy vazoltad az elso bekezdesedben.
Béla333
32 település vezetője, a maffia helyi emberei remeghetnek most, hogy egy független vizsgálóbizottság elkapja-e őket is a maffiaszerű bűnszervezetben való ország kifosztás miatt!
Nyilvános lesz az OLAF jelentés, a 24.hu cikksorozatban hozza nyilvánosságra a történetet.
Remélem mind börtönben végzitek!
Madácsi Pali
Béla 333 ezt miért nem beszéli meg az LMP miniszterelnök-jelöltjével is? A koordinációban részvevők tudják. Eddig az LMP részéről csak az indulás volt a cél, nem a végeredmény!
Béla333
@Madácsi Pali: 08.39
Lehet, hogy a koordinációban részt vevők tudják, mégis Hadházy és az LMP tett már több feljelentést az Elios maffiaszerű működésével kapcsolatban már évekkel ezelőtt is!
A többi, koordinációban részt vevő miért csak somolygott Hadházy több mint 100 korrupció infóján? Nekik elég volt annyi, hogy a másik dolgozik helyettük?
Madácsi Pali
@Béla333: a feljelentéssel nem lehet a fideSS-t megállítani! Vagy talán sikerült, csak álcázzák? Első lépés az elszámoltatás felé a leváltásuk, na ijen irágyba nem sikerült eddig lépni.
Béla333
@Madácsi Pali: 09.34
Már hogyne sikerült volna!
Az LMP-nek van egy jó programja, szövetségre léptek az Új Kezdet, Gémesi féle párttal, tárgyalásra hívták a Momentumot.
Nem állnak össze a korábbi időszak politikusi bűnözőit tömörítő csapatokkal.
Évek óta a legnormálisabban politizáló alakulat.
Itt vannak, lehet rájuk szavazni!
Peller Anikó
@bélasegg: nem nyerhetsz te szerencsétlen. Ha 40%-os pártod lenne akkor egy szavam sem lenne, nyerhetnétek akár egyedül is, de csak az 5%-ért küzd a gyurcsányozó pártod, kedvenc marharépánk.

Csak szétrángatjátok az amúgyis meglehetősen életképtelen ellenzéket, éket verve a komcsik és a jobbikosok közé, a geci meg röhög rajtad. Nálad már csak a péterke bénább, aki azt szeretné ha senki más nem menne el szavazni csak a fidesz.
Aki Én
Szerintem már csak két dologban lehet némileg bízni.
Annyira túltolja a propagandát a fidesz, hogy talán már a vakoknak is feltűnik, tényleg elegük lesz és elmennek szavazni.
Vagy végre tényleg kiderül valami eget rengető a nemzeti betegről, mert nem kérdés, hogy van-e ilyen. Ez szerintem csak idő kérdése.
Lepényleső
...s ha ez igaz,kezükhöz még több minden tapad,
Madácsi Pali
@Béla333: na ne nevettessen! Összefogni egy mérhetetlen és egy alig mérhető párttal, csak , hogy véletlenül se sikerülhessen elzavarni a tolvaj, álnok, rabló diktátor csócselékét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.