Olyan országot kell építeni, ahol a munkásoknak és a munkának becsülete van, ahol minden fiatal kezébe jut egy értékes szakma vagy hasznos diploma – hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Budapesten, a Hungexpón, a XI. Szakma sztár fesztivál megnyitóján.

"Ez a célunk, ezért kötöttünk megállapodást a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával, és ezért fogunk újabb megállapodást kötni velük az előttünk álló négy évre is" – mondta a kormányfő.

Orbán: olyan országot kell építeni, ahol a munkásoknak és a munkának becsülete van

Orbán Viktor miniszterelnök (j) a Pesti Barnabás Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola standjánál a XI. Szakma Sztár Fesztiválon a Hungexpo Budapesti Vásárközpont G pavilonjában 2018. április 23-én. Az április 25-ig tartó fesztiválon rendezik meg a Szakma Kiváló Tanulója Verseny, az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny és a SkillsHungary döntőit. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

A jelen lévő diákoktól azt kérte, "építsük fel közösen azt a Magyarországot", ahová mindig vissza lehet térni. A magyaroknak ugyanis mindenért meg kell küzdeniük, a saját szakembereikért, fiataljaikért és jövőjükért is – fogalmazott Orbán Viktor.

Itthon - 2019. March 19., 17:55
Mintha könyörögne a Fidesz a kizárásért
Nagyvilág - 2019. March 19., 18:03
Bármeddig börtönben lehetnek a migránsok
Nagyvilág - 2019. March 19., 17:06
Theresa May ismét Brüsszelben könyöröghet

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Azért kellett új szerződés, mert eddigiek szart sem érnek. Valószínű ez is csak protokoll.
Romoljon rátok a befőtt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Pálinkafőző Rézüst: Így van, Rákosi legalább épített, de ez a szarházi csak a saját és bandája zsebét tömi. Schiller, a Wallenstein-trilógia 1. részében mondja az első vadász, Tilly grófról:
"A pénze, az már szentigaz,
Hogy elfogyott vala,
De élni és élni hagyni,
Ez volt a jelszava."
Nos ezek a rohadt politikusok elfelejtették.
bakcsubakka
Mit tudhat az a munkáról,aki életében soha nem dolgozott?
Shikari
Orbán kijelentésétől beindult a libsi hiszti! A sok mihaszna, álértelmiségi maga alá piszkított, hogy lázongásból és hablatyolásból nem fog tudni megélni!
kissé felnőttem
@Nessy: lenin meg ahogy mondták tanitották Lenin él Lenin élt Lenin élni fog akkor itt a három grácia.Ja de Marx -Engelsz tanain mire viki átrágja magát a termelőeszközökön a termelési viszonyokon és eljut a tőkéhez vagy az egyszerü ujrafelhalmozáshoz remélem elmegy a kedve és inkább lemond önként dalolva.
evacica
Én meg azt mondnám, hogy a magyar embernek legyen becsülete, s azáltal a munkájának is lesz! Orbán megfosztotta a népet a becsületétől a tisztességétől és az önbecsülésétől!Modern jobbágyokat csinál a falun élő emberekből a közmunkájával,és erre büszke, na meg arra, hogy szétlopják a haverjaival és a családjával az országot!
Shikari
Azóta van becsülete a magyarságnak, mióta Orbán a miniszterelnök. Az összes szoclib senkiházi csak kiárusította a hazát és a népet tudta nyúzni. Ő az első, aki a magyarságért tényleg tesz is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.