Miniszter Flóri titka: Börtönből a parlamentbe! Milliárdokat tüntet el, a fél élete államtitok, mégis befutó a Fidesznél. Miért kell Orbánnak Farkas Flórián? Börtöntöltelékekből áll össze az Orbán-maffia.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Nem azzal a csóró cigánnyal van gond, amelyik 50 kiló fát lop, hogy meg ne fagyjon, hanem az ilyen bűnöző Gangesz-iszappal!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Nem azzal a csóró cigánnyal van gond, amelyik 50 kiló fát lop, hogy meg ne fagyjon, hanem az ilyen bűnöző Gangesz-iszappal!
papa.49
Azért mert sokat tud a Lévaiakról !!!
Clavigo
Orbán elvtárs dzsuker ikertesója,,hogy szakadt volna egymásba a fejük.!!
Zeta
@papa.49: ez mind rendben, de kinek a tanácsara, javaslatára lett titkosítva az élete? Hogy lehet köztörvényes bünügyeket titkosítani, ami már gyakorlattá vált!
Kezdve az olajszőkítéssel, ami megalapozta a mai maffia államot is!
cikicakk55
Elfigyelve az utolsó 8 évet így 63 évesen,már lassan semmit nem értek! Csak hallom és olvasom,hogy ennek meg annak a polgármesternek az unokatestvére a mit tudom én milyen miniszter,akinek az unokaöccsének az anyósának a testvére elnyert valamilyen pályázatot,amit aztán eladott egy másik miniszternek,aki a vezetőt lecserélte a saját testvérének a vejére,nővérére,húgára,sógorára,stb. Egyszerűen úgy érzem már,hogy az egész Fidesz brancs rokon. Az összes miniszter valamilyen szinten egymásnak a rokonai.Azokból ágazódik le egy pár milliárddal kevesebb vagyonnal rendelkező rokoni ág.Ebben már többen vannak. Ezekből is leágazik egy még több főből álló rokonság,akiknek már csak pár milliárdocska az éves bevételük,de azért éhen még nem halnak. Bár hogy is számolgatok,a mindenki rokon családban van kb 500 ember,akik piszok jól élnek és van egy csomó,aki ezeket kiszolgálja annyi pénzért,amennyi az én éves nyugdíjam. Aztán van kb 6-700.000 úgy mond középosztály,akik hozzám képest nagyon jól élnek,de a fejére fordított karácsonyfához képest,nagyon szegények. A maradék meg a lehullott tűlevelek,amelyikből van amelyik,még elhiszi,hogy vissza veszi a fenyőfa,de a legtöbb szép lassan az enyészetté válik. Nem hiszem el,hogy mind addig,még az egész fenyőfát ki nem vágják,itt ebben az országban az elszáradt tűlevelek napfényhez jutnának és újra teremhetnének.
papa.49
@cikicakk55: Remekül összefoglaltad, még hogy nem értesz hozzá nagyon is értesz ahhoz hogy a dolgok mögé is láss !!!
Desischado
Ezért maffia család. Szerintem a Cosa Nostra mehetne tanulónak a fideszhez! Oka van annak, hogy ezt a flórit ennyire pártolják!
papa.49
@Desischado: Sokat tud a ,,mosónő,, családja viselt dolgairól ...
papa.49
@cikicakk55: Nincs mit örülök, hogy itt vagy köztünk ...
magyarbakancs
"Börtönből a Parlamentbe, avagy miért fontos Orbánnak Farkas Flórián?"
Mert mind a kettő !!Dikma,
magyarbakancs
Mert amit lenyúlt Farkas abból kapott Orbán is.
cikicakk55
Nagyon szeretem a Propit. Örülök,hogy közöttetek lehetek. Már lassan 2 éve,hogy szinte amint tehetem ide lépek be.Van mikor csak a telefonomról,van,hogy a gépről,de ha csak egy nap kimarad már hiányzik. Az az igazság,hogy legtöbbször a cikkeket el sem olvasom,elég a címe,hogy tudjam miről szól.Sokkal inkább a "virtuális" barátok véleménye érdekel. Nagyon jó,hogy itt még a különböző véleményen lévő emberek többsége is megtartja azt a szintet,ami nem megy át személyes sértegetésbe. Nem mondom,hogy nem fordul elő,de itt igen ritka. Akik rendszeresen írnak,szinte már az életem részesei lettek,anélkül,hogy tudnám ki,hogy is néz ki. Még is közelebb álltok hozzám,mint sok személyesen is ismert ember. Remélem a propit nem éri utol a kormány mocskos keze. Szerencsére a cikkek miatt nem köthetnek beléjük,mert van kormány oldali cikk és van ellenzéki cikk is.Nem lehet egyoldalúsággal vádolni az ide író újságírókat. Az persze feltűnt,hogy sokkal több az Orbán ellenes,mint az Orbán imádó. fentebb,ahol már facebook is jelen van,sokkal több az Orbán hívő. Flórit meg remélem egy zárkába csukják majd a csutival.
papa.49
@staro2: Még a Gangesz partjáról )))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.