Tisztelt követőink, FIGYELEM!!! Az informatikus betelefonált a Klubrádióba aki jelezte már vasárnap délután a médiának, pártoknak, hogy csalás történik a választáson és leszarták! Hallgasd meg, hogy tényleg csalt a Fidesz! “Visszaszinkronizálják” a szavazatokat éppen most, amin rengeteg Fidesz álltal megbizott informatikusok dolgoznak! Ezért hozzák csak szombaton nyilvánosságra… Osszátok meg minél többen! olkt.hu/klubradio.hu

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Béla333: béla, induljunk ki abból, hogy a nap folyamán folytatólagosan emelkedő részvétel (= megjelent voksolók száma) egyszercsak, a végére irritálta az nvi-t és kitöröltek belőle 100-150 ezer embert. Ennek semmiféle logikus magyarázatát nem adták, hanem csak.

Egy példa Szegeden a Tömörkény gimnázium körzetéből eltűnt 5124 voksolásra megjelent személy. Azzal az igérettel, hogy majd. Ez korrekt, még most is ott van az nvi honlapján.

Hogy miért tűnt el, arra nincs magyarázat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Egészen döbbenetes. Nem is tudom mit gondoljak...
RonaGyuri
a szívem szerint azt mondanám, hogy nem hiszem, de sajnos azt kell mondjam azért annyira nem csodálkoznék! =))
Béla333
Mondjuk én már a Simicska féle "Hosszú bájtok éjszakája" történetet sem akartam elhinni, aztán egyre inkább változtattam a hitetlenségemen.
Ez is elég hihetetlen, de ugyanakkor mindenki mondta, hogy a Fidesznek már nincs visszaút!
Ők már életükben nem veszíthetnek választást...
Madácsi Pali
@Béla333: Én tudom! Pofátlan csalás! Színjáték volt a választás! Nincs legitim eredmény! Erre nem lehet legitim parlamentet alapítani.
Béla333
@Madácsi Pali: 12.38
Múltkor olvastam, hogy te ott voltál az egyik bizottságban!
Készséggel elhiszem, hogy csalás történt, de egy hangyafasz@nyi bizonyítékot nem tudna valaki idetenni?
Olyan visszaélésről, ami alapjaiban változtathatná meg az eredményt?!
Olyat, mint amit ez az jóember mondott Bolgár Györgynek, csak bizonyítékkal!
Macskaszem
Nagyon gyanús az időhúzás, na meg az extrabéna informatikai rendszer, amit az istennek se tudnak rendbehozni. Ezek nem kispályások, ipari méretekben csalnak, csakúgy, mint ahogy lopnak, hazudnak.
Madácsi Pali
@Béla333: első perctől írom, hogy visszatartották az eredeti jegyzőkönyvek leadását. Folyamatosan jelzem, hogy a fénymásolt jegyzőkönyv bizonyít a szkennelt nem jó semmire. A visszakapott NVI-is jegyzőkönyvek összehaaonlítása már folyik a delegáltak eredeti jegyzőkönyvével. Ahol nem volt ellenzéki delegált az már más tészta.
Peller Anikó
@Béla333: béla, induljunk ki abból, hogy a nap folyamán folytatólagosan emelkedő részvétel (= megjelent voksolók száma) egyszercsak, a végére irritálta az nvi-t és kitöröltek belőle 100-150 ezer embert. Ennek semmiféle logikus magyarázatát nem adták, hanem csak.

Egy példa Szegeden a Tömörkény gimnázium körzetéből eltűnt 5124 voksolásra megjelent személy. Azzal az igérettel, hogy majd. Ez korrekt, még most is ott van az nvi honlapján.

Hogy miért tűnt el, arra nincs magyarázat.
Béla333
@Madácsi Pali: 12.58
Én örülnék a legjobban, ha nem kellene elköltöznöm az országból!
Ha kell, (bár más, családi program is lenne) megyek szombaton a tömeget növelni a tüntetésre. Csak egy ici-pici bizonyítékot...
Béla333
@Peller Anikó: 12.59
Válasz ugyan az, mint eggyel feljebb!
Most kell ütni a vasat, amíg meleg! Fél év múlva, hiába nosztalgiázunk, hogy akkor kellett volna... Aki bármit tud, pláne ha az perdöntő, nosza elő vele!
Peller Anikó
@Madácsi Pali: Pali, körzetenként csak két szavazókör választói-megjelent adatai a problémásak, a többi nem. Először ezeket a körzeteket lenne jó ellenőrizni és nem azt amit az nvi a kezedbe nyom.

Mondok egy példát,

18.30h Budapest XXII. kerület 010 Szent István tér 1. (Nádasdy Általános Iskola) 2 209 1 579 71.48 %
19.00h Budapest XXII. kerület 010 Szent István tér 1. (Nádasdy Általános Iskola) 2 209 378 17.11 %

tehát
fél hétkori megjelenés aránya adat 71.48% -os
hétkor pedig a megjelentek aránya 17.11 %
Madácsi Pali
@Peller Anikó, @Béla333: orazágos szinten folyik a NVI által most kiadott jegyzőkönyvek összehasonlítása a delegáltak álltal vasárnap este kikért eredetiekkel. Én sem leszek Orbánisztán polgára! Az eredménytől függ megyek, vagy maradok.
Béla333
Azt mondja a pacák a rádióban, hogy elég sok informatikus dolgozik az ügyön.
Nem olyan nagy társaság ez szerintem! Nem tud valaki megkérdezni egyet, vádalkuért vagy egy kis baksisért hogy mi is a helyzet?
Peller Anikó
A Bolgár azon lovagol, hogy egy csomó (ellenzéki) megfigyelő volt a szavazókörökben és ő hisz nekik.

Igenám de a csalás nem ott történt hanem az informatikai rendszerben történik akár még most is, állítja a "Károly" nevű informatikus, a szavazatok visszafelé szinkronizásásával.

A parancsba adott eredményhez illesztve a manipulált szavazatszámokat.

Véleménye szerint úgy 900 ezer voks ment a kukába ami helyett másik voksokat tesznek bele.
papa.49
@Peller Anikó: Az utolsó mondatod PONT FEDI A VALÓSÁGOT !!!
A csalás nem a szavazókörökben,hanem a feldolgozás közben történik !!!
F_Viktor
@Madácsi Pali: Lenne pár kérdésem:
1) A választási eredmények alapján történő "visszaszinkronizálás" csak úgy képzelhető el, ha a jegyzőkönyveket is meghamisítják, illetve "gyártanak" hozzájuk szavazólapokat is?
2) A rontott szavazólapoknak mi lett a sorsuk, azok is a NVI-nél landoltak?
3) A szavazólapok bélyegzői szavazókörönként egyéni, vagy mind egységes NVI-s?
Madácsi Pali
@F_Viktor: a jegyzőkönyvek fotosoppal fénymásolati minőségben álithók elő az eredeti bizottsági tagok fénymásoltnak tűnő aláírásával. A ki nem adott nyomdai szavazólapokat nem vizsgálta és nem számolta senki, igy nics arról információ hány példányban nyomtatták csak a szavazókörbe kiadottakat számolta meg a bizottság. A felhasznált szavazólapokat kb 2-3 hónapon belül megsemmisítik a rontottakkal együtt. A csalásba bevont önkormányzati dolgozó simán hozzáfér az önkormányzat pecsétjéhez.
F_Viktor
@Madácsi Pali: Hallom többen lefényképezték a leadott jegyzőkönyvüket, de gondolom a fityeszes tagokat nem fogja zavarni ha majd az NVI oldalán lévő számokkal nem fognak megegyezni.
Köszi a válaszodat!
Yoda69
@Peller Anikó: @papa.49: Azert azt szogezzuk le: a magyar valasztasi rendszer papir alapu, ha "csak" az informatikai rendszerben tortent csalas, akkor azt az eredeti szavazolapokkal barmikor ki lehet deriteni. Eppen ezert a szavazolapokat is meg kell hamisitani a digitalis eredmenynek megfeleloen. Azonban ez rengeteg tevedesi lehetoseget hordoz magaban, amibe belezavarodhatnak. Foleg ugy hogy a jegyzokonyvek nagy resze is rendelkezesre all.
F_Viktor
@Madácsi Pali: Még annyit kérdeznék, hogy mi történt a névjegyzékekkel?
Azok is kikérhetőek (ha még nem kerültek megsemmisítésre)? Mert azokat is meghamisítani nem két perc.
grincss
@Shikari ma 15:58: A nevetséges te vagy, te testvérivadék!
nusika
...új választás kell!!! ...Ausztria egy kisebb ügyért is újra választott!!!..a fidesz sem csinálta volna másképp!!!...több bátorságot, mert ha nem, eltaposnak!!
444.hu/2018/04/05/gulyas-gergely-szerint-ha-nem-a-fidesz-nyer-akkor-uj-valasztas-lesz
Nagy Mária
@nusika: Neked van igazad, ezzel kell szombaton utcára menni! Nemzetközi felügyelettel minden területen ÚJ VÁLASZTÁS KELL!
Béla333
Akkor most ezzel kapcsolatban tud valaki valamilyen fejleményt?
Már csak hogy érdemes-e a szombati tüntetésre készülődni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.