A Fidesz-frakció szerint a "Soros-hálózat" láthatóan minden nemzetközi kapcsolatát beveti, és teljes össztűz alá veszi Magyarországot, mivel az ország a kormánnyal együtt a "Soros-terv" végrehajtásának legnagyobb akadálya.

Fidesz: a "Soros-hálózat" teljes össztűz alá veszi Magyarországot

A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója arra reagált az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében, hogy 18 nemzetközi és további 237 nemzeti keretek között tevékenykedő, külföldi civil szervezet és szövetség tiltakozik az úgynevezett Stop Soros törvényjavaslat-csomag ellen. A nap folyamán Berlinben közölt állásfoglalásukban felszólították az Országgyűlést, hogy utasítsa el a csomagot, és gondoskodjon a magyarországi civil szervezetek és emberi jogi aktivisták munkájának zavartalanságáról.

A Fidesz-frakció közleményében az áll:

a "Stop Soros" ellen tiltakozók között szép számmal vannak, akik "Soros György pénzéből a migrációt szervezik és támogatják", annak ellenére, hogy a magyar emberek többször is nyilvánvalóvá tették, nem akarják, hogy Magyarországból is bevándorlóországot csináljanak. Meg akarják akadályozni, hogy a magyar Országgyűlés megvitassa és elfogadja a törvénycsomagot, amelynek egyetlen célja, hogy szigorúan lépjen fel mindenféle migrációt szervező, támogató és finanszírozó tevékenység ellen

- tették hozzá.

Úgy fogalmaztak: helyezzenek bármekkora nyomást is Magyarországra, a Fidesz-KDNP támogatja a "Stop Soros" törvénycsomagot, mert "nekünk Magyarország az első".

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A kormánypártokat tartós veszettség szállta meg, aminekm legjobb ellenszere az ellenzék győzelme a választáson.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
A kormánypártokat tartós veszettség szállta meg, aminekm legjobb ellenszere az ellenzék győzelme a választáson.
Nessy
A fenébe! Már megint mindenki velünk szembe autózik a sztrádán !
cikicakk55
Már többször leírtam,de most is leírom,hogy ez a durva félelemkeltés amit csinálnak Soros György ellen,ez már túl megy a józan ész határán.Eddig úgy voltam vele,hogy Ők tudják,hogy hazudnak,de velünk el kell hitetni,hogy Soros miatt kell nekünk Orbán Viktor és a FideSS,mert csak Ők tudnak megvédeni,más párt nem.A többi mind azt szeretné,ha az ország tele lenne burkába csavart nőkkel,és géppisztollyal felfegyverkezett terroristákkal. Sajnos rá kellett jönnöm,hogy Ők hiszik el,hogy igazuk van,még a nép már rég tudja,hogy hazudnak.Sajnos pont a nép az,aki tehetetlen velük szembe,mert a jogot, a törvénykönyvet, az alkotmányt úgy átfaragták a saját érdekeikre, hogy a népnek semmihez nincs joga. Tüntetésekkel talán még elérhetnénk valamit,de nem ilyen ellenzék mellett.Ahhoz az ellenzéknek a dolgozó nép adójából kapott párt milliókat nem zsebre kéne pakolni,hanem külön buszokat bérelni és összeszedni az ország minden városából,falujából a nép azon rétegét,akik nem tudnak saját erőből a parlament elé vonulni. Pesten 2 millió ember él,akiknek jó nagy része még a peremkerületből sem tud bejutni a Kossuth térre,mert ahhoz több villamosra,buszra,vagy metróra kell átszállni,ami szintén nem kevés pénz.Na de ameddig az ellenzék legnagyobb problémája az,hogy kivel álljon össze és kivel még véletlen sem,addig rájuk számítani nem lehet. A párt pénz meg kell a megélhetésükre,mert nem társadalmi munkában dolgoznak.
quadrocopter
Nem Magyarországot gecik, csak benneteket vesz össztűz alá és okkal!
Ki kezdte, gecik?
Úgy kezdődött, hogy Soros visszaütött?
Rühes férgek!
csipetke
Képzeljétek el,amikor Soros látja ezt a sok f@szságot,amit ezek tolnak.Vagy nevet rajta egy jót,vagy sírva röhög.Mert ezen már csak azt lehet..
human
A KDNP-ből kilépett képviselőnő mesélte a szabadfogásban, hogy otthonában egy kdnp-s nénike kérte, hogy szóljon a Semjén Zsoltnak, hogy ne sorosozzanak állandóan, mert már kezd nevetségessé válni a dolog. A nénike valószínűleg csak a bizonyos keménymag héjához tartozik akiket Orbán céloz meg propagandával.
nevemnick
@human: egy a kétmillió közül? Remélem nem.
lampa laz
Nálunk már tilos kimondani a "soros" szót, helyette azt mondjuk, te jösz...
peterkelemen
Én már alig várom, hogy mikor adja már ki a kilövési engedélyt Soros Gyuri bácsi a felcsúti zsebdiktátorra. A fegyverek már be lettek tárazva...
cs.n.
"az ország a kormánnyal együtt a "Soros-terv" végrehajtásának legnagyobb akadálya"

Ha Soros irányítja az egész univerzumot, akkor vajon mit számít neki egy kis ország hülyeségeket mantrázó kormánya?
Sámannus
Bedobják a gumicsontot az országos problémák helyett.
nezelodo
Azért meg kell hagyni, igen bátrak a mi alkotni képes, dolgozni akaró fiataljaink, és tömegével menekülnek a Soros és a migránsok által sújtott nyugat-európai országokba dolgozni! Igaz itthon sem féltek a szamurájkardos rejtett erőforrástól, és érthetetlen módon a világraszóló rezsicsökkentés és családtámogatás sem tartotta itthon őket! Ki érti ezt? Ráadásul a mi vezérünk mégsem szeretné, hogy ezek a bátor fiatalok szavazzanak az ő nagyszerűségére! Hát, teljesen összezavarodott nyugger lettem, ennyi ellentmondástól, akinek az elméjét csak a nemzeti vejkó led lámpái világítják meg! Istenkém, mennyire más lenne, ha én is száz lábon állhatnék, és tized annyi eszem lenne, mint a mi Lőrikénknek!
csipetke
@nezelodo: 6:29 Ahhoz hogy ott tarts,mint Lönci,nem kell ész,neki is csak annyi van,amennyi kilátszik a fejéből,viszont Orbánhoz kéne dörgölőznöd,esetleg csontig benyalni neki,és várni,hogy valahonnan csurranjon-cseppenjen a lé...
nezelodo
@csipetke: Nem szereti a vezér a smirglit, nincs esélyem csiszolni az amúgy is éles elméjét!
szaboria1
Ez nem más mint egy durva félre vezetés így akarják a népet félelembe tartani. Pedig a józan ész azt mondja, ki az a menekült aki épp itt magyar országon akar letelepedni.
human
@nevemnick: Attól még a fideszre fog szavazni. Sőt beszéltem egy eddig baloldali szavazóval, aki rühelli Orbán korrupt rendszerét, de a migráncsok miatt a fideszre fog szavazni.
nevemnick
@human: sajnos, akárhogy is a hülyítést sok ember nem veszi észre
human
@nevemnick: És ez nem egy zsákfalu füstös kocsmájának lakója volt. A riportokban hallani falusiakat akik jobban átlátnak a szitán egy városi vállalkozónál is.
tudode
Kimerült az ELLENSÉGKÉP! A 90 éves Soros tekergeti, meg a menekülteket!!!
.
Vajon milyen lehet ILYEN PATÁS ÖRDÖG BŐRBEN létezni???
.
Közzététel: 2016. dec. 19.
----- 2006. 11. 16. Orbán Viktor az ellenségképről
www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=X3M-IbUPF34
.
Ezen már a FIDESZESEK is röhögő görcsöt kapnak a nevetésből, O1G pedig az erőlködéstől!
nyanya001
@szaboria1: Valamivel meg kell nyerniük a választást, ha mással nem megy,
hát a Sorossal... mert érzik a vesztüket a rohadék tolvajok !
De azt is tudják, hogy a tájékozatlanokat ezzel megnyerik maguknak.
Sámannus
Olyan tőlük az ország mint a vágóhídra hajtott állatok, akik sem védekezni, sem ellenállni nem képesek. Megbénult mindenki, mint akit áram ütött meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.