Egy belvárosi kutatás szerint V. Naszályi Mártának van a legnagyobb esélye legyőzni a fideszes Hollik Istvánt, így a Momentum jelöltje visszalép az MSZP-Párbeszéd jelöltjének javára.

Fekete-Győr András is visszalép az esélyes MSZP-Párbeszéd jelölt javára Budapesten

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke hétfőn jelentette be a Facebook-oldalán, hogy visszalép a választókerületében. A Momentum vezetője által rendelt kutatás ugyanis azt hozta ki, hogy V. Naszályi Márta a legesélyesebb ellenzéki induló a körzetben.

A Medián 1200 főt kérdezett meg, és orrhosszal ugyan, de V Naszályi Márta lett a legesélyesebb jelölt. Ezért én tartom magam az ígéretemhez, vállalom a felelősséget, és visszalépek V. Naszályi Márta javára a Budapest 1-es választókerületben

- mondta a videójában Fekete-Győr, aki szerint a legfontosabb, hogy a választókerületben legyőzzék Hollik Istvánt, a Fidesz-KDNP jelöltjét.

(Index.hu)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Így kéne működnie ennek az egész országban !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Így kéne működnie ennek az egész országban !!!
kereső
Én sajnálom.Sajnálom,mert egy ellenzéki győzelem esetén a rendszer lebontásához,a demokratikus jogállami normák visszaállitásához nagyon széleskörű társadalmi támogatás szükséges.
Ezt erősitette volna,ha a többi ellenzéki lép vissza Fekete-Győr javára,és kampányol mellette.Ezért nem értem Csepelt sem! Ott Szabó Szabolcsot kéne mindenkinek támogatni.
De a rövidtávú érdekek,és a támogatás maximalizálás ugye nagy úr.
Miért nem tudnak mondjuk két lépéssel előre gondolkodni?mszp-lmp!!!
Eriksson
Hallom a hatalmas koppanást, ahogy leesett a kő a szívéről.
Donáld Tramp
Visszalépegetni azt tudtok. De hogy aztán mi lesz... ?
cikicakk55
@Donáld Tramp: Sokkal nagyobb erény a vissza lépegetés,mint a pártok miatti szétdarabolása a szavazóknak. Azzal csak a Fidesz járna jól.Jó lenne mindenhol az országban ezt a példát követni. Sajnos Hódmezővásárhelyen még mindig nem tudjuk kire érdemes szavazni.Lázár biztos nem,Ő rá nem hinném,hogy sokan fognak,bár elég nagy a stabil tábora.9000 fő körül,de ha eljönnének megint azok,akik a polgármester szavazásra is eljöttek, az a + 12.700 ember akkor Őt ki is lehet zárni.Viszont még mindig marad két ember. 1 jobbikos és egy momentumos.legalább is a városban a fényképek alapján ez a három ember van versenyben.
JAJMÁR
@kereső: Fekete Győr András tudja, hogy hamarosan újra választások lesznek. Egy szélesebb körű, demokratikus...
advocat
Csak a többi "ellenzéki" erő is így gondolkodna. Szóval vásárhelyi példa!
kereső
@JAJMÁR: ha tudja!!!,akkor legyen neki igaza!!! Én meg azt mondom:ámen.
JAJMÁR
@kereső: Hát, szóval... én is "csak" remélem. De úgy legyen :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.