Menekülő Fidelitas elnök, össze-vissza beszélő demonstrálók. Rákérdeztünk a Jobbik fórumok megzavaróira miért teszik mindezt, a válaszok aranyat érnek. Olyan buták, mint a tök, de még annak is a több esze van. Látszik, hogy pár ezer forintért cserébe kimennek hülyét csinálni saját magukból az utcákra. Szégyen! Orbánéknak takarodó!!!

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Csak úgy sugárzik a szellemi sötétség ezekből a porrá égetett fideszesekből. :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
@karma1: Igazad van azt beszélik a fideszes Ríz Gábor próbálja le járatni a jobbikot.De hiába mert ugyan olyan mint barátja Putnok giotinos polgármestere.
Aki Én
@verőce21: Melyik voltál te a sok agyatlan, ostoba, ország szégyene közül? A Durbinccsra van tippem, de téged nem tudtalak beazonosítani.
Csoda, hogy ezzel az értelmi szinttel, ezzel a felkészültséggel nem tudjátok mi folyik körülöttetek.
Szerintem a fidesz őszinte pillanataiban (ha van olyan) éppen miattatok, a saját tábora miatt szégyenkezik leginkább.
Ez a videó mindent elmond annak, aki érteni akarja.
Nessy
A stílus az ember! És ez a stílus? Költői kérdésnek szántam.
dr. prédikátor
Aztakurva!!!Hát egy földi gilisztának magasabb az IQ ja mint ezeknek!!!Ezek a fityfasz zombik!!! Aszongya: milyen molinó??? Hát ez a baromfasz azt se tudja mit tart a kezébe!!!
csipetke
Miért kell ezen csodálkozni?Ez a fidesz színvonala.Nézd meg őket idősebb kiadásban,lásd: Németh Sziszi,sose tudhatod,hogy beszél,vagy csak odaböfög valami f@szságot.Ezek az agyatlan lények,akik ott álltak a molinókkal,ilyenek.Ezekből lesz a Németh Sziszi utánpótlás.Ilyen birkák kellenek a fidesznek,akinek ha azt mondják,hogy ugorj a kútba,azonnal megteszik.
csipetke
@Aki Én: 14.18 Durbincs nem lehetett,az az agyatlan ebihal Románia-alsóról írogat...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.