A Fidesz-frakció szerint a "Soros-hálózat" láthatóan minden nemzetközi kapcsolatát beveti, és teljes össztűz alá veszi Magyarországot, mivel az ország a kormánnyal együtt a "Soros-terv" végrehajtásának legnagyobb akadálya.

Fidesz: a "Soros-hálózat" teljes össztűz alá veszi Magyarországot

A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója arra reagált az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében, hogy 18 nemzetközi és további 237 nemzeti keretek között tevékenykedő, külföldi civil szervezet és szövetség tiltakozik az úgynevezett Stop Soros törvényjavaslat-csomag ellen. A nap folyamán Berlinben közölt állásfoglalásukban felszólították az Országgyűlést, hogy utasítsa el a csomagot, és gondoskodjon a magyarországi civil szervezetek és emberi jogi aktivisták munkájának zavartalanságáról.

A Fidesz-frakció közleményében az áll:

a "Stop Soros" ellen tiltakozók között szép számmal vannak, akik "Soros György pénzéből a migrációt szervezik és támogatják", annak ellenére, hogy a magyar emberek többször is nyilvánvalóvá tették, nem akarják, hogy Magyarországból is bevándorlóországot csináljanak. Meg akarják akadályozni, hogy a magyar Országgyűlés megvitassa és elfogadja a törvénycsomagot, amelynek egyetlen célja, hogy szigorúan lépjen fel mindenféle migrációt szervező, támogató és finanszírozó tevékenység ellen

- tették hozzá.

Úgy fogalmaztak: helyezzenek bármekkora nyomást is Magyarországra, a Fidesz-KDNP támogatja a "Stop Soros" törvénycsomagot, mert "nekünk Magyarország az első".

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A kormánypártokat tartós veszettség szállta meg, aminekm legjobb ellenszere az ellenzék győzelme a választáson.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@nevemnick: Attól még a fideszre fog szavazni. Sőt beszéltem egy eddig baloldali szavazóval, aki rühelli Orbán korrupt rendszerét, de a migráncsok miatt a fideszre fog szavazni.
nevemnick
@human: sajnos, akárhogy is a hülyítést sok ember nem veszi észre
human
@nevemnick: És ez nem egy zsákfalu füstös kocsmájának lakója volt. A riportokban hallani falusiakat akik jobban átlátnak a szitán egy városi vállalkozónál is.
tudode
Kimerült az ELLENSÉGKÉP! A 90 éves Soros tekergeti, meg a menekülteket!!!
.
Vajon milyen lehet ILYEN PATÁS ÖRDÖG BŐRBEN létezni???
.
Közzététel: 2016. dec. 19.
----- 2006. 11. 16. Orbán Viktor az ellenségképről
www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=X3M-IbUPF34
.
Ezen már a FIDESZESEK is röhögő görcsöt kapnak a nevetésből, O1G pedig az erőlködéstől!
nyanya001
@szaboria1: Valamivel meg kell nyerniük a választást, ha mással nem megy,
hát a Sorossal... mert érzik a vesztüket a rohadék tolvajok !
De azt is tudják, hogy a tájékozatlanokat ezzel megnyerik maguknak.
Sámannus
Olyan tőlük az ország mint a vágóhídra hajtott állatok, akik sem védekezni, sem ellenállni nem képesek. Megbénult mindenki, mint akit áram ütött meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.