A nemzetiségeket érintő szavazásokon azok érdekeit fogja nézni, más törvényeknél pedig a kormánnyal szavaz - ezt mondja Ritter Imre német nemzetiségi képviselő, aki gyakorlatilag a Fidesz-kétharmad biztonsági tartalékát jelenti ezáltal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A harácsolás, az értelmetlen pénzszórás, a haveri kleptokrácia gépezete dübörög tovább, Ritter csinovnyikkal együtt, akibe nem szorult egy milliméternyi gerinc se.
nevemnick
Nu, egy igazi köpönyegforgató hazaáruló. Hiába, némelyikük vérében még mindig benne van az, hogy erős kézzel verjék ki belőlük a demokráciát. Ezért kellett nekik akkor a Hitler elvtárs...most meg az új Nationalsozialismus...
relatív
Egy fideszest - eddig az volt - pluszként bejuttattak, csak ennyi...

Ha egy kis eszük lenne akkor az MSZP is egy másik frakciót ( az általuk bejuttatott 5 fővel ) IS létre tudna hozni a nagyobb szelet biztosítása végett, még e kissebbségben IS !
Edmond Dantes
Atyaúristen,ez az alak meg kicsoda? Nem a kormánnyal,nem a kormány ellen kell szavaznia,hanem demokratikus értékeket tiszteletben tartó,tisztességes törvények mellett,amelyek az ő közösségének értékei is .Erre kiáll és nagy bátran beleböfögi az arcunkba,hogy ő bizony a kormány mellett fog szavazni! Ide züllött mára az ország!!!
namihami
Budaörsi csicska. Amikor csak helyi választás volt, még az írmagjuk se jutott komoly szerephez. Az országgyűlésbe is csak a többi cselédtelepülés juttatta be a fideszes talpnyalót.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.