Nőtt a minimálbér és az átlagbér, hurrá! A szegényeket viszont továbbra is inkább büntetik: pénzt alig adnak nekik, és a családpolitika is a jobb helyzetűeknek kedvez. Közben elkezdték leépíteni a közmunkásokat, de kérdés, ez vajon rendes munkához vezet-e.

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mária országában a gyávaság, a kapzsiság, a szervilizmus lett erény. Mária országában ellenség lett a tehetség, az intelligencia hátrány, a gondolkodás ördögtől való. Mária országában a hazugságot öntitek aranyba, az igazság pedig lyukas pléhdarabként rozsdásodik valamelyik hulladéktelep legeldugottabb sarkában. Mária országában király lett a zsiványból, és míg a világ gondolkobóbb fele a Marsra tart, addig ti, kedves fideszesek erkölcstant oktattok. Miközben a világ okosabb fele fokozatosan áttér a megújuló energiaforrásokra, addig Mária országa sokszorosan túlárazott atomerőművet, sehová sem vezető hidakat, senkinek sem kellő vasútvonalakat, üresen kongó stadionokat épít… Mária országában büntetjük a száraz gallyat kerékpárján hazalopó 70 éves bácsit, de Miniszterelnök úrnak hívunk egy politikus-bűnözőt. Mária országában gránitba véssük a nyomort, eltapossuk azon civilszervezeteket, amelyek enni adnak az éhezőnek, ruhát az utcán élőknek. Kedves Fidesz-hívők, vajon tényleg ez lenne Mária országa? Szemem az égre emelem, Mária tekintetét keresem, de mindhiába. Mária ha letekintene egykoron volt és a mában neki hazudott országra, akkor sem látna minket, mert Mária zokogna… De talán jobb is így, hogy nem látja, miként lett ismét e föld a gyalázat országa…
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Röhej!
Megtanította dolgozni ÉHBÉRÉRT az a KEMÉNYEN DOLGOZÓ KISEMBEREKET, aki még arról is hazudott, hogy dolgozott-e akár EGY NAPIG, mindig is kitartott volt az átkostól kezdve napjainkig, hol soros, Simicska, hol ki tudja kik folytatnak GYERMEKKORI ÁLMÁNAK MEGVALÓSÍTÁSA érdekében KOMOLY HARCOT a köz vagyonából!
.
----- Orbán Viktor mint lakásügyi előadó
jozsefattilalakotelep.hu/2016/02/12/orban-viktor-lakasugyi-eloado/
.
Már az ÁTKOSBAN SEFTELT:
.
------ FÉSZEKRAKÁS ORBÁN MÓDRA
www.hocipo.hu/content/view/128_feszekrakas_orban_modra
..
Legkisebb GONDJA a KISEMBEREK, mert nincs ideje erre a PITI FELADATRA ideje abban DZSUMBUJBAN, ami körülöleli a MÉG MEGMARADT MILLIÁRDOK bűvöletében.
.
És rengeteg időt elvesz DRÁGA IDEJÉBŐL a KONFRONTÁCIÓBÓL való mosakodás!!!

.

.
Hellcat
Orbán ajándéka: Tiborcz diploma nélkül milliárdokról döntött, míg egy átlag diplomás szarér hugyér dolgozik valahol.
kokopelli
@Hellcat: Igenis adott reményt! Azt,hogy a narancsos mocskokat a politika
gyorsabban elintézi mint a "tiszavirágot"! ;-)
namihami
Azt biztosan nem , mint a Brian életében a rómaiak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.