Az OLKT-hoz üzenetben érkezett és mivel elég érdekesnek tűnik, közlöm a tisztelt olvasóval: Ezt most olvastam, elgondolkodtató és hátborzongató, ha csak a fele igaz. A forrást sajnos nem tudtam fellelni.”Befújta a szél a postaládámba” Tehát: “A 2010-es kormányváltás után az első év a politikai tisztogatással és a pénzbeszedési rendszer felépítésével telik el. Az EU pályázatok …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: relleporp
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Nem véletlenül a Lajost hívták az észnek. Most szépen gyűjtögeti, rendszerezi azokat az iratokat úgy, hogy még véletlenül se szerepeljen benne. Jönnek itt még érdekes papírok és szerintem az utolsó pillanatban az ügyes mókusok egy kis dió és mogyoró fejében Fletó asztalára teszik a hiteles bankszámla papírt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
@tudode: Karácsony már most pedzegette mindezt, mikor mondta, hogy a tákolmányra nem, de az Alkotmányra már felesküszik, ha megnyerik a választást.
tudode
@lusta: .
Igen!
.
Emlékszünk arra, hogy 1956-ban "is" megeredt a társadalom nyelve, de akkor EGY NAGYHATALOM IGÁJÁBAN, jelen esetben egy saját fiank borja CSAPDÁJÁBAN, hadicseleiben VERGŐDIK az ország apraja, nagyja, azokkal együtt, akik tolják a szekerét "ennek" a POLITIKAI KALANDORNAK (finoman szólva)!
F_Viktor
@Béla333: Írod:
Akkor is:
"Aki ez elműlt évtizedekben hatalmánál fofva lopott a közösből, azt mind-mind el kell kapni, el kell számoltatni."

Béla, reménytelen, nem fog menni, budainak sem sikerült, ezen már nem kellene rugózni, most a legfontosabb a kármentés, hogy orbánékat az elszámoltatás mellett az ellopott vagyont, azt a több, mint 10 ezer milliárd forintot vissza kell szerezni, mert szüksége van rá az ország gazdaságának.
Értelmetlen mantrázásoddal, Gyurcsány-ellenességeddel, csak az ellenzéket osztod meg, s mint láthatod, ezzel nem leszel népszerű.
F_Viktor
@cikicakk55: Írod:
" az inpotens és tesze-tosza ellenzék miatt"

Most szintén nem az ellenzéket kellene megosztani, az ellenzéki pártok is kiplakátoznák az egész országot a fityesz mutyikkal ha lenne rá lehetőségük.
orbán egy szűk térbe bezárta őket, ahonnan anyagi forrás hiányában nagyon nehéz kitörni.
simicska bizonyítékokkal rendelkezik az orbán-maffia gaztetteire, ezért van rá szükség.
Béla333
@F_Viktor: 13.06
Dehogy reménytelen. Budainak is sikerült volna, ha ez lett volna a cél!
Nem Gyurcsány ellenes vagyok, hanem korrupció ellenes! Gyurcsány az úgy jön a képbe, hogy miniszterelnöksége alatt a pártpénztárnokok jártak össze, hogy elosszák a lopott pénzeket, ami ellen Gyurcsány semmit sem tett!
S hogy népszerű-e az igazság kimondása? Nem érdekel, én nem vagyok politikus, hogy a népszerűséget hajtsam!
Nekem elég az igazság!
Peller Anikó
@Béla333: te nem Gyurcsány ellenes vagy? Te egy mélységesen buta tahó vagy. A hazugságokat beleverte az orbán a fejedbe. Miféle igazság? Nem tett semmit ellene lehet, de nem lopott belőle te marha. Most pedig egy ember lopja ki a szemedet de te csak

évek óta mást sem teszel csak gyurcsányozol te féleszű majom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.