Bayer egy virtigli Jolly Joker, mindenhol alkalmazható, már show-műsorok világában is jeleskedik. A forgatókönyv ugyan az, mint az eddig futó Sajtóklubban, de ez a visszafogottabb lovagkeresztes szájába adja az Orbán-közölnivalót.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
"Bayer Zsolt: Európa, ha nem a világ legjobb külügyminisztere Szijjártó Péter"
Ez is lehet de az is,hogy a leghülyébbje nem ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyarbakancs
"Bayer Zsolt: Európa, ha nem a világ legjobb külügyminisztere Szijjártó Péter"
Ez is lehet de az is,hogy a leghülyébbje nem ?
desiro57
bayer te olyan hülye vagy, hogy ülve nyalogatnád a holdon ülő gorbán seggét!!!
bencemacska
Az annyát! Hogy én mennyire más dimenzióban élek és gondolkodom!
RonaGyuri
nos a helyzet az, hogy Bayer meg ugyanezen populációban a leggátlástalanabb hazudozó! =))
papa.49
Zsóti arról regélj nekem hogy mikor vagy 4 éve megállított a szlovák oldalon a rendőr talán még az utat is felnyaltad volna ,,buzgalmadban,, úgy fostál a rendőrtől ...
papa.49
Egyébként meg az egyik hülye dicséri a másik hülyét ))))))))))))))))))))))))))))))))))))
nevemnick
Mit ne mondjak... a diplomácia olyan messze esik tőle, mint a lósz@r a vágtázó lótól...
nezelodo
Zsótika te szegény, mit gondolsz, ezt Európa és a világ is tudja, vagy csak az ódon pince dohossága váltja ki belőled ezt a felismerést, úgy a hatodik, hetedik pohár bor után?
Macskaszem
A zselégyerek nem hülye. Nagyon is tudatosan bunkózik, most ezt várja tőle a főgeci. Előbb-utóbb meg fogjuk tudni miért, bár sok örömünk nemigen lesz benne.
Commenter
@papa.49: jaja...szargyártó csupa leg leg leg...a legalja mindennek, főként külügyminiszternek, orbán csicskájának viszont kétségtelenül a (világ) egyik legjobbja.
Istvántóth
Persze ! Mint ha egy bohóc ki lett volna nevezve a nagycirkuszból . Olyan .
csak úgy....
Kár,hogy sehol a világon nem nézik ezt az ECHO TV t ,pedig lehetne belöle egy világra szoló röhögés! Szergej Lavrov kit fog most sértödötten berendelni , a zsótit vagy a pötyit ?
Bayernak kereskedönek kellett volna menni, hülyéknek el tudná adni a szárított kutyaszat is.
papa.49
@csak úgy...: Hiszen ,,szatócs,, származású, csak tagadja ))))))))
csipetke
@magyarbakancs: 10:18 A zsenit,és az idiótát csak egy hajszál választja el egymástól.A mocskospofájú modortalan mezeitapló bayert,és a szimplán csak idegbeteg idióta szíjjártót a zsenialitás szikrájával se lehet megvádolni.Mindketten a fidesz érdek-papagájai,akik haszonszerzés reményében egy jóféle seggnyalástól sem riadnak vissza imádott gazdájuk fennséges valagánál...
papa.49
@csipetke: Sőt megkockáztatom a kijelentést még csak nem is a fütyisz a fontos csak az hogy odanyalnak ahonnan zseton jön !!!
kulabombaafityiszre
A diplomácia az egyensúlyozás müvészete.Itt tör-zúz,mint elefánt a porcelánbolban,
a kakadu frizurás gyökér.Persze,hogy tetszik a szintén bunkó vitéz tahófalvi sutyerák bayer zsótinak.
cikicakk55
Ez az idióta Bayer még szervdonornak sem lenne jó.Minden szervezet kilökné magából.Azért így belegondolva, tényleg összefújta az ország összes idiótáját a szél egyetlen pártba. A minisztereink nem csak szimplán agyhalottak,de még szemetek is. Az újságíróik és a tévé tulajdonosaik dettó. Ha úgy egy tapló képet(direkt nem tablót írtam) csinálnának a Fideszesekről és a holdudvar legjavából,valami kegyetlen dolog jönne ki.Mint ha egy fogyatékosok iskolájának az osztálytalálkozójáról készülne., Látom magam előtt,Kuszaszemet,Mészáros Lőrincet,Csotrohány Tónit,Habos Árpit,bayer micsoda lángész vagyok Zsoltit,a régi és az új emberminisztert,a tojáshéjjal a seggén lévő vőt,akinek már több cége van mint IQ-ja,Schmidt Mariskát közvetlen kuszaszem alatt, Nem sorolom fel az egész osztályt,de a többi sem néz i okosabbnak.Amiben viszont mind nagyon jó,az a szemétség.Még egy ilyen kormánya sem az országnak,de szerintem Észak-Koreát kivéve a világnak sincs.A pokolból az ördögök hozzájuk járnak tanulni. na és ugye mind ehhez az osztályfőnök,de őt talpig fotóval,amint a pohos hasát előre dugja,kezét zsebre vágva fogja a bránert, és a szokásos vizenyős,gyógyszerektől bekábult tekintettel bámul a fényképezőgép lencséjébe.
papa.49
@cikicakk55: Nagyon jó találó a jellemzésed !!!
Peller Anikó
@cikicakk55: sajnálom, hogy ellen kell mondjak, de most az egyszer igaza van mint mindig.

Mert a kakasos fiatalúr az alvilág legjobb minisztere. És a legszebb is.
Zeta
@kulabombaafityiszre: Mindketten a "vezér" kegyeiért versenyezve felejtik el, hogy hol kezdődik a tisztesség. Ma egyiknek sem kell vigyáznia arra, hogy az ország érdekeiért emeljen szót, mert érdeke csak Orbánnak van. A kegyekért versenyezve mind felejti, hogy nem csak 2.5 millió vak szavazó van az országban. Bár azok Soros bérencek vagy hazaárulók.
Zeta
@kulabombaafityiszre: Mindketten a "vezér" kegyeiért versenyezve felejtik el, hogy hol kezdődik a tisztesség. Ma egyiknek sem kell vigyáznia arra, hogy az ország érdekeiért emeljen szót, mert érdeke csak Orbánnak van. A kegyekért versenyezve mind felejti, hogy nem csak 2.5 millió vak szavazó van az országban. Bár azok Soros bérencek vagy hazaárulók.@kulabombaafityiszre:
karma1
@papa.49: Nem szatocs... Az osztrak nagypapa borbely volt, zso'ti apja pedig filmoperator, a Foky Ottoval csinalta a babfilmeket. most Nemetorsagban dolgozik, nagyon jo szakember. Az anyja meg Gyimesi Dalma, es radiologus. Nagyon sokaig a XV. keruleti Tudogondozoban dolgozott, de az mar bezart, miutan megszuntettek a kotelezo tudoszurest. A szulei szegyellik ezt a felresikerult sejthalmazt, nem tartjak a kapcsolatot... Annak idejen amikor meg vo't egy csoppnyi esze, akkor o alsotagozatos tanarkent meg a sajat hugat is tanitotta a solymari altalanos iskolaban. Azt aztan abbahagyta. Nem a szulei tehetnek arrol, hogy ekkora idiota lett a zso'tika. Ok embert "gyartottak", nem egy ilyen diszbarmot...
Commenter
@kulabombaafityiszre: "kakadufrizurás gyökér" ez üt! :)
papa.49
@karma1: Egész pontosan embert akartak de csak egy selejtes abortuszmaradék lett )))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.