Egy hadsereg, ami egy bácsinak dolgozik. Vajon a hadászati metaforák mentek Orbán agyára vagy valami más?„Azt már tudjuk, hiszen lelepleződtek, hogy Magyarországon 2000 zsoldos, egy egész zsoldos hadsereg dolgozik Soros Györgynek, s a magyar kormány ellenében” – mondta Orbán Viktor csütörtökön délután a Brüsszel. Harcra fel! címmel ellátott Facebook-videóban. Kovács Zoltán kormányszóvivő szintén csütörtök délután szólította fel a Soros-szervezeteket, hozzák nyilvánosságra a kétezer ember nevét. Arra a kérdésre, hogy van-e elképzelésük a nevekről, Kovács Zoltán azt mondta: "szeretnénk látni, hogy maguk a szervezetek mit mondanak erről. " A nagy lelepleződés forrása egyébként egy Magyar Idők-cikk Bayer Zsolt tollából, ami szerint Tracie Ahern, a Soros Fund Management volt pénzügyi vezetője azt állította egy hangfelvételen, hogy az alapítványok politikai befolyásolást végeznek, és kétezer ember dolgozik Magyarországon, hogy érvényre juttassa Soros akaratát. Úgy látszik,...

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Nekem már megint az jutott eszembe

Okkal, de sokan, nagyon sokan elgondolkodtak Őfenesége kijelentései egyik gyöngyszemén

Sokan, nagyon sokan ízlelgetik, értelmezik/értelmezgetik a kijelentést, van is rajta mit.
„Nagyjából kétezer fizetett ember dolgozik most Magyarországon azon, hogy az előttünk álló választások során meg tudják buktatni a kormányt. Információkkal, jelentésekkel, elemzésekkel rendelkezünk, így névre szólóan is tudjuk, hogy kicsodák dolgoznak Magyarország bevándorló országgá alakításán”.
Nos nekem csak egy – nem kis port felvert – majd húszéves, ugyancsak Őfeneségétől származó kijelentés ugrott be: „Hitelt-érdemlő bizonyítékkal rendelkezem arról, hogy a pártom egyes vezetőit (és azok családtagjait) titkos és törvénysértő módon megfigyeltették”! =))
staro2
@RonaGyuri: Emlékszem, nem sokkal ezután kokós tompi könnyezve bejelentette, hogy az ő anyukáját is megfigyelik és tudják a telefonszámát.(Mondjuk benne volt a telefonkönyvben, címmel együtt)
Egyébként orbán már egy teljesen beszűkült tudatú csendes őrült aki eszelősen ragaszkodik a hatalomhoz .Ezért aztán ha nem lenne miniszterelnök,símán elmenne a sok utcai idióta, világmegváltó között.
Egy aluljáróban hirdethetné az igét , amíg egy másik próféta el nem zavarná.
SystemError
A skizofrénia (schizophrenia) tünetei:

Téveszmék - nem a valóságból táplálkozó személyes hit, például paranoia (követnek valakit, összefogtak valaki ellen) vagy nagyzásos téveszme.

Bizarr téveszmék - például valaki azt hiszi, hogy marslakók szabályozzák a gondolatait.

Hallucinációk - nem létező dolgok észlelése, például képzeletbeli hangokat hallása.

Inkoherencia (összerendezetlenség) - logikátlan gondolatok.

Érzelemmentesség, vagy nem megfelelően kimutatott érzelmek.

Folyamatos olyan érzés, hogy valaki figyeli.

Munkahelyi, illetve társasági helyzetekben nem megfelelő viselkedés.

Társasági izoláció.

Problémák a személyes higiéniával.

Ügyetlen, koordinálatlan mozgás.
verőce21
Beigazolódni látszik most is, az ókori görög filozófus Platón mondása, miszerint a demokrácia nem létezhet rabszolgaság nélkül, mert kellenek emberek, népek, akik a szükséges teendőket elvégzik.

Magyarországon a cigányok - valljuk be-, hallgatólag rabszolgasorban éltek évszázadokon át, vagy élősködtek csak a társadalmon. Most, amikor a demokrácia elérhető közelségbe került végre Magyarországon, egyszeriben szavazóbázis lehetőséget látott bennük a szadesz-maszop vezette hatalom, és eszeveszett cigánytenyésztési programba kezdtek. (Sikerült is mára kétmillió fölé növelni a cigányság létszámát az országban.) Csakhogy visszanyalt a fagyi, mert jött egy félcigány vezető, aki kifogta a szelet hosszú időre a cigánytenyésztési politikából és saját szavazóbázist épített fel belőlük, ebből a rabszolganépből.

Az európai vezetők most ugyanezt a játékot akarják eljátszani nagyban. Számolatlanul beengednek Európába arab cigányokat, berber kecskehenteseket, afrikai négereket, akik majd szavazóbázisukat alkotják, hálából, hosszú időre. Nem számolva azzal, hogy ez a szolgának való népség, egyszer majd ellenük fordul, és a demokrácia leple alatt fordul a kocka, a rabszolgatartókból lesznek a rabszolgák. Életveszélyes, felelőtlen játékot játszanak Brüsszelben az európai népekkel és az európai kultúrával.

A hazai lipsi kommunistáknak nincs is más választásuk, mint csatlakozni az Európát tönkretevőkhöz és felszámolva az akadályokat, engedni az erőszakos betolakodó népeket, mert hátha ezek fogják majd hálából visszasegíteni őket a hatalomba? Megtagadva és kirekesztve inkább a határon túli igazmagyarokat is.
Félelmetes ez a játék a szabadságunkkal, ne engedjük a betelepítést elősegítőket hatalomra, mert ezt mi magyarok tudhatjuk a legjobban, hogy ez rossz véget érő folyamat.
simmering73
Kétezer ember már csak kicsinálja ezt a maffiabandát. És ha nem, hozzanak még kétezer embert.
nihil
Ezek a Nyomorultak, ez alapján zsoldoshadseregeznek, meg tömegesen megfigyeltetnek valószínűleg engedély nélkül, meg visszaélnek adatokkal, szintén engedély nélkül, és ami alapján megtorlással, leszámolással fenyegetőznek:

ripost.hu/cikk-itt-a-hangfelvetel-2000-soros-ugynok-dolgozik-magyarorszagon/?source=hirkereso

Csak két lehetőség van:
1. szövegértési problémájuk van
2. tudatosan kiforgatták, hogy ezzel megtévesszenek másokat

Ez valóban bizonyíték. Arra, hogy ezek valójában csak primitív seggfejek a bennük lévő sötétség miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.