Nincs összefogás! Mi próbáltunk összefogni, de ezekkel nem lehet! Nem a mi hibánk! Mi kizárólag a Momentummal vagyunk hajlandóak összefogni! – így összegezhető Szél Bernadett és az LMP eddigi kommunikációja. Orbán Viktor pedig köszöni a kétharmados többséget.

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ez már gyalázat, hogy a kétfarkúak meg a lehetmások senkivel nem hajlandóak együttműködni! Sem Orbánnal, sem Gyurcsánnyal, se senkivel. Na de azt kikérem magamnak, hogy a finnyás felsőbbrendűségi komplexusuk miatt feláldozzák az én, a gyerekeink, az ország jövőjét, amikor én képes vagyok félretenni a fenntartásaimat és praktikusan szavazni. Erre ezek keresztbe fekszenek az úton és két kézzel kapaszkodnak a képzelt glóriájukba, meg a szaros lehetséges töredékszavazataikba.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ez is érdekes:
gerillamarketing.blog.hu/2018/04/04/ullo_es_kalapacs_kozott_az_lmp

nekem különösen tetszik: "tulajdonképpen átvették az SZDSZ stafétabotját egy fura szempontból: most ők az öt százalékos párt 100 százalékos arccal."
Manhattan
Ez már gyalázat, hogy a kétfarkúak meg a lehetmások senkivel nem hajlandóak együttműködni! Sem Orbánnal, sem Gyurcsánnyal, se senkivel. Na de azt kikérem magamnak, hogy a finnyás felsőbbrendűségi komplexusuk miatt feláldozzák az én, a gyerekeink, az ország jövőjét, amikor én képes vagyok félretenni a fenntartásaimat és praktikusan szavazni. Erre ezek keresztbe fekszenek az úton és két kézzel kapaszkodnak a képzelt glóriájukba, meg a szaros lehetséges töredékszavazataikba.
RonaGyuri
@durbincs: Dumb-rich, Dumb-rich te nagyon ... =))
Béla333
Folytatódik az LMP ekézése a DK-s nagypofájú mocskolódó kórustól.
Manhattan, a gyűlölködés karmestere vezényletével!
Manhattan
Csakhogy tudjátok, 62 képviselő helyen lépett vissza a DK. Most lehet ekézni!
Béla333
Valóban kihasználnak a DK-s mocskok minden időt, az aljas mocskolódásuk az utolsó pillanatig folytatódik!
papa.49
Már látható nem csak a lóláb hanem az egész ló !!!
lmp megérdemli azt hogy a szavazói forduljanak el tőle, szavazzanak arra a jelöltre akit esélyesnek tartanak a körzetükben, listán meg szintén arra akit igaznak gondolnak !!!
Béla333
A DK 62 képviesőjének a visszalépését beszéljék meg azzal a táborral, akivel a külön megállapodást megkötötték: az MSZP-vel.
Ez egy kettejük között kötött külön alku.
A teljes ellenzék szempontjából ez ugyanúgy nem játszik, mint ahogy a Párbeszéd vagy 100 jelöltje sem, akiket nem indított/vagy visszaléptetett, az MSZP-vel kötött külön megállapodásának megfelelően. Mégsem verik a Párbeszédesek a mellüket, hogy ők mennyi jelöltet visszaléptettek. Ez az MSZP és a Párbeszéd közötti alku kérdése.
Úgyhogy az, hogy az MSZP és a DK milyen külön megállapodást írt alá, az semmit nem jelent az egyéni képviselők teljes ellenzéki koordinációjára!
Béla333
A 2/3 meg annak az ostoba DK-s és MSZP-s politikának köszönhető, amelyik a legfőbb ellenséget az LMP-ben látja és nem a Fideszben.
Az LMP elmúlt hetekben, napokban való mocskolása minden képzeletet alulmúl, olyan aljas, amilyen aljas a DK és az MSZP mint párt.
Ez az aljasság az, ami a jószándékú, jóérzésű szavazókat elriaszt a választáson való részvételtől, ez a DK-s és MSZP aljasság az, ami a Fidesz újabb 2/3-át ránk hozza.
Remélem nem így lesz, de hogy ezeknél az ál ellenzéki pártoknál mocskosabb nincs az ellenzéki oldalon, az biztos!
dr. prédikátor
@Béla333: Analfabéla!!!Kérdezlek:Mi lesz a véleményed akkor ha ne adj isten a fityfasz nyer és az álltalad oly nagyra tartott szédült bercike befekszik a fityfasznak??? És a hűségéért kap valami jó zsíros államtitkári beosztást??? Akkor is ilyen vehemensen fogod védeni???
Pálinkás Pál
@Béla333: Te címeres szarvasmarha...aztán ki miatt nem lehet veletek egyezkedni pondró???:Van egy szar,népszerűtlern formációtok,azt elvárnátok hogy a javatokra lépjenek vissza???Undorító féreg egy csapat vagytok...orbánovával az élen!!! leírtátok magatokat ezzel,kuncsorogjatok a fidesznél,vessen pár szavazati alamizsnát nektek,mert másképp nem juttok a parlamentbe!!!a határon túli magyarok után ti lesztek a leggyűlöltebb formáció!!
RonaGyuri
@dr. prédikátor: Béluska észben és tisztán-látásban vetekszik a Rezsi Sziszivel! =))
Béla333
@dr. prédikátor: 08.39
Válaszolok, de előtte meg te mond meg: mit fogsz érezni, ha (remélem minél előbb) kiderül, hogy a DK és az MSZP a korábbi tolvajlásokban a Fidesszel összejátszva a NER részei, valóban meg vannak vásárolva vagy zsarolva, ahogy Soros is beszélt erről?!
Legalább elszégyelled magad, hogy te is ezeknek a maffia csapatoknak a szekerét toltad?
Vagy majd megvonod a vállad, és ennyi?!
kereső
Mindenki mocsok,mindenki az lmp -t ekézi,mindenki szembe jön velünk az autópályán- de akkor is mi vagyunk a helikoffer!
Majd a választók megitélik a viselkedést.Döntenek azok, akiket nem hajlandók meghallgatni,azok, akiket elvileg képviselnének.Ennyi.
coni
@Manhattan: "én képes vagyok félretenni a fenntartásaimat és praktikusan szavazni"
Azért, mert Te az ország érdekét nézed, ugyanakkor az LMP-nek az az érdeke, hogy "Öfelsége" örök ellenzéke maradjon minnél több mandátummal...
Mindazonáltal nyomasztó, hogy rendszerváltás óta nincs egyetlen párt sem ahova jószívvel szavazhatnál. Nem tudom meddig lehet csinálni, hogy a kicsit!! kevésbé undorítókra szavazol. Persze ha nem lenne az LMP akkor 2014-ben Bajnai leváltotta volna a Fideszt.
JAJMÁR
Még le se zajlott a választás, de van aki már tudni véli, hogy azorbán 2/3-dot szerez. Sőt, azt is, hogy ezért kik a hibásak! Nem ők, nem ők, nem ők... á, hogy képzelitek?
Basszuskulcs ezeket a nagy "gondolkodókat" úgy kell kisöpöni a politikából, mint a fideszt!
Mosakodnak, miközben ...
JAJMÁR
Én pedig elvárom az új kormánytól, hogy szakítson ezzel a módszerrel!

Vagyis ne nézzenek hülyének! összefogást arroganciával soha többé ne lehessen imitálni!
Együttműködéshez pedig engedni kell minden félnek! Mindnek! Miből gondolják ezek, hogy többek, mint akármelyik másik párt?

Nem tudom, hogy mi lesz vasárnap este, éjjel, de remélem, hogy tömegek az utcán, és euforikus hangulat.
Az a nap lesz az első demokratikus nap. Amikor majd az emberek többsége megérti, hogy nem az számít, hogy melyik "csizma" tapos rá, - mert most az, azorbán csizma nem jó, a gyurcsányé jobb, mert az nem taposOTT annyira - hanem az első csizmaemelésnél kiröpíti az illetőt.
Persze, nem ehhez szoktunk. Ez olyan bonyolult. A magyar embernek kell fölé a hatalom.
Itt is látszik, a blogon, hogy milyen sokan csak és kizárólag a berögzült rendszerben képesek gondolkodni.
Ha valami, akkor ez lesz az orbán 2/3-dának az oka! Tudja is ezt ő, nem tesz mást, csak kihasználja.
(Na jó, nem vagyok politológus, ez csak egy laikus vélemény, ami az enyém :) )
De emberek! Lehet más a politika, ha ti is úgy akarjátok, de csak akkor!
dr. prédikátor
@Béla333: Analfabejlám! Mint korábban írtam NINCS FAVORIZÁLT PÁRTOM!Egyiknek se kampányoltam veled ellentétben!!!Az hogy a DK és az MSZP a NER része bizonyítsd be!!!A korábbi tolvajlásokkal együtt!!!Az ne zavarjon hogy a fityfasz és a butagyula legnagyobb erőlködése ellenére sem sikerült bizonyítani a kreált vádakat! De a jó szokásodhoz híven a terelés a másról beszélés az megy neked!!! Na akkor most válaszolj!!!
Manhattan
@dr. prédikátor: Nem fog válaszolni! Inkább mellébeszél! )
Manhattan
@coni: "Persze ha nem lenne az LMP akkor 2014-ben Bajnai leváltotta volna a Fideszt. " Ezért és ezóta úúútálom az LMP-t!
coni
@Manhattan: 2010-ben az LMP-re szavaztam, de 2014-ben rádöbbentem, hogy nem mi szavazók hanem Orbán juttatta be őket a parlamentbe, hogy ne egypárt rendszer legyen egy uniós országban.
kereső
@JAJMÁR: lehetne! ha az elmult években megtanitották volna az emberekkel a demokrácia mibenlétét.De nem! Aki megpróbálta,azt taposták leginkább a földbe, és most ugyanezt teszitek.
Majd akkor lesz/lehet más a politika,ha az emberek felfedezik a demokrácia hiányát.Na a jelenleg
bemutatottak alapján nem az lmp lesz az,aki ezt tanitani fogja.Hogy ki lesz?És mikor? Nem tudni.
Nessy
Én azért a levelezőtagozatosokért és az aktivistáikért is mondanék nem éppen áldó imát! Hiszen Orbán nekik köszönhette a 2/3-t 2014-ben, mi meg az ámokfutását!
Béla333
@dr. prédikátor: 08.52
Te/ti mocskoljátok az LMP-t mindenféle nem bizonyított, mondvacsinált dologgal.
Akkor először bizonyítsd te az állításod, utána jövök én!
JAJMÁR
@kereső: 09:05 Nem tudom ki lesz az - de szerintem mi, a választók az igényünkkel követelhetjük ki -, de egy dologban egészen biztos vagyok. Mégpedig abban, hogy aki 3 nappal a sorsdöntő választás előtt, és előtte is folyamatosan, megosztani igyekszik az ellenzéket nyilvános alázással, az nem!
Nem érdekel, hogy a kulisszák mögött hogyan egyezkednek. Egyszerűen nem fair, nyilvánosan és egyoldalúan kijelenteni valamit, anélkül, hogy arra azonnal a válaszlehetőséget a másiknak megadják! Ezorbáni módszer! Utálom ezt a módszert, és a követőit se tudom tisztelni!
Béla333
Ha sokan vannak olyanok az országban, amilyenek az ide írogató DK-sok és MSZP-sek, akkor igaz az, hogy menthetetlen ez az ország.
Nekik a minél rosszabb, annál jobb a vezérlőelv!
Az LMP-vel küzdenek, holott az igazi ellenség a Fidesz!
Elképesztő egy banda!
dr. prédikátor
@Béla333: Na látod analfabejla! Hát ezek vagytok ti a lömöpö! Egy csicska párt a fityfasz seggén ! csak erre telik a nagy okosságodból??Csodálom hogy még nem hivott meg szóvívőnek a széltyúkliba! De ne erőlködj úgy se tudsz válaszolni semmire mert nem futja semmire a nagy elhivatottságod.Most is csak terelsz, de érdemben NEM TUDSZ válaszolni!!! Hát ennyit ANALFABEJLÁM!!!
Hellcat
Jó a fidesz anno ugyan úgy hajtogatta, hogy nem lesz koalíció stb aztán bekebelezték a kisgazdákat. Kinézem a csicska LMP ből is hogy odabújik a fidesz valagába, ha ez kell a vitya kétharmadához...a pökhendi fasz Jobbik meg a baloldal visszalépkedésein röhög, hogy micsoda szánalom "nem tudják mit akarnak"...Jobbiknak is nagy a pofája aztán ha megint a fidesz nyert az bizony az ő lelkülök fog száradni.
Béla333
Egyszerű a választás:
Aki a Fidesszel az elmúlt évtizedekben összejátszó, velük az országot szétlopó, az ellopott pénzeket a pártpénztárosokon keresztül elosztó rendszert akarja a továbbiakban is, az szavazzon a Fideszre, az MSZP-re és a DK-ra.
Aki ezt marhára únja már, elege volt abból, hogy ezt az élhetetlen országot hozták itt nekünk össze 28 év alatt, az meg szavazzon az összes többire!
Mert ne feledjük: bűnözőkkel, tolvajokkal, nincs szövetség.
Az ilyeneknek börtönben a helyük, akármelyik oldalon politizálnak is!
Peller Anikó
@bella: 9:13, a te ellenséged a gyurcsány te agyatlan hazug dög.
Béla333
@Peller Anikó: 09.45
Nem is írtam Gyurcsányról. Neked fóbiád az, hogy mindenki szegény Ferit bántja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.