Az OLKT-hoz üzenetben érkezett és mivel elég érdekesnek tűnik, közlöm a tisztelt olvasóval: Ezt most olvastam, elgondolkodtató és hátborzongató, ha csak a fele igaz. A forrást sajnos nem tudtam fellelni.”Befújta a szél a postaládámba” Tehát: “A 2010-es kormányváltás után az első év a politikai tisztogatással és a pénzbeszedési rendszer felépítésével telik el. Az EU pályázatok …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: relleporp
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Nem véletlenül a Lajost hívták az észnek. Most szépen gyűjtögeti, rendszerezi azokat az iratokat úgy, hogy még véletlenül se szerepeljen benne. Jönnek itt még érdekes papírok és szerintem az utolsó pillanatban az ügyes mókusok egy kis dió és mogyoró fejében Fletó asztalára teszik a hiteles bankszámla papírt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
erre szokták mondani, hogy a jéghegy csúcsa!!! =))
papa.49
A Simicska nem borít mert ő is benne van a kalapban !!!
nyanya001
@papa.49: A Kósa féle ügyet is ő szellőztette meg...
Hellcat
Az lesz a vége szerintem amikor nem a Kósa meg az ilyen senkiházikról krül elő a bizonyíték hanem magáról Orbánról...az lesz a szivárogtatás vége.
papa.49
@nyanya001: Tudna ő a tuszihuszitól sokkalta ütősebbet is mondani, csak mindenütt ő is szerepel !!!
volvós
Nos az orbán-klán által " összeharácsolt " 8-10 milliárd EURO sorsa kétséges,
egy cent sem fog előkerülni, hacsak...de ez már legyen a szavazók döntése, és
a szavazás után se ki, se be Magyarország területére/ről a korrupt leváltott " kormány tagjainak !!
nyanya001
@papa.49: Fog is ! A március 15. Orbán fenyegetése burkoltan elsősorban is
Simicskának szólt. Lefogják vadászni ha nem vigyáz magára.
Hallgasd esténként a Hír tv-t. Sok érdekes dologról beszélnek ott és nem véletlenül.
Nessy
Lehet, hogy nem szeretne sem autó balesetben, sem egy hirtelen infarktusban elhunyni:
Peller Anikó
Ez egy ostobaság. Szó sincs arról, hogy ennek a fele igaz.

Mert ez teljes egészében igaz.
Manhattan
@nyanya001: A Kósa milliárdjait feltáró cikket, meg a Szita ügynökmúltját is Siminek köszönhetjük. Remélem, nem hagyja abba... )
lusta
Nem véletlenül a Lajost hívták az észnek. Most szépen gyűjtögeti, rendszerezi azokat az iratokat úgy, hogy még véletlenül se szerepeljen benne. Jönnek itt még érdekes papírok és szerintem az utolsó pillanatban az ügyes mókusok egy kis dió és mogyoró fejében Fletó asztalára teszik a hiteles bankszámla papírt.
nyanya001
@Manhattan: Igen, mint ahogy Orbán ügynökmúltját is... ugye a bizonyos g. nap...
dr. prédikátor
Hajaj!!! Lesz itt még meglepetés!vajon mikor következik a cigus fecalicus ???
nyanya001
@dr. prédikátor: Ami késik nem múlik !
Mindenkit rá kell beszélni menjen el szavazni de tudja, hogy hova húzza be az X-et.
bencemacska
@Hellcat: ma, 16:24
Ez az én verzióm is! Állandóan azt vizionálom, hogy elindult már az Enola Gay!!!
Tudod: éhes disznó makkal álmodik!
cikicakk55
Szédületes milyen rafinált pénzügyi manővereket képesek kitalálni és végrehajtani. Most itt a cikknél bele mentem a forrásba és ott jó pár másik cikkbe is. Mondjuk én egy pénzügyileg,banki tudásban igen gyengén teljesítő ember vagyok,az az egy átlag magyar ember. Nem hinném,hogy túl sokan ki tudnának igazodni az ilyen magyarázatokon. Szó volt is a devizahitelekről,hogy miért is történt az egész,szó volt az FBI nyomozásról a Mikcrosofttal kapcsolatban és más banki és pénzügyi machinációkról is. Tényleg felfoghatatlan,hogy képesek ennyire kidolgozott lopást,rablást elkövetni? Egy egész országot képes kirabolni pár ember. Képesek bankokat adni-venni,pedig az ember azt hinné,hogy a bankban jó helyen van a pénze.Mondjuk nekem ilyen gondom nincs,mert nyugdíjtól nyugdíjig van bankszámlánk,ami el is fogy.Megtakarításunk az utóbbi 8 évben tán 3x volt,akkor is 5000 ft alatt. Így engem egy bank sem tud meglopni,bár a pénzmozgásért elég szép összeget lenyúlnak a nyugdíjunkból.El sem tudom képzelni mennyi pénz lehet az már súlyra és mennyiségre sem,amit itt eddig elolvastam. Mekkora területet foglalhat el ennyi pénz? Mekkora súly lehet,mikor a legnagyobb papírpénzünk a 20.000 ft-os.?
vukkocska
Soha nem gondoltam volna, hogy Hír tévét nézek, és Simicskának drukkolok. Borul a bili sorban, s az utolsó fejezet szerintem - Orbán lesz. Szia Károly pedig azt üzente Simicskának, hogy nem fél tőle. Dehogynem. Meg szerintem most sorba retteg mindenki, hogy mikor kerülnek sorra. Undorító, aljas bagázs. Nem mintha hiányolnám őket, de hol vannak az Orbán nyalik?
dr. prédikátor
@nyanya001: A cigus fecalicus szeme alá kell bezúzni az x et!!!
Macskaszem
Biztos, hogy Simicska dobálja a kézigránátjait, a bombát a végére tartogatja, és lehet, hogy már nem is lesz rá szüksége, mert addigra a gecihorda kikészül idegileg, mert nem tudhatják, mikor melyikük kerül sorra, egyre többet hibáznak, kapkodnak, összevissza hazudoznak, ellentmondásba kerülve saját magukkal is.
peterkelemen
Hazaárulás és kőkemény aljas gazdasági bűncselekmények tömkelege viszont van egy rossz íhrem: ez kurvra nem atombomba. A fideszes csőcselék megmondta nem érdekli őket Orbánék gazdagodása és a korrupció sem. Magyarul ez csak egy téglát fog kiütni a falból, ami kell, de még közel sem nagy durranás.
kissé felnőttem
hát én csak megvagyok de veletek mi lesz azt a magasságos sem tudja még de amit tudok sok jóban már részetek nem lesz. nem kellett volna tán tul sok börtönt meg stadiont épitetni.
peterkelemen
Atombomba olyan lenne, hogy például videófelvétel ahogy Orbán a nejét veri vagy titkos külföldi számlák, amiket egyértelműen Orbánhoz lehet hozzárendelni és stb.
bencemacska
@peterkelemen: ma, 17:06
Én a Fidesz adósságának orosz érdekeltségi körökben kószáló váltóinak másolatával is megelégednék!
Macskaszem
@peterkelemen: Én úgy gondolom, lesz olyan valami, ami orbánt lenullázza.
iluminati
@nyanya001: Igen erről én is hallotam...és most nagyban megy a újvidéki emberek támogatása..szerbiában.. iszonyatos pénzek mennek el... miközben az ország szét hullik...
relatív
A törvénytelen ( az igazi törvény szellemében, nem a harácsolás lehetőségét biztosító törvény alapján ! ) harácsolások hazánk előnyére való fordítása elengedhetetlen, bármikor IS kerülhet erre sor !

Azokat a tényleges munkával - kellő ráfordítás során, legyen az kétkezi-, vagy szellemi munka - megszerzett jövedelmeket, melyek háttere elfogadható azonban semmiféle retorzió nem érheti a későbbiekben sem !

A visszaadott összegeket a hátrányokat szenvedettek kellő támogatására kell fordítani, és azok a továbbiakban csak az ország körülményeinek jobbítására használhatóak fel, ellenörzött keretekben, mivel az állam minden bevétele - bármilyen csatornából származik IS - csak átláthatóan - előzetes felhatalmazás keretében - fordítható az állampolgárok életének javítására.
iluminati
@papa.49: Szerinem is benne van vagy legalább is mint tanácsadó...50-50% hogy borítani fogja...remélem borítani fogja..
Igen a soros ellen való uszítás egy játék..igen fél, mert soros a miliárdosok pénzét kezeli napi kapcsolatban áll velük...tudja és tudhatja mi zajlik itt nem véletlen a kitíltási botrány sem...és a nemrégen ismét megszellőztetett, hogy egyes magyar cégeknek akár a vagyonát is betílthatják vajon miért is???
1magyar
Nem kell nekünk német, francia, osztrák bank, tudunk mi bankot csinálni.
kereső
@nyanya001: biztos vagy te abban? Attól,hogy az mno hozta?
quadrocopter
Ezért nem jutott az ország egyről a kettőre, mert a bankökba tolták a pénzt, maguknak!
Csizmás Kond
Pártpénz meg beáramlás meg kutyafüle...valaki miért nem szellőzteti meg Simicska vagyoni eredetét is ???...vajon miért nem ???
Madácsi Pali
@peterkelemen: Czegledy ilyen bizonyitékok birtoklásáért van előzetesben.
kissé felnőttem
@peterkelemen: ami késik az még nem mult el előjön az is
F_Viktor
@cikicakk55: Írod:
"El sem tudom képzelni mennyi pénz lehet az már súlyra és mennyiségre sem,amit itt eddig elolvastam"

Ezért kellenek a bankok, hogy ott tüntessék el, majd mossák tisztára a lopott pénzt. vajna kaszinói is benne lehetnek.

Jól látható ez pl. Pablo Escobarról szóló filmben, vagy a Breaking Badben, hogy először csak a garázs van tele a raklapokon álló pénzkötegektől, majd a lakás, a lakások, s végül szükség van egy bankra...
Klubtag
@Peller Anikó: ...ezért aztán nyugodtan elmondható, hogy az államalapítás óta ekkora gazemberekből álló banda nem ült a nemzet nyakán...
cikicakk55
@F_Viktor: Ezt értem,hogy kellenek a bankok. Én azt nem értem,hogy egy ilyen idióta ember,hogy tudja számon tartani azt a rengeteg pénzt? Nem 60.000 ft/hó nyugdíjat kell neki észben tartani. Ha bukik,tudni fogja melyik bankban,melyik országban mennyi pénze van? Hogy tudja majd elvinni valami biztonságos menedékbe, Élete végéig a rettegés lesz az osztályrésze,hisz a pénz meg is ölhet,nem csak megmenthet.Remélem nem lesz módja elmenekülni a nép haragja elől.Saját párttársait is becsapta,kihasználta. Egész biztos vagyok benne,hogy minden szívfájdalom nélkül még Tiborczot is beáldozná. A gyerekeit és a feleségét talán nem,de mindenki más csak kolonc lenne a nyakán.épp ezért ez a pánik a Fideszben,mert mindenki tudja,hogy Orbán barátsága olyan mint a fing.gyorsan jön,de gyorsan is eltávozik és csak a bűz és a salakanyag marad utána. Jó éjszakát mindenkinek! Most már csak olvasni tudlak majd benneteket,de holnap jövök!
bencemacska
@anka: ma, 19:15
De jó lenne ha eredeti felvétel lenne, nem fotómontázs!!!-:))))
anka
@bencemacska: - majd a böribe lesz neki eredeti is...:D
bencemacska
@anka: ma, 19:56
Legyen igazad!
"Legszebb öröm a káröröm"!
anka
@bencemacska: - én csak optimista vagyok! - és akár milyen büntetést kap is a dakota, az túl kevés lesz ahhoz amit ezzel a szép országgal tett. - és azt is remélem, hogy egy párszor a börtönben is meg gyepálják..., és a cigányok is résen lesznek.
nyanya001
@peterkelemen: Az a titkos külföldi számla lesz az igazi atombomba.
Ma 17.06
remélem
karma1
@papa.49: 16.18-ra: Papus, Simics boritani FOG - MINDENT!
Ezert hivjak ot az "esz"-nek a fideszben... Hidd el, mar az elejetol kezdve ugy kavart, hogy o ne legyen saros, vagy ne TELJESEN o legyen a saros. Nem tudni, hogy a hatterben ki keszulodik orban helyebe lepni - Simicsnek nincs mas tennivaloja, mint ezzel az emberrel egyeztetni, es jo elore vadalkut kerni a sajat reszere.
Vannak kormanyok, akiket csak ilyen bekes belso puccsal lehet levaltani.
Az utobbi honapokban 2 afrikai allamban is ilyen vertelen puccsot hajtottak vegre a diktatorok ellen, akik nem voltak kezdok a maguk mufajaban: a ven hulyek el nem tudtak kepzelni, hogy oket valaha is megmozditjak a szekukbol.
Hat megmozditottak, es egyetlen embernek sem kellett meghalnia a politikai valtastol.Azota bekeben csinaljak az uj tarsadalmat, epitik a demokraciat. (Vagy legalabb egy igazsagosabb rendszert. Afrikaban sohasem tudhatjuk).

Ne mondd mar nekem, hogy Afrikaban par emberevo neger jobban meg tud csinalni egy vertelen kormanyvaltast, mint mi, Magyarorszagon?
Szerintem meg a G-nap elott Simicsben megvolt a kokemeny elhatarozas: "en tettem orbant naggya, en is utom ki onnan"... Az osszes tobbi lepes azota ennek a jegyeben telt el Simicsnel...
Jo, ez csak az en velemenyem, de peldaul engem igazol az is, hogy nem lehet eveken at hamis statisztikakat gyartani, mert a szamok nem hazudnak.
Bar amikor kineveztek Szel kisasszonyt ME jeloltnek, nagyarcosan kijelentette, hogy o nem foglalkozik semmifele statisztikaval - amikor ezt a kijelentest tette, akkor jottem ra, hogy sz@rt sem er o, mert nem erdekli a sajat tamogatottsaga sem, sem a valasztok. Ebbe pedig bele lehet pusztulni.
Most kezdenek eszhez terni, es vonanak is most kellett azzal szembesulnie, hogy a nagy hanggal meghirdetett kampanyulesere KILENCEN, volnerera NEGYVENEN voltak mindosszesen kivancsiak.
Szerinted van vonanak vesztenivaloja, ha most megis leulne Gyurcsannyal, lmp-vel? Mert szerintem nincs.
papa.49
@karma1: Ez megint csak a probléma elodázása lenne, itt teljes ,,tabularázát,, kell csinálni még egy Simicska se csússzon ki a hurokból, mert az lehet hogy úgy lesz ahogy írtad, de nem lesz hosszú életű a dolog, ha visszagondolsz ezt már a komcsik eljátszották párszor, '56. előtt '90 előtt nem vezet jóra ...
karma1
@papa.49: Papus, Simicset mar nem lehet meg nem tortentte tenni, az o bunei sem elhanyagolhatoak, valoban.
De azt kell(ene) szerintem nezni, hogy most akkor mekkora bunszovetkezet felgongyoliteset koszonhetnenk neki - me'g ha o is volt a bunszovi egyik megalapitoja..
Szerintem ez egy gesztus lenne most Simics fele - megroni ot egy szazmillios penzbuntivel, es adni neki mondjuk 5 ev felfuggesztettet - akkor fel lehetne gongyoliteni az egesz orban-klan osszes disznosagat is, es az igazsagszolgaltatason sem esne akkora csorba. (Vegulis valamennyit kapna Simics is, hiszen azt kivanjuk, hogy o se ussza meg.)
Egy szazmillast o is ki tudna perkalni, koztorvenyes bunt meg ugysem fog elkovetni legalabb 5 evig, oszt jonapot.
Szoval szerintem fog boritani - Simics nem felejt - ellentetben orbannal.
bencemacska
@papa.49: @karma1: Szerintem, ha Orbán az ország hasznát nézné, és nem a saját hatalmának bebetonozását támasztaná alá a gazdasági tevékenységgel is - nem istenítené a kuszaszemet - akkor nem építette volna le Simicskát, sokkal jobb állapotban lenne a gazdaság és az ország.
Simicska mindig betartotta a "leben und leben lassen" elvet. Mindig kifizette az alvállalkozóit,
- pereskedés nélkül - , nem dolgoztatott éhbérért, stb. OV mai oligarcháiról ez már nem mondható el!
OV és Simicska ellentéte nem mai, hanem alapvető erkölcsi neveltetési! Őt nem verte az apja, de nem tudott neki gondtalan gyerekkort biztosítani!
Viszont egyáltalán nem politikus alkat. Nincs nála pálfordulásoknak helye. Ő csak akkor csatlakozott a Fideszhez , amikor az már nem volt liberális! Korábban csak dolgozott nekik!
Lehet, hogy tévedek, de az eddigi tevékenységéből és a róla szóló publicisztikákból ezt vontam le.
Azért tudom értékelni, mert hasonló a logikánk, csak bennem sokkal kevesebb a kitartás és sokkal lassúbb (és öregebb) vagyok!
Politikusnak ugyan olyan csapni való lennék!
dr. prédikátor
@anka: tegnap 19.15 re.De szívesen látnám így!!!
F_Viktor
@cikicakk55: Nem tudom hogyan tartja nyilván az ellopott sok ezer milliárdot, de talán majd simicska által ez hamarosan kiderül.
Vagy már ott van Czeglédynél?
Peller Anikó
@karma1: Nem, nem. Csak a bolondok kívánják a Simlicska büntetését. Előszöris, amikor ő pártot épített akkor egy látszólag demokrata bár degenerált cignyt támogatott, mindegy milyen módszerekkel. Legalábbis mostmár teljesen mindegy.

Viszont most már életbevágó a segítsége, mert a mi roggyant, kamuellenzékünk, megélhetési politikusaink teljességgel alkalmatlanok a cigny rendszerének lebontására. De legalábbis édeskevesek hozzá. Nem tudják eldönteni mi a fontos nekik, leginkább a saját boldogulásuk.

Simli hihetően beleállt a takarításba, míg a többiek még látszatra is alig.

Tehát ahogy mondod, némi látszatbüntetés a realitás. Nem ő a bűnös. Szerencsére nem a hülyebélák döntenek erről, mert azok még mindig a Gyurcsányt csukatnák le. Egyedül.
karma1
@Peller Anikó: Ezt mondom en is. Pedig nagyon sokan akarjak Simics fejet, mert hogy o otlott ki mindent. Szerintem az o megszerzett par milliardja meg sem kozeliti a meszaroson keresztul torteno orban-gazdagodast,...Ezert mondom en is, hogyha meg is buntetik valamennyire, akkor az csak jelkepes lehet, mert most sokkal nagyobb szolgalatot tesz a hazanak, ha mielobb bedonti a maffiat.
Remelem, minden nap fel fog robbantani egy bombat, mar csak 22 napja van erre... Mert az infonak meg el kell jutnia a kevesbbe ingerelheto agyu fidesz-szavazokhoz is, meg kell nekik mutatni, hogy ok masfel millioan eddig az agyutoltelek es a biodiszlet szerepet toltottek be, es most lehet kivonulni a futyi$$ hata mogul...:o)))
Béla333
Aki ez elműlt évtizedekben hatalmánál fofva lopott a közösből, azt mind-mind el kell kapni, el kell számoltatni.
Ez alol Simicska sem kivétel, bármekkora szivességet tesz most azzal, hogy napról-napra , hétről-hétre takarítja a mocskot. Vele egy vádalkut lehetne kötni, jelentős büntetés enyhítéssel, de csak akkor, ha bizonyítékokat is virít az elmúlt évtizedek disznóságairól.
Egyébként meg én egy teljes tabula rasa-t tartok szükségesnek, szembe kell néznünk, hogy hogyan kerültünk ebbe a mai helyzetünkbe.
Ez után tudunk tiszta alapokra újra építkezni!
tudode
Aki ezt az ÁRNYÉKSZÉKET borogatja tudatában van annak, hogy valamennyire KISEBBÍTI az ő felelősségét, mint BŰNRÉSZEST az, hogy fejére önti a bilit a PATÁS ÖRDÖGNEK!
.
Még a laikus állampolgárok "is" érzékelték azt, hogy a TÚRÓS BUKTA után a SZEPLŐTELEN FOGANTATÁS alja, és a PÉNZTŐKE kieszelte az ÖRÖK HATALOM recepjét, amellyel OLYAN MESSZIRE mentek el, hogy a FIDESZ A G Y Á N A K is sok volt, kilépett a buliból azzal, hogy ha eljön az ideje MEGFIZET ennek a bagázsnak.
.
A legnagyobb D O B Á S U K az ALKOTMÁNYOS PUCCS volt, amelynek Vörös Imre alkotmányjogász melegiben HANGOT IS ADOTT a hvg-n megörökített esszéjében.
.
De úgy néz ki, hogy SÜLLYED A HAJÓ, mert
.
------ Kolláth György (alkotmányjogász): az alaptörvény nem létezik
propeller.hu/itthon/3330328-kollath-gyorgy-alkotmanyjogasz-alaptorveny-nem-letezik#v2117378
.
Enélkül a RÖTYIPAPÍR nélkül NEM NULLÁZHATTÁK "volna" le a korábban megszerzett, általuk alattvalóvá silányítottak ALAPJOGAIT.
.
Emögött, hogy MIT LOPTAK, CSALTAK a rötyipapír alapján ELTÖRPÜL, mert ha eljön az ideje a NARANCSBUKTÁNAK egy szatyorral húzhatnák el, mint a SZARKÁK oda, ahova valók!
Peller Anikó
@bélahülye: tebelőled már nem lesz normális ember soha, hülye vagy és az is maradsz.
advocat
Szerintem, eddig Simicska támogatta Fideszt. ,ert nélküle már 1995-ben bezárhatott volna. (Most neki is meghálálják, mint Sorosnak!) De most már önellátó. A saját emberei támogatják a nekik juttatott "vagyonukból". Magyarán a pénz a párté, de azért nekik is marad valamennyi.
Béla333
@Peller Anikó: 10.49
Te eddig sem voltál egy ép eszű, ép erkölcsi érzékkel rendelkező valaki, így ebből a szempontból nincs is hová romlanod.
Ellenben a pofád az még most is mocskos. Nyilván így születtél, ezt a szintet a szüleid plántálták beléd.
Akkor is:
"Aki ez elműlt évtizedekben hatalmánál fofva lopott a közösből, azt mind-mind el kell kapni, el kell számoltatni."
Mind!
cikicakk55
Mindenkivel egyet értek aki úgy van vele,hogy Simics a bili borításával az országnak hasznot hoz,mert nélküle ( az inpotens és tesze-tosza ellenzék miatt) nem lehetne az agymosott Fidesznyikeket kihozni a kómából és a rengeteg nem szavazó bizonytalant is csak az Ő segítségével lehetne kirángatni a foteljaikból. Igen,bűnös de most mindent helyre hozhat. Egy látszat büntivel meg is lehetne beszélni vele. Egész biztos aktívabban hajigálgatná a bombákat,ha biztos lenne benne,hogy nem kell Orsóssal egy cellában ülniük évekig. Az edzét és a pénzügyi zsenialítását egy normális kormány még hasznosíthatná is az ország érdekében.
Klubtag
Egyszer volt, hol nem volt...volt egyszer egy ember, aki szerette a majmokat háziállatként maga körül, de az istennek sem tudta azokat befogni, mert a majmok óvatosak voltak.
Kitalálta hát (mert megfigyelések alapján észlelte), hogy ha kitesz és rögzít egy korsót, tele ínyencséggel, de olyan szűk nyakkal, amibe csak egy kéz fér bele, meg lesz a megoldás.
A majom ugyanis benyúl a kajáért, azt marokra fogja és húzná ki az ökölbe szorult kezet, de nem fér ki a lyukon. És nem jön rá, hogy ha nem engedi el a kaját - odavész.
Mi emberek - ebből is megtanultuk, hogy aki sokat markol, az keveset fog.
Aki nem hiszi járjon utána, vagy próbálja ki... :D)))
Néha a kevesebb - több...
lusta
@tudode: Karácsony már most pedzegette mindezt, mikor mondta, hogy a tákolmányra nem, de az Alkotmányra már felesküszik, ha megnyerik a választást.
tudode
@lusta: .
Igen!
.
Emlékszünk arra, hogy 1956-ban "is" megeredt a társadalom nyelve, de akkor EGY NAGYHATALOM IGÁJÁBAN, jelen esetben egy saját fiank borja CSAPDÁJÁBAN, hadicseleiben VERGŐDIK az ország apraja, nagyja, azokkal együtt, akik tolják a szekerét "ennek" a POLITIKAI KALANDORNAK (finoman szólva)!
F_Viktor
@Béla333: Írod:
Akkor is:
"Aki ez elműlt évtizedekben hatalmánál fofva lopott a közösből, azt mind-mind el kell kapni, el kell számoltatni."

Béla, reménytelen, nem fog menni, budainak sem sikerült, ezen már nem kellene rugózni, most a legfontosabb a kármentés, hogy orbánékat az elszámoltatás mellett az ellopott vagyont, azt a több, mint 10 ezer milliárd forintot vissza kell szerezni, mert szüksége van rá az ország gazdaságának.
Értelmetlen mantrázásoddal, Gyurcsány-ellenességeddel, csak az ellenzéket osztod meg, s mint láthatod, ezzel nem leszel népszerű.
F_Viktor
@cikicakk55: Írod:
" az inpotens és tesze-tosza ellenzék miatt"

Most szintén nem az ellenzéket kellene megosztani, az ellenzéki pártok is kiplakátoznák az egész országot a fityesz mutyikkal ha lenne rá lehetőségük.
orbán egy szűk térbe bezárta őket, ahonnan anyagi forrás hiányában nagyon nehéz kitörni.
simicska bizonyítékokkal rendelkezik az orbán-maffia gaztetteire, ezért van rá szükség.
Béla333
@F_Viktor: 13.06
Dehogy reménytelen. Budainak is sikerült volna, ha ez lett volna a cél!
Nem Gyurcsány ellenes vagyok, hanem korrupció ellenes! Gyurcsány az úgy jön a képbe, hogy miniszterelnöksége alatt a pártpénztárnokok jártak össze, hogy elosszák a lopott pénzeket, ami ellen Gyurcsány semmit sem tett!
S hogy népszerű-e az igazság kimondása? Nem érdekel, én nem vagyok politikus, hogy a népszerűséget hajtsam!
Nekem elég az igazság!
Peller Anikó
@Béla333: te nem Gyurcsány ellenes vagy? Te egy mélységesen buta tahó vagy. A hazugságokat beleverte az orbán a fejedbe. Miféle igazság? Nem tett semmit ellene lehet, de nem lopott belőle te marha. Most pedig egy ember lopja ki a szemedet de te csak

évek óta mást sem teszel csak gyurcsányozol te féleszű majom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.