A Fidesz szerint a baloldal szembemegy a magyar emberek akaratával, amikor a brüsszeli bevándorláspolitikát erőlteti.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte szerdán az MTI-vel, hogy Niedermüller Péter DK-alelnök szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta, pártja javasolja, hogy Magyarország vegyen részt egy közös európai menekültügyi politika kialakításában és végrehajtásában.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója azt közölte, hogy a baloldal nyíltan szembemegy a magyar emberek akaratával, amikor a "brüsszeli bevándorláspárti politikát erőlteti és a Soros-hálózat jól ismert migránspárti érveit ismételgeti".

A választáson az emberek világossá tették, hogy nem akarnak egy bevándorlóországban élni és nem támogatják a migránsok elosztását és betelepítését, amely jelenleg a brüsszeli bevándorláspolitika alapja

- hangsúlyozta.

Forrás: MTI

Címlapi fotó: Fidesz/YouTube

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Hiteles is lenne Hídvégi Balázs, ha nem lenne huszonezer "letelepedési kötvényes", ezer kopt keresztény, 1300 poltergeist! ( Szépen kopogó szellem)
Erről mikor kérdezték meg a zembereket?
Meg arról, hogy vállalják e kötvények visszafizetését kamatostól?
Lemaradtam volna valamiről? A visszafizetésről biztos nem!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Hidvéghi Balázs az ostobaságban és a demagógiában kezdi utolárni Rezsi Szilárdot, ami pedig nem kis teljesítmény, de hát fiatalon ennyire gyorsan és alaposan leépülni sem akármilyen teljesítmény.
csipetke
@human: 17:21 Négy fia van,és egy lánya...
csipetke
A fidesz az összes magyar ember ellen megy,ha a politikájukat nem is veszem alapul,mert amit szíjjártó művel,az nem politika,hanem egy óvodás dackorszakára emlékeztet,aki a "majd én megmutatom" korszakát éli.Láthatja bárki,hogy a magyar emberek ellen vannak sokéve,ha csak az omladozó egészségügyet nézem,vagy a 700 ezer kivándorló fiatalt,akik már nem bírták tovább cérnával.Viszont örvendetes,hogy azok is szívnak mint a torkosborz,akik a fideszre szavaztak..
Nessy
@csipetke: Számomra az lenne "örvendetes", ha csak a fidesz szavazók, meg a levelezőtagozatosok szívnának! De hát ebben működik a "szolidaritás"!
human
@csipetke: Nahát. Akkor tán csak talál köztük Orbán egy ellenségképet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.