Amióta napirenden van az 1300 milliárdos "örökösödési" ügye, fejvesztve rohan az újságírók elől. Pécsen az autót is meghúzták.

Kósa Lajos megszólalt a miatta kirúgott 73 éves biztonsági őr ügyében
Fotó: Facebook/Kósa Lajos

Akkorát menekült Pécsen az őt faggató riporter elől Kósa Lajos, hogy a tárca nélküli miniszter autója látta kárát. A járművel nem sikerült elsőre bekanyarodni, és rendesen meghúzták az oldalát.

A Blikk kedd este arról írt, hogy kirúgták azt a biztonsági őrt, akinek az lett volna a dolga, hogy biztosítsa a pécsi városháza előtti utat, hogy elférjen az érkező Kósa Lajos autója.

"Kedden 10 órára vártuk a minisztert, ezért megkértek, hogy biztosítsam az épület előtti utat, hogy az autója elférjen. Negyed 12-ig kint vártam, de szólított a szükség, így be kellett mennem. Mire visszaértem, egy gyógyszerszállító furgon már velünk szemben rakodott. Ekkor pedig megérkezett Kósa Lajos is, akinek az autója így nem tudott ráfordulni a kapura, s meghúzhatták a kocsi oldalát"

- mondta el a lapnak a 73 éves Molnár József.

Azóta pedig újabb fejlemény látott napvilágot: a 444.hu vette észre, hogy a portás elbocsátásáról szóló hírek megjelenése után Kósa Lajos az MTI-n keresztül küldött el egy levelet Páva Zsolt fideszes pécsi polgármesternek, azt kérve, hogy ne rúgják ki a portást, mivel, mint írta

„az ott kialakult incidensért nem tartom őt felelősnek, ezért arra kérem Polgármester urat, hogy gyakoroljon méltányosságot, és ha egyetért a javaslatommal, intézkedjen, hogy az idős úr továbbra is elláthassa feladatát”. 

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Az az egy szerencséje a biztonsági őrnek, hogy ekkora publicitást kapott az ügy. Ha tényleg igaz, és maradt az állásában. Mert ebben a mai világban már azt sem szabad elhinni, ha egy politikus kérdez.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Ilyenkor nem a sofőr a hibás, nem kötelező befordulni, ha nem tud.
advocat
Ez így szép volt. A polgármesterük meg elmehetne... Az is csak nyalni tud, mert a város marhára veszteséges. (Állítólag.) A többi dologban nem vagyok Lajos párti. De az egy másik ügy.
SystemError
Most tényleg kirúgtak valakit, mert ez a szó szerint "anyját is eladó" féreg tisztára akarta mosni a többi féreg pénzét...? :)
simmering73
Az az egy szerencséje a biztonsági őrnek, hogy ekkora publicitást kapott az ügy. Ha tényleg igaz, és maradt az állásában. Mert ebben a mai világban már azt sem szabad elhinni, ha egy politikus kérdez.
Pálinkafőző Rézüst
@Horizont: ha nem választás előtt lennénk, a kirúgás mellett még az autójavítást is ráverték volna...
nemkati
@CsipkeRózsa: Nem a sofőrt rúgták ki, hanem a biztonsági őrt, aki nem tisztította meg a bejáratot a naccságos úr előtt.

Ha nem a sofőr a hibás az autó meghúzásáért mert nem kötelező befordulni, akkor ki?
CsipkeRózsa
@nemkati: Én is azt akartam mondani, hogy a sofőr a hibás.

Nem tettem kérdőjelet. Így kellett volna írnom: Ilyenkor nem a sofőr a hibás?
Yoda69
Ezt mondja most a medianak, aztan suttyomban meg a majd a mercist is rakuldik.
Rohatd gecik ezek az utolso szalig.
Sámannus
Lalikám neked az országtól kell bocsánatot kérned, mert egy bunkó maffiának vagy a csicskása.
Hamarosan a cipőjüket törlik beléd, amit meg is érdemelsz, mert még most sem kapisgálod milyen bűnbandában vállaltál szerepet.
@Pegero: Sőt a írásjelek! Esetünkben a felelős is más lehet:
Ilyenkor nem a sofőr a hibás? esetleg így: Ilyenkor nem a sofőr a hibás!
human
1. A történet a megfelelésről szólt. A helyi illetékes, hogy kedvébe járjon a főnöknek azonnal megbüntetett valakit.
2. Az autót a sofőr karcolta meg. Alap, hogy ilyen manővernél folyamatosan figyeljük a jármű és a kapu távolságát. Persze ha a fülembe kiabálja egy Kósa, hogy "Gyerünk már, gyerünk már!" akkor kicsit nehezebb a manőver.
3. Ha orral nem lehet bevenni egy kaput, akkor rükverccel kell bevenni, mert úgy jobban kanyarodik az autó.
Sámannus
@human: Amit én jeleztem az a kocsiban ülőkre vonatkozik, ugyanis van amikor szabálytalanságra kérik a sofőrt. Egy karcolást még az utas is áll adott esetben. Már csak ezért sem lehet a portás a hibás. Ahogyan Lalának is leesett nagy nehezen, vagy másnak, nem várják meg, hogy ez is kiderüljön.
papa.49
Ne idegeskedjetek ismerve a fütyisz szokásos taktikáját most nem rúgják ki de 3 hét múlva igen mert elaludt a szolgálatban !!!
nezelodo
Lajos, ne karmold le magad, neked már annyi, meg egy bambi! Véged van mint a botnak. Orbán már nem ismeri, hogy "Elvtárs, segítsd a lebukottakat!" Nincs benne semmi empátia. Kiszolgált obsitos lehetsz ha jól tudsz hallgatni. Ha meg locsogsz, na meg rád is bizonyítják, olyan fekete seggű leszel , hogy a néha Trogyit is irigykedve emlegeted! Szóval hiába ajvékolsz, hogy a röpülős polgi ne röptesse a szerencsétlent. Olyan lettél, mint az egykori véres kezű Pap János, tudod a főnököd meg az apja meg a Laca atyamestere, aki a nyugdíjazása előtt rúgta ki a vadászhintaja kocsisát, mert eltört a hintó kereke, és nem tudta kilőni az elé terelt szarvast. Abban azért szerencséd van hogy nem voltál ott a rénszarvas kilövésen, mert azért is te vinnéd el a balhét.
karma1
Ez az egesz eset teljes rajzot ad a futyiszrol: ezek annyira dilettansok mindenben, hogy meg kosa soforje sincs a top-on,..:o)) Valami fiatal kis nyikhaj vezeti az autot,... Hat, en meggondolnam eloszor is, hogy kire bizom az eletem es kire bizok egy ekkora erteku autot.
Ezek meg a soforjuket sem tudjak megvalogatni...
Elkepzelem, hogy bukta eseten mennyi A8-as meg merdzso fog torni, es hat a kisbuszokat sem mindig a geniusz, biztonsagi ovet nem viselo minicsaszar vezeti...:o)) Mer' o aztan nem menne neki semminek sem...:o)))
CsipkeRózsa
@Pegero: A mondatom első fele volt csak kérdés, a második rész megállapítás.
Két mondatot kívánt volna a hozzászólásom.
Lepényleső
Kirúghatják,ha úgy tartja úri kedvük. Aztán gyakorolják a kegyet,ami normál helyen meg sem
eshet. Aztán miért is kell dolgoznia egy 73 évesnek?
SystemError
@durbincs: Lájkolgasd magad rendesen a másik nick-ed alatt is ne csak durbcsin alól!
SystemError
@durbincs: A tudod a másik nick-el is lákolj magadra...! :)
SystemError
@durbincs: Robot válasz? Aztán lájkolod magad? Elbaszott egy habonybérenc vagy te...:)
human
@simmering73: tegnap 18:42-re. Hát ja. Én kinézem Kósából, hogy kiadja ezt a közleményt, majd odatelefonál, hogy ettől függetlenül rúgják ki a portást. Ahogy Orbán mondta, ne azt nézzék mit mond, hanem hogy mit csinál.
Grafix69
Most tényleg , hát megint befostam de nem a történteken , inkább egy tényen. Biztonsági őr ,::)) érted eddig , már legalább 4,5 millióan dolgoznak hihetetlen siker , egyedülálló Európában , az illiberális bolsevik kapitalista szocializmusban , megvan? Érted még mire gondolok , baszki 75 éves biztonsági őr ? Mindenki dolgozik . És ez az ember garantálja ott a biztonságot ? Hát persze ,hogy el kellett menni neki pisálni , én csak 50 vagyok de nekem is ki kell mennem már este vagy 3 szor :)))))))))))))))))) Aztán a többi : kérem a polgármester urat vegye vissza az idős bácsit a munkába, hogy eltudja látni a feladatát ??? :)))))) Ilyen ország nincsen sehol a világon az biztos . Alkalmaznak egy 75 éves terminátort ez a lószar politikus meg bele rongyol a falba illetve a sofőr , mert fél ,hogy megint hazudozni kell az újságíróknak, kirúgják a bácsit mert elment pisálni , ez meg arra kéri a polgármestert ,hogy alkalmazza tovább .Bocsánat a Kósa az egy jellemtelen trágya domb , de hát a biztonsági őr BÁCSI -nak már az is biztonság , ha nem üti el valaki munkába menet :)))))))))))))))))))))))))
CsipkeRózsa
@Pegero: Nyugodtan köszönd meg, mert, ha nem maradt volna el a kérdőjelem, akkor nem tudtál volna ilyen sok hozzászólást írni. Már megérte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.